Most - HDZ su zločinci i varalice
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Most - HDZ su zločinci i varalice
Ti nikako ne odustaješ od ideje da ujediniš opet KP RH. Šta ti je nostalgija za dobrim starim vremenima.marcellus wrote:abraham wrote:Most vodi politiku da mi se jebat a da ne udje.Tesko. Mislim da bi na ponovljenim izborima skoro nestali. Koji jebeni blef.marcellus wrote:za HDZ je rekao da ne dolazi u obzir a ovo bi kao moglo. Petrina je inače novi rojs/stazić/itd novi redikul u saboru, na treću. U svakom slučaju tko god pristane ići s njima formirati vlast najebao je, oni ne bi koaliciju, ne bi snosili odgovornost, ali bi davali naredbe što će se i kako raditi, politički vrlo nefer, iskreno radije bih da idu s SDP-om složit novu vladu, to ili vlada nacionalnog jedinstva (ali onda most kompletno otpada iz igre)
Ne bi nestali dobili bi i više mandata jer hrvati vole prostake i vulgarne tipove tipa petrine i drčne i kurčevite mlatimudane iz dervente tipa prgometa i mlade i lepe revolucionare tipa petrova, ali mislim da bi karamarku i milanoviću realno bilo pametnije dogovorit se međusobno i zaobić most
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
samo konstatiram. Ako odu s mostom, jedan odmah pada, drugi malo za njim. Ako odu zajedno, obojica politički opstaju, win win situacija
nakon granatiranja vukovara prešao pičiti iz zadraskog zaleđa po Zadru i okolici.marcellus wrote:pa bio je i bezbradica u dalmaciji u ratu. Ne u hosu doduše. U partizanima...
Guest- Guest
Potpuni promašaj, bez ikakvog smisla, koncepta koji je na kraju i napušten de facto, da ne govorim aganžiranje Klema ono wtfmarcellus wrote:Ovi u savskoj imaju sto posto pravo na javni prosvjed, mediji su ih prikazali kao najgore zločince a ono klerofašistički invalidi od 60 godina i 60 kila kolju psihopata bodibildera od 140 kila u crkvi koji se iživljavao na jubutu na maturantima inače
a murija je upala u crkvu zašto i po kojoj osnovi, koji su zakon točno prekršili?
Kermit-
2014-04-17
Ne, ni za Boga miloga. Ja sam svjedok "velike" koalicije da se izbjegne jedna stranka. Rezultat?? Samo danas do podne 2600 trazilo azil. Trecina "djeca" , polovina afganistanci koje je Njemacka prognala. Totalni kolaps u odlucivanju. Totalno ljevicarsko-zeleno bauljanje. Ukoliko bilo sto reknes pada kvalifikacija da si fasist i homofob i pizda materina. Cijeli sustav suspendiran i drzava pred kolapsom. Sve da se zaobidje jedna stranka . Ne, Ukoliko se ne postigne neka (krhka) koalicija, novi izbori.marcellus wrote:abraham wrote:Most vodi politiku da mi se jebat a da ne udje.Tesko. Mislim da bi na ponovljenim izborima skoro nestali. Koji jebeni blef.marcellus wrote:za HDZ je rekao da ne dolazi u obzir a ovo bi kao moglo. Petrina je inače novi rojs/stazić/itd novi redikul u saboru, na treću. U svakom slučaju tko god pristane ići s njima formirati vlast najebao je, oni ne bi koaliciju, ne bi snosili odgovornost, ali bi davali naredbe što će se i kako raditi, politički vrlo nefer, iskreno radije bih da idu s SDP-om složit novu vladu, to ili vlada nacionalnog jedinstva (ali onda most kompletno otpada iz igre)
Ne bi nestali dobili bi i više mandata jer hrvati vole prostake i vulgarne tipove tipa petrine i drčne i kurčevite mlatimudane iz dervente tipa prgometa i mlade i lepe revolucionare tipa petrova, ali mislim da bi karamarku i milanoviću realno bilo pametnije dogovorit se međusobno i zaobić most
2014-04-14
marcus-t wrote:Ti nikako ne odustaješ od ideje da ujediniš opet KP RH. Šta ti je nostalgija za dobrim starim vremenima.marcellus wrote:abraham wrote:Most vodi politiku da mi se jebat a da ne udje.Tesko. Mislim da bi na ponovljenim izborima skoro nestali. Koji jebeni blef.marcellus wrote:za HDZ je rekao da ne dolazi u obzir a ovo bi kao moglo. Petrina je inače novi rojs/stazić/itd novi redikul u saboru, na treću. U svakom slučaju tko god pristane ići s njima formirati vlast najebao je, oni ne bi koaliciju, ne bi snosili odgovornost, ali bi davali naredbe što će se i kako raditi, politički vrlo nefer, iskreno radije bih da idu s SDP-om složit novu vladu, to ili vlada nacionalnog jedinstva (ali onda most kompletno otpada iz igre)
Nema pomirbe, ne mogu udba i lopovi zajedno, nikad
udba- Posts : 4945
2015-11-10
U svakom slučaju ne bih volio vidjeti HDZ u koaliciji s Mostom - ni u jednoj varijanti. Ostale tri opcije su ok. Ponovljeni izbori, Most + SDP (ne bi dugo i koštalo bi SDP jako puno) ili HDZ + SDP
na šta bi to ličilo, cela kampanja je bila međusobno optuživanje jebali ste si udbaškoustaške matere i sad da se ližete? Karamarko, simbol slobode i lustracije sa staljinom u koaliciju? Nemere, mržnja i klanje do zadnjeg čoveka, jebeš most.marcellus wrote: HDZ + SDP
2015-11-10
Ovo zadnje meni potuno neprihvatljivo( i ne samo meni, ljudima se povraća od takve koalicije na obje strane)marcellus wrote:U svakom slučaju ne bih volio vidjeti HDZ u koaliciji s Mostom - ni u jednoj varijanti. Ostale tri opcije su ok. Ponovljeni izbori, Most + SDP (ne bi dugo i koštalo bi SDP jako puno) ili HDZ + SDP
Guest- Guest
http://www.theguardian.com/world/2015/nov/10/sweden-calls-on-army-to-help-manage-refugee-crisis Evo rezultata velike koalicije.
2014-04-14
kako god okreneš mi će da ostanemo na vlasti, nebitno ko će da bude marionetaabraham wrote:http://www.theguardian.com/world/2015/nov/10/sweden-calls-on-army-to-help-manage-refugee-crisis Evo rezultata velike koalicije.
2015-11-10
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Page 3 of 3