Vazno da je musko
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Vazno da je musko
Ne znam sto misle da dobivaju s muskim nasljednikom, sto ne bi dobili sa zenskim.veber wrote:niti ja ne vjerujem.Maggie19 wrote:https://m.vecernji.hr/vijesti/strava-u-crnoj-gori-zene-pobacuju-i-do-30-puta-sve-dok-se-ne-rodi-musko-dijete-1344808
Prestrasno.
Europa, 21.stoljece.
Ja jos ne vjerujem da je ovo istina.
:-"
kada se sjetim koju sam torturu morao proći jer sam htio L. pročitala negdje 2× ujutro, a 1× navečer.
nakon četiri dana sam zaključio da je oplođena. i nema više mjesec dana.
nakon tri dana sam ju žical da za svaki slučaj potvrdim gradivo.
Taj primitivizam, blago receno, je tema.
Ne sam abortus, kako su neki jedva docekali.
Obzirom da smo sto puta o toj temi.
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
pa L je mezimica očeva. njene frendice nisu mogle vjerovati kakvog oca ima.Maggie19 wrote:Ne znam sto misle da dobivaju s muskim nasljednikom, sto ne bi dobili sa zenskim.veber wrote:niti ja ne vjerujem.Maggie19 wrote:https://m.vecernji.hr/vijesti/strava-u-crnoj-gori-zene-pobacuju-i-do-30-puta-sve-dok-se-ne-rodi-musko-dijete-1344808
Prestrasno.
Europa, 21.stoljece.
kada se sjetim koju sam torturu morao proći jer sam htio L. pročitala negdje 2× ujutro, a 1× navečer.
i sada kada krene škola imat ću opet čopor tineđerki čiji su roditelji u kradezeju, neđeljom idu na misu, a ponedjeljkom prevare ženu.
nije upitan abortus nego mentalitet.
2014-12-30
Pa i sam čin abortusa (ako nije medicinski opravdan) je čin primitivizma. Pišem o tome kako ne vjerujem ovom članku, nije ovo Indija, nije ni Sierra Leone, nije ni srednji vijek.Maggie19 wrote:Ne znam sto misle da dobivaju s muskim nasljednikom, sto ne bi dobili sa zenskim.veber wrote:niti ja ne vjerujem.Maggie19 wrote:https://m.vecernji.hr/vijesti/strava-u-crnoj-gori-zene-pobacuju-i-do-30-puta-sve-dok-se-ne-rodi-musko-dijete-1344808
Prestrasno.
Europa, 21.stoljece.
uprolazu- Posts : 45
2019-09-11
jasambrend wrote:Znači nekima pobačaji nisu sami po sebi upitni i problem, nego samo ako su selektivni po spolu.... aupm...
Interesantno etičko pitanje, treba Sarnavku obavezno pitati za mišljenje...
Ovdje se samo radi o crnoooogoorskoj inačici prava na pobačaj.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Poznato je to od davnina da kada Crnogorac ne bi uspio napraviti muško dijete, onda bi odabrao jednu od kćeri i počeo je oblačiti u mušku odjeću te tretirati kao sina. Takve su žene mogle pušiti, psovati i nositi hlače ;PMaggie19 wrote:Ne znam sto misle da dobivaju s muskim nasljednikom, sto ne bi dobili sa zenskim.veber wrote:niti ja ne vjerujem.Maggie19 wrote:https://m.vecernji.hr/vijesti/strava-u-crnoj-gori-zene-pobacuju-i-do-30-puta-sve-dok-se-ne-rodi-musko-dijete-1344808
Prestrasno.
Europa, 21.stoljece.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Taj običaj su imali i oko Knina, a takvi sinovi bi se zvali virđini.Oh_Femder wrote:Poznato je to od davnina da kada Crnogorac ne bi uspio napraviti muško dijete, onda bi odabrao jednu od kćeri i počeo je oblačiti u mušku odjeću te tretirati kao sina. Takve su žene mogle pušiti, psovati i nositi hlače ;PMaggie19 wrote:Ne znam sto misle da dobivaju s muskim nasljednikom, sto ne bi dobili sa zenskim.veber wrote:niti ja ne vjerujem.Maggie19 wrote:https://m.vecernji.hr/vijesti/strava-u-crnoj-gori-zene-pobacuju-i-do-30-puta-sve-dok-se-ne-rodi-musko-dijete-1344808
Prestrasno.
Europa, 21.stoljece.
Gledala sam prilog.Maggie19 wrote:https://m.vecernji.hr/vijesti/strava-u-crnoj-gori-zene-pobacuju-i-do-30-puta-sve-dok-se-ne-rodi-musko-dijete-1344808
Prestrasno.
Europa, 21.stoljece.
Nažalost istina je puno gora od objavljenog. :(
Trebali su otići u crnogorska sela u brda i pitati ljude što o tome misle. Šok bi bio i veći od ovog.
Žena dobije status ravnopravne osobe u obitelji tek kad rodi muško dijete.
Do tada ne vrijedi ništa.
Neke predrasude odolijevaju vremenu i napretku. Ne daju se iskorijeniti.
Guest- Guest
Hm i sad su moderne emancipirane feminazi žene na mukama, pobačaj ok ili ne? Opet neka diskriminacija žena, ovaj put kod pobačaja?
catabbath-
2015-08-22
nije toga bilo samo oko knina i u crnoj gori...ako je obitelj imala samo zensko celjade od djece...obicno bi se odredilo zensko dijete koje je najaktivnije i najprobojnije od ostale zenske djece te je to zensko djete radilo manje vise ono sto rade muska djeca ili muskarci...tj nametnu je kao vođu ostaloj djeci koja dirigira tko ce i sto raditi..koja je uvijek do oca na zapreznim kolima...koja vozi traktor..koja razgovara i dogovara se sa doktorima,odvjetnicima,svecenikom...koliko ce druga obitelj dati vjencanog miraza kada bude udavala sestre...mutava baštarda wrote:Taj običaj su imali i oko Knina, a takvi sinovi bi se zvali virđini.Oh_Femder wrote:Poznato je to od davnina da kada Crnogorac ne bi uspio napraviti muško dijete, onda bi odabrao jednu od kćeri i počeo je oblačiti u mušku odjeću te tretirati kao sina. Takve su žene mogle pušiti, psovati i nositi hlače ;PMaggie19 wrote:Ne znam sto misle da dobivaju s muskim nasljednikom, sto ne bi dobili sa zenskim.veber wrote:niti ja ne vjerujem.Maggie19 wrote:https://m.vecernji.hr/vijesti/strava-u-crnoj-gori-zene-pobacuju-i-do-30-puta-sve-dok-se-ne-rodi-musko-dijete-1344808
Prestrasno.
Europa, 21.stoljece.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ovdje se radi o tome da bi se dite tretiralo kao muško, kao što kažeš, ali virđini su se tako i oblačili i predstavljali...vuksadinare wrote:nije toga bilo samo oko knina i u crnoj gori...ako je obitelj imala samo zensko celjade od djece...obicno bi se odredilo zensko dijete koje je najaktivnije i najprobojnije od ostale zenske djece te je to zensko djete radilo manje vise ono sto rade muska djeca ili muskarci...tj nametnu je kao vođu ostaloj djeci koja dirigira tko ce i sto raditi..koja je uvijek do oca na zapreznim kolima...koja vozi traktor..koja razgovara i dogovara se sa doktorima,odvjetnicima,svecenikom...koliko ce druga obitelj dati vjencanog miraza kada bude udavala sestre...mutava baštarda wrote:Taj običaj su imali i oko Knina, a takvi sinovi bi se zvali virđini.Oh_Femder wrote:Poznato je to od davnina da kada Crnogorac ne bi uspio napraviti muško dijete, onda bi odabrao jednu od kćeri i počeo je oblačiti u mušku odjeću te tretirati kao sina. Takve su žene mogle pušiti, psovati i nositi hlače ;PMaggie19 wrote:Ne znam sto misle da dobivaju s muskim nasljednikom, sto ne bi dobili sa zenskim.veber wrote:
niti ja ne vjerujem.
nuklearnim
područjem rasprostriranja fenomena virdžine vidi područje sjeverne Albanije i Crne Gore, a
vremenom nastanka smatra doba oživljavanja novih plemena u 15. stoljeću kao odgovor na
prijeteću osmansku opasnost. Dodaje i kako su svi ostali primjeri virdžina izvan te jezgre samo
slučajevi preneseni vlaškim i albanskim seobama, a ne zaostaci nekadašnje šire zastupljenosti
patrilinearnosti. Etnički, radi se o slavenskom (srpskom i crnogorskom) stanovništvu, s jedne
strane, i albanskom stanovništvu, s druge strane, no neki autori uključuju i Turke i Rome.
područjem rasprostriranja fenomena virdžine vidi područje sjeverne Albanije i Crne Gore, a
vremenom nastanka smatra doba oživljavanja novih plemena u 15. stoljeću kao odgovor na
prijeteću osmansku opasnost. Dodaje i kako su svi ostali primjeri virdžina izvan te jezgre samo
slučajevi preneseni vlaškim i albanskim seobama, a ne zaostaci nekadašnje šire zastupljenosti
patrilinearnosti. Etnički, radi se o slavenskom (srpskom i crnogorskom) stanovništvu, s jedne
strane, i albanskom stanovništvu, s druge strane, no neki autori uključuju i Turke i Rome.
catabbath wrote:Hm i sad su moderne emancipirane feminazi žene na mukama, pobačaj ok ili ne? Opet neka diskriminacija žena, ovaj put kod pobačaja?
Vidiš Megi da nisam jednin koji primjećuje te male kontradiktornosti... Sarnavku treba pitati...
darth_vader-
2014-04-17
Evo kako ekstremno libtardska ideologija na kraju uvijek sama sebe naguzi.
izvrsno uočavanje, čabaticacatabbath wrote:Hm i sad su moderne emancipirane feminazi žene na mukama, pobačaj ok ili ne? Opet neka diskriminacija žena, ovaj put kod pobačaja?
Da, to sam nesto gledala, citala.Oh_Femder wrote:Poznato je to od davnina da kada Crnogorac ne bi uspio napraviti muško dijete, onda bi odabrao jednu od kćeri i počeo je oblačiti u mušku odjeću te tretirati kao sina. Takve su žene mogle pušiti, psovati i nositi hlače ;PMaggie19 wrote:Ne znam sto misle da dobivaju s muskim nasljednikom, sto ne bi dobili sa zenskim.veber wrote:niti ja ne vjerujem.Maggie19 wrote:https://m.vecernji.hr/vijesti/strava-u-crnoj-gori-zene-pobacuju-i-do-30-puta-sve-dok-se-ne-rodi-musko-dijete-1344808
Prestrasno.
Europa, 21.stoljece.
No, tada je imalo smisla. Danas nema.
Nema muka.jasambrend wrote:catabbath wrote:Hm i sad su moderne emancipirane feminazi žene na mukama, pobačaj ok ili ne? Opet neka diskriminacija žena, ovaj put kod pobačaja?
Vidiš Megi da nisam jednin koji primjećuje te male kontradiktornosti... Sarnavku treba pitati...
Pravo na pobacaj je nepobitno.
.
.
.
.
To je sad spika i prepirka sa neistomisljenicima.
Slijedi: mrznja prema zenskom spolu.
Nepriznavanje vaznosti i doprinosa zajednici.
Iskorjenjivanje kao javna tajna.
Norka, dobar avatar. :-))
hvala Maggie, kupanje i sunčanje dogodine :)Maggie19 wrote:Norka, dobar avatar. :-))
iako, jučer sam se kupala popodne, more je malo osvježilo, ali meni paše
Ja namjeravam za wknd ;-))Noor wrote:hvala Maggie, kupanje i sunčanje dogodine :)Maggie19 wrote:Norka, dobar avatar. :-))
Obozavam more u rujnu...
meni ga nikad dostaMaggie19 wrote:Ja namjeravam za wknd ;-))Noor wrote:hvala Maggie, kupanje i sunčanje dogodine :)Maggie19 wrote:Norka, dobar avatar. :-))
Obozavam more u rujnu...
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Oklagijom na muško s usisavačem
» Sanela:'Ljudi,ja nisam bila muško,što vam je'
» Znanstveno potvrđeno : Biti muško je poremećaj
» francuskoj je vazno da makron dodje
» "Hvala vam što je mlada žensko, a mladoženja muško" VIDEO
» Sanela:'Ljudi,ja nisam bila muško,što vam je'
» Znanstveno potvrđeno : Biti muško je poremećaj
» francuskoj je vazno da makron dodje