'' K2-18b ZNANSTVENICI U EKSTAZI 'Prvi puta smo otkrili vodu u atmosferi planeta sličnog Zemlji, korak smo bliže odgovoru na najvažnije pitanje' ''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: '' K2-18b ZNANSTVENICI U EKSTAZI 'Prvi puta smo otkrili vodu u atmosferi planeta sličnog Zemlji, korak smo bliže odgovoru na najvažnije pitanje' ''
pa evo kinezi su ti nedavno bili na drugoj strani.. što se tiče mjeseca i jasnih fotografija , kupi teleskop za 200€ preko njuškala i moći ćeš sam jasno gledati mjesec.. nemoraš vjerovati znanstvenicima,,, sa par stotina € ulaganja možeš vidjeti saturnove prstenove, detaljno gledati mjesec itdT. wrote:Vide ku*ac od ovce, ako i to...
Svjetlosna godina je cca 9500000000000 km...
Šta će uvatit na 9 i po tisuća milijardi kilometara?
Ne kaže za ovaj planet konkretno koliko je udaljen ali općenito se radi o totalnim glupostima...
Inače je čitava ta 'znanost' o svemiru, njegovom postanku i sl. zasnovana na teorijama i pretpostavkama...
Nema dakle dokaza ni za što, ta nema ni jasnih forografija mjeseca koji je od zemlje udaljen samo 384000 km, a od njegove druge strane nema ničega...
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Re: '' K2-18b ZNANSTVENICI U EKSTAZI 'Prvi puta smo otkrili vodu u atmosferi planeta sličnog Zemlji, korak smo bliže odgovoru na najvažnije pitanje' ''
Otkrio si da postoji zivot na zemlji, ma bravoAssadNaPodmornici wrote:pa ocito je da postoji zivot svugdje na zemlji, kopaš par km u dubini zemlje, nadjes bakterije, na antartici , čak i u černobilu.
nevidim razloga zašto ga nebi bilo drugdje. mi praktički ništa nismo istražili. u ostalom nikada neznaš možda nas i alieni sada posjećuju(ray mabus sema).. i to je sasvim realna hipoteza.. nevirujem da je baš cijeli svemir , zivot da postoji samo na zemlji.. totalni debilizam
Jos velis pistoji i svuda u svemiru, ajo ovo nije za nobela ja ne znam sta je.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
gle neda mi se imati bosansku šemu rasprave sa tobom, iznio sam svoje mišljenje, ti svoje, razlikuju se, no big deal, a ti bosanski , aj ćao
Evo sad mi proleti ptica kraj kuce, stvarno ima zivotaAssadNaPodmornici wrote:gle neda mi se imati bosansku šemu rasprave sa tobom, iznio sam svoje mišljenje, ti svoje, razlikuju se, no big deal, a ti bosanski , aj ćao
ko bi reko
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Sletio Amstrong na misec i slilazi ponosno niz skale, a na dnu skala stoji hercegovac bez ruke. Kaže Amstrong, bog te jebo, dokle bi doša da imaš obe ruke...Eroo wrote:Ja bi svoj dil proda, ako ima kupaca.mutava baštarda wrote:naravno... kad se mogu prodavati parcele po misecu, zašto ne bi dijelili koncesije za vodu u dubokom svemiru....aben wrote:mutava baštarda wrote:pusti ero, on bi dao vodu u koncesiju pa od istraživanja ništa...Eroo wrote:
I za tebe, nesrićo. Di ti živiš, provjeri.
koncesiju?
misliš privatiziro?
Pošta kvadrat u tebe
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» '' GLOBALNO ZAGRIJAVANJE ZNANSTVENICI NIKAD ZABRINUTIJI 'Koncentracija CO2 u atmosferi je neizdrživa, ako to ne zaustavimo strašni udari su neizbježni' ''
» Znanstvenici u mozgu otkrili centar zla
» Sirijski Kurdi korak bliže autonomiji
» Oxfordski znanstvenici otkrili da je Trump veći psihopata od Hitlera
» EU korak bliže istorijskoj odluci: Poništavaju prava Mađarskoj da glasa o odlukama Unije?
» Znanstvenici u mozgu otkrili centar zla
» Sirijski Kurdi korak bliže autonomiji
» Oxfordski znanstvenici otkrili da je Trump veći psihopata od Hitlera
» EU korak bliže istorijskoj odluci: Poništavaju prava Mađarskoj da glasa o odlukama Unije?
Page 2 of 2