ViP
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: ViP
Zato cete vi po "razumu"..;-Djasambrend wrote:Maggie19 wrote:To ionako moras odlucit sam, ako vec nisi.kic wrote:
show je povezan s entertainmentom, a meni ovo uopće nije bilo zabavno i ova tema je samo za razmatranje, sad mi je lakše ne vratit vip uostalom-
Do tebe je.
Po osjecaju.
Zaboga ne... ne, po osjećaju, nismo žene...
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Kic napravio si cirkus.
Ugasio si bez isprike i objašnjenja VIP na kojem su ljudi pisali godinama. Ostavio si nas izvjestan period bez informacije hoćeš ga uključiti ili ne. Tvoje ponašanje je bilo infantilno, za osudu. Nastala su dva druga foruma. Odjednom ti stavljaš dva tri imena na glasački listić, bez obavijesti svima da će se glasanje uopće održati. Kad su već pojedini nakupili glasova dodaješ druga imena. Gdje se to tako radi?? Nismo mi balavurdija, nego ljudi. I djeca zaslužuju bolji tretman. Kao prvo ne zna se tko je uopće glasao i jesu li svi dobili priliku za to.
Istina je da ni ovaj forum nije čvrstih temelja, posebno ne dva novonastala. Nije u redu da nakon ovog cirkusa pojedini ljudi ostanu zakinuti. Na forumu nema ni Abena ni Regoča. Netko je izjavio kako je Regoč dosljedan kako se oprostio od foruma, kako ga se lako želi eliminirati, a njegovo si ime dodao na samom kraju glasanja. Napravio si nevjerovatan cirkus. Pozovi čovjeka natrag i daj mu ovlasti.
Kod biranja moda ili admina na VIPu u obzir prvenstveno moraju doći osobe koje pišu o politici! Neću dalje jer imam teksta koji pogađa i druge pojedince!
Ugasio si bez isprike i objašnjenja VIP na kojem su ljudi pisali godinama. Ostavio si nas izvjestan period bez informacije hoćeš ga uključiti ili ne. Tvoje ponašanje je bilo infantilno, za osudu. Nastala su dva druga foruma. Odjednom ti stavljaš dva tri imena na glasački listić, bez obavijesti svima da će se glasanje uopće održati. Kad su već pojedini nakupili glasova dodaješ druga imena. Gdje se to tako radi?? Nismo mi balavurdija, nego ljudi. I djeca zaslužuju bolji tretman. Kao prvo ne zna se tko je uopće glasao i jesu li svi dobili priliku za to.
Istina je da ni ovaj forum nije čvrstih temelja, posebno ne dva novonastala. Nije u redu da nakon ovog cirkusa pojedini ljudi ostanu zakinuti. Na forumu nema ni Abena ni Regoča. Netko je izjavio kako je Regoč dosljedan kako se oprostio od foruma, kako ga se lako želi eliminirati, a njegovo si ime dodao na samom kraju glasanja. Napravio si nevjerovatan cirkus. Pozovi čovjeka natrag i daj mu ovlasti.
Kod biranja moda ili admina na VIPu u obzir prvenstveno moraju doći osobe koje pišu o politici! Neću dalje jer imam teksta koji pogađa i druge pojedince!
immortal-
2014-04-16
regoč je svojevoljno otišao pisati na drugi forum, svako se ponaša kako se spada, ne mislim mu se ispričati jer ništa što sam radio nije išlo osobno protiv njega, ako želi doći pisati opet, naravno da je dobrodošao-
i ti se smiri mortal, sve shvaćaš malo preozbiljno, umjesto da se resetiraš od virtuale ti uhvatila još jače
sereš ha ??kic wrote:
regoč je svojevoljno otišao pisati na drugi forum, svako se ponaša kako se spada, ne mislim mu se ispričati jer ništa što sam radio nije išlo osobno protiv njega, ako želi doći pisati opet, naravno da je dobrodošao-
i ti se smiri mortal, sve shvaćaš malo preozbiljno, umjesto da se resetiraš od virtuale ti uhvatila još jače
koji si ti kurac da ćeš meni s visoka na javno bacati psihološke komentare
pa svaki dan visite svi tu
mene ni nema toliko zadnjih godinu dana jer po cijele dane radim
šta te smeta?? istina ?
cirkusanti !
i ti ćeš meni da se smirim
sunce ti jebem usrano
debilu posrani
jesi za to trebao i novu potrkušu za srpskim jajima da se na takav način obraća kad vam se sprdne
licemjerko
immortal-
2014-04-16
balava nedostojna šupčino koja niti poštivati niti uvažavati ne znaškic wrote:
immortal-
2014-04-16
thank you kic... [You must be registered and logged in to see this image.]
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
dobro sad ti pizdiš bezveze..malo su bili neregularni izbori,glasao je bugati al šta sad, bar su ovako na glasanju s nama..idemo daljemortal wrote:Kic napravio si cirkus.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
[You must be registered and logged in to see this image.] je da .. jedino tako... kako si se samo njega sjetilakaya wrote:
dobro sad ti pizdiš bezveze..malo su bili neregularni izbori,glasao je bugati al šta sad, bar su ovako na glasanju s nama..idemo dalje
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:sereš ha ??kic wrote:
koji si ti kurac da ćeš meni s visoka na javno bacati psihološke komentare
pa svaki dan visite svi tu
mene ni nema toliko zadnjih godinu dana jer po cijele dane radim
šta te smeta?? istina ?
cirkusanti !
i ti ćeš meni da se smirim
sunce ti jebem usrano
debilu posrani
jesi za to trebao i novu potrkušu za srpskim jajima da se na takav način obraća kad vam se sprdne
licemjerko
Ajme...ovo nisam vidio :)
Pa morti...
£otk@-
2019-02-12
veber-
2014-12-30
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 6 of 6