ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sve izgledniji kraj šefa HDZ-a

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Sve izgledniji kraj šefa HDZ-a - Page 3 Empty Re: Sve izgledniji kraj šefa HDZ-a

Post by Regoč 11/11/2015, 10:46

marcellus wrote:
udba wrote:
Regoč wrote:Glede kronologije odnosah Karamarka i Prgometa Marcel je rekao točno. Prgomet je počeo javno kontrirati politici stranke, isto što je radila i Kosorica, a takvi ne mogu očekivati da će im se to tolerirati. Unutra se sve može reći, prema van svi smo na istom putu.
to se zove demokracki centralizam, tako je uvek bilo i uvek mora da bude
To se zove lojalnost. Ne pišaj u juhu onom ko te plaća.
Kako god to nazvali, zna se da ne možeš biti u jednom društvu, a raditi za drugo. Čim te otkriju, letiš van. Da uzmeš običan izlazak, netko iz ekipe izazove incident i, bez obzira što bi i ga sam namlatio zbog sranja koje radi, moraš stati na njegovu stranu i potući se, makar te mlatili. To je jedinstvo skupine, zaštita koju ti pruža zajednica. Tko se nije spreman uklopiti leti iz zajednice.

Regoč

2015-08-21

Back to top Go down

Sve izgledniji kraj šefa HDZ-a - Page 3 Empty Re: Sve izgledniji kraj šefa HDZ-a

Post by Regoč 11/11/2015, 10:48

marcus-t wrote:
Regoč wrote:
marcus-t wrote:
Regoč wrote:Glede kronologije odnosah Karamarka i Prgometa Marcel je rekao točno. Prgomet je počeo javno kontrirati politici stranke, isto što je radila i Kosorica, a takvi ne mogu očekivati da će im se to tolerirati. Unutra se sve može reći, prema van svi smo na istom putu.
Vi ste na putu u ropotarnicu povijesti. Što bi rekao Otac Domovine. :D
Tko mi? Ako misliš na način funkcioniranja stranakah, nismo, sve stranke, svaka skupina tako funkcionira. Ne možeš imati članove koji rade za nekoga izvana ili ne sliede zajednički put, to umanjuje uspješnost skupine. Zamisli da direktor u Coca-Coli odaje tajne Skycoli ili ometa reklamnu kampanju. Koliko bi taj dugo bio direktor?
Šta on ima odavati Sky-Coli kad je ona bolja od Coca-Cole. :D
Možda se Skycola želi proširiti na tržište onih koji vole lošije piće? :) Poanta je da moraš biti u zajednici, djelovati kako ona hoće i kad se ne slažeš s njom ili možeš potražiti drugu zajednicu.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by udba 11/11/2015, 10:50

Regoč wrote:Tko mi? Ako misliš na način funkcioniranja stranakah, nismo, sve stranke, svaka skupina tako funkcionira. Ne možeš imati članove koji rade za nekoga izvana ili ne sliede zajednički put, to umanjuje uspješnost skupine. Zamisli da direktor u Coca-Coli odaje tajne Skycoli ili ometa reklamnu kampanju. Koliko bi taj dugo bio direktor?
Gledaj, nije dobra usporedba jer Partija nije privatno preduzeće i kada neko od članova primeti kontrarevolucionarne aktivnosti mora da reaguje ali to mora da bude urađeno u tišini bez puno galame i sramoćenja Partije prema van. Prema van je uvek sve super i sloga vlada.
udba
udba

2015-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 11/11/2015, 10:53

marcellus wrote:u slučaju prgometa, to je klasična peta kolona u HDZ-u, kao nekad Mesić i Manolić za Franje
A njega si zaboravil?

Sve izgledniji kraj šefa HDZ-a - Page 3 40a72910
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/11/2015, 10:53

Marčelo, dementan si. Sva Tutlekova sranja zaboravljaš. No, srećom, ja sam tu, pa to ispravljam
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jack_reacher 11/11/2015, 10:54

Jadranka mi jedina bila svijetla točka u tom mraku,kad je pričala o biločemu uvijek bila odmjerena i kulturna ali ne i ljigava,čak se i janezima dopadala
jack_reacher
jack_reacher

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by marcellus 11/11/2015, 10:55

kaj sad ti je miha super, evica, kad podržava prgometa, a do jučer ti je bil mafijaš?

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 11/11/2015, 10:57

bobster wrote:Jadranka mi jedina bila svijetla točka u tom mraku,kad je pričala o biločemu uvijek bila odmjerena i kulturna ali ne i ljigava,čak se i janezima dopadala

jadranka je bila dobra, samo je kad je izgubila izbore izgubila i kompas, nije dobro podnijela gubitak.
marcellus
marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 11/11/2015, 10:58

marcellus wrote:kaj sad ti je miha super, evica, kad podržava prgometa, a do jučer ti je bil mafijaš?
Miha, naš Miha? On je meni uvijek bil simpa. Evo, pitaj njega, mi smo oduvijek frendići. A to kaj ti ne kužiš našu spiku, tvoj je hendikep.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics