Crnogorski primitivac
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Crnogorski primitivac
1. Federer
2. Borg
3. Sampras
4. Lendl
5. Nadal
125. Ivanišević
769. Mali Nolinho
2. Borg
3. Sampras
4. Lendl
5. Nadal
125. Ivanišević
769. Mali Nolinho
Guest- Guest
Re: Crnogorski primitivac
Brat Brale wrote:Andreas Goldberger wrote:hahahaBrat Brale wrote:A kakve veze to ima kretenu kretenski?Andreas Goldberger wrote:hahahahaBrat Brale wrote:
Baš si ful glup debilu. Djoković nije igrao 6 meseci u 2017. godini i dobar deo 2018. godine. Da nije glumio povredu, kretenu kretenski sa ,,povredjenim” mozgom...
Gdje je bio prvih 6 mjeseci 2017-e? "Povređen" ili "uvređen"?
Kad je otišao na operaciju lakta, koji mu je turnir zadnji bio prije operacije i koji prvi nakon iste? Ajde Tupko, nađi mi te podatke pa da svi vide koliko si glup.
Zar stvarno misliš da ću nasedati na tvoje budalaštine i da ulazim dublje u raspravu, a dovoljno sam te-po ko zna koji put izudarao...
Smradu glupom iz Niša maca popala jezik...
Naravno da je idiote bitno, jer sam ja pričao o 2017-oj godini, a ti si se išao vaditi na ozljedu i operaciju lakta, a tvoj đokica je u 2018 igrao prije operacije i poslije iste vrlo brzo...
Po tko zna koji put si izudarao sam sebe, ali tebi to ne smeta.
Opet baljezgaš kako bi oprao sebe. Ništa čudno...
2017. je igrao povređen, (I godinu ipo unazad od 2017 je vukao istu povredu) i to je pola godine propustio zbog povrede, a ti govoriš da nije bio povređen jer je osvojio neka 2 turnira Bože koliko si ti glup. Ugl. videlo se šta je usledilo nakon potpunog oporavka-3 slama zaredom...
Vrati se u svoju ruku, štakorčiću-glodarčiću glupi.
Prvih 6 mjeseci 2017-e je igrao redovito i gubio na najvećim turnirima.
Početkom 2018-e je igrao,a onda otišao na operaciju, 4 dana nakon vratio se treningu i vrlo brzo na turnire...
Da su se sastali 2017-e kad je Roger bio u najboljoj formi, sigurno ne bi prošlo 4 godine od zadnje pobjede. Nisu, jer je đokica bio LOŠ, van forme i psihički ne baš najbolje. Kasnije je došla ozljeda, a uzimajući u obzir da je Roger velike probleme imao 2016-e s ozljedama i propustio dobar dio sezone, stvarno moraš biti glup ko kurac (što ti naravno jesi) da veličaš neke 4 godine bez pobjede nakon što ga je 39-nji djedica izbio prije par dana. Izbio s terena i izbio mu broj 1.
Game over.
Ja sam završio. Ti nastavi dalje kmećati... Tu si neumoljiv...
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Bandić je bio lopov i primitivac koji je uništio Zagreb
» ŽESTOKA SVAĐA Dačić:Veličao si Aliju!Ljajić:Ti si primitivac!
» Crnogorski divljak
» Washington priznao crnogorski jezik
» Koronavirus je srušio crnogorski turizam za više od 90%
» ŽESTOKA SVAĐA Dačić:Veličao si Aliju!Ljajić:Ti si primitivac!
» Crnogorski divljak
» Washington priznao crnogorski jezik
» Koronavirus je srušio crnogorski turizam za više od 90%
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 4