FM19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: FM19
1. sezona
Dinamo - osvojeno prvenstvo, ispadanje u kupu od Osijeka u polufinalu na penale. Kasnije Osijek uzima kup u finalu protiv Hajduka isto na penale.
2. sezona
Dinamo - razbijen Osijek 6-1 u Superkupu, osvojeno prvenstvo i kup.
Jedna od najdražih i najboljih utakmica u drugoj sezoni LP.
Dinamo - osvojeno prvenstvo, ispadanje u kupu od Osijeka u polufinalu na penale. Kasnije Osijek uzima kup u finalu protiv Hajduka isto na penale.
2. sezona
Dinamo - razbijen Osijek 6-1 u Superkupu, osvojeno prvenstvo i kup.
Jedna od najdražih i najboljih utakmica u drugoj sezoni LP.
End- Posts : 21177
2015-08-25
3. sezona
Hrvatska
Znači dajem otkaz Dinamu nakon dvije sezone i preuzimam repku. Tu se zadržavam 1 godinu. Osim par prijateljskih odradio sam grupnu fazu lige nacija i tu sam jedva završio prvi ispred srbije. Odigrali smo dva remija, al su oni još odigrali x sa sj. irskom.
Znači bilo je mučenje svaku utakmicu, realizacija 0 bodova, kao prvu sezonu s dinamom.
Preveliki je to bio zalogaj za moju reputaciju, ali ipak na kraju sve savršeno odrađeno.
Nakon toga otvorilo se mjesto u jednom klubu gdje se trenutno nalazim.
To ćemo obraditi sutra.
Hrvatska
Znači dajem otkaz Dinamu nakon dvije sezone i preuzimam repku. Tu se zadržavam 1 godinu. Osim par prijateljskih odradio sam grupnu fazu lige nacija i tu sam jedva završio prvi ispred srbije. Odigrali smo dva remija, al su oni još odigrali x sa sj. irskom.
Znači bilo je mučenje svaku utakmicu, realizacija 0 bodova, kao prvu sezonu s dinamom.
Preveliki je to bio zalogaj za moju reputaciju, ali ipak na kraju sve savršeno odrađeno.
Nakon toga otvorilo se mjesto u jednom klubu gdje se trenutno nalazim.
To ćemo obraditi sutra.
2015-08-25
čim odem iz dinama osijek uzima naslov, a vodi ih štimac.
da li trebam uopće napomenuti da je zatonska prevara iste sekunde dobila izgon iz repke..
da li trebam uopće napomenuti da je zatonska prevara iste sekunde dobila izgon iz repke..
2015-08-25
ne bi ostavljao repku za takav mali klub. tu sam još mogao igrati kvalifikacije za SP, grupa prelagana, najteži protivnik austrija...fridrih_niche wrote:Hoffenheim?
:D
u prvoj sezoni mi je uprava porodala nikolu mora za mizernih 1.8 milijuna, najboljega veznjaka.
antonio marin je postao wonderkid nakon druge sezone i njega su mi prodali u leverkusen za 18.5 milijuna.
Olma sam jedva utopio u crystale palace za ispod 10 milijuna jer je počeo kmečat da hoće transfer.
hrpu transfera sam spriječio. sve ovisi o razultatima i reputaciji, ako je veća uprava ti više izlazi u susret i onda zaustave transfer.
2015-08-25
End wrote:da li trebam uopće napomenuti da je zatonska prevara iste sekunde dobila izgon iz repke..
Svaki pošteni navijač Hrvatske cijeni taj potez...
<3
Guest- Guest
klub koji sam preuzeo nalazi se gore na slikama, a sutra otkrivam tu ekskluzivu.
2015-08-25
očajna reputacija i ocjene.. zasad.
odličan uspjeh s obzirom na reputaciju i da je igra već bila u 4. sezoni.
carabao cup - expectation = not important, tu sam ispao u prvoj utakmici od sheffielda
fa cup - expectation = semi-finals, doguaro sam do tog polufinala i ispao od čmarnajteda na penale
Premier League - expectation europa league, pošto sam osigurao LP tu sam premašio očekivanja.
Liga prvaka - expectation - osmina finala, tu sam došao do četvrtfinala i glatko popušio od Cityja, jedno 5-2 ukupno.
odma sam krenuo rješavati se starih nepotrebnih igrača. Ozil (market value 40 mil.), Aubameyang (market value 50 mil.), Mkhitaryan (market value oko 30-40 mil.), Nacho (market value 40 mil.)
na kraju je došlo do toga da ih nikome nisam mogao prdati jer su imali plaće od 200-400 K p/w, čak sam stavio da ih prodajem za 0 eura, nitko živ ih nije htio.
onda sam ih jedva potjerao na posudbe i to su mi plaćali max. 50% njihove plaće, neki čak 20-30%.
sad ih konačno više nema, imam donekle posloženu momčad, po guštu.
2015-08-25
Upamecano je bog, doveo sam ga iz lepziga za 86 milijuna.
ovaj arp iz njemačke za 67 milijuna.
boadu i gravenberch su wonderkidovi, gravenbercha sam doveo iz ajaxa za 30 mil.
moji transferi su još varnier 30 mil., Mendy 20 mil. Mateus Fernandes 20 mil.
3 igračao sam uzeo iz akademije, Hall, Simmonds i Welch njih nema tu. to ide u sljedećem nastavku
2015-08-25
trebao si ih maltretirat i onda ponudit mutual termination nakon dva do tri mjeseca
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 4