brunica obukla hlace
Page 1 of 1
brunica obukla hlace
Nakon razdora u stranci Neovisni za Hrvatsku, njezina predsjednica Bruna Esih, prvi put je progovorila o događanjima koja su prethodila svađi između nje i Zlatka Hasanbegovića.
Kako je navela - Hasanbegović i ona su najprepoznatljivija stranačka imena pa je nastao dojam o podjeli u toj stranci. Smatra da su činjenice potpuno drugačije jer, i nakon svega, sabor stranke održan je u Zadru i na njemu su se odazvale sve županijske organizacije i delegati.
Nekada jako dobri prijatelji, Bruna Esih i Zlatko Hasanbegović, danas se optužuju za izdaju. "Time je situacija ružnija. Moj ulazak u politiku bio je motiviran upravo vjerom da postoje ljudi koji su spremni žrtvovati sve radi vrijednosti koje nadilaze naše osobne političke sudbine", navodi Esih u intervjuu za Večernji list.
Dodaje da su razlog razlaza uvrede koje su stigle od strane Hasanbegovićevih prijatelja. "Radi se o pritisku Hasanbegovićevih prijatelja koji su smatrali da stranku ne može voditi osoba u suknji, to sad biram riječi koje su primjerene, iako su izvorno to bile najgore uvrede na moj račun i napad na moj osobni integritet. O ucjenama da stranka neće imati medijsku potporu ako se ne podredi planovima raznih TV voditelja i njihovih mentora već sam govorila, a ja sam pritom označena kao glavna prepreka i meta", objašnjava Esih. Smatra da ne postoji mogućnost pomirenja i ponovnog ujedinjenja stranke.
Neovisni za Hrvatsku neće imati svojeg kandidata na predsjedničkim izborima. "Nitko nas nije tražio potporu pa je ne osjećamo obvezu ni dati. Međutim, predsjedništvo još nije donijelo konačnu odluku hoćemo li i kome dati svoju podršku", dodala je.
https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/bruna-esih-o-razlazu-sa-zlatkom-hasanbegovicem---573568.html
Kako je navela - Hasanbegović i ona su najprepoznatljivija stranačka imena pa je nastao dojam o podjeli u toj stranci. Smatra da su činjenice potpuno drugačije jer, i nakon svega, sabor stranke održan je u Zadru i na njemu su se odazvale sve županijske organizacije i delegati.
Nekada jako dobri prijatelji, Bruna Esih i Zlatko Hasanbegović, danas se optužuju za izdaju. "Time je situacija ružnija. Moj ulazak u politiku bio je motiviran upravo vjerom da postoje ljudi koji su spremni žrtvovati sve radi vrijednosti koje nadilaze naše osobne političke sudbine", navodi Esih u intervjuu za Večernji list.
Dodaje da su razlog razlaza uvrede koje su stigle od strane Hasanbegovićevih prijatelja. "Radi se o pritisku Hasanbegovićevih prijatelja koji su smatrali da stranku ne može voditi osoba u suknji, to sad biram riječi koje su primjerene, iako su izvorno to bile najgore uvrede na moj račun i napad na moj osobni integritet. O ucjenama da stranka neće imati medijsku potporu ako se ne podredi planovima raznih TV voditelja i njihovih mentora već sam govorila, a ja sam pritom označena kao glavna prepreka i meta", objašnjava Esih. Smatra da ne postoji mogućnost pomirenja i ponovnog ujedinjenja stranke.
Neovisni za Hrvatsku neće imati svojeg kandidata na predsjedničkim izborima. "Nitko nas nije tražio potporu pa je ne osjećamo obvezu ni dati. Međutim, predsjedništvo još nije donijelo konačnu odluku hoćemo li i kome dati svoju podršku", dodala je.
https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/bruna-esih-o-razlazu-sa-zlatkom-hasanbegovicem---573568.html
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: brunica obukla hlace
pola-zivota-znanstveni-novak otkrila feminizam u uhljebnicko-konzervativnoj-kvazi-desnoj-stranci
nikad nije kasno
nikad nije kasno
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Plenkijev žetončić... jebeno se žrtvovala i pozicionirala u politici...
darth_vader-
2014-04-17
:) A ha...kad su zajebali otkrila je femimizam.debotoijusto wrote:pola-zivota-znanstveni-novak otkrila feminizam u uhljebnicko-konzervativnoj-kvazi-desnoj-stranci
nikad nije kasno
Problem tih krpi koje drže štangu ovakvima je što misle da če imati drugačiji tretman jer drže štangu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Vuk je Dinarski tip muškarca i predmjevam da mu je naklonost više na strani dominantnog mužjaka kojemu se podredio i samo čeka zapovjed.AssadNaPodmornici wrote:čekamo komentar vuka
ZDs
Nisam dobio odgovor Kneza od Zapadne Hercegovine,koji je lani pisao kako će Hase i Bruna ostaviti duboke tragove u hrvatskoj politici,a njihovo djelo donijeti korijenite promjene.AssadNaPodmornici wrote:čekamo komentar vuka
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
koji knez?jastreb wrote:Nisam dobio odgovor Kneza od Zapadne Hercegovine,koji je lani pisao kako će Hase i Bruna ostaviti duboke tragove u hrvatskoj politici,a njihovo djelo donijeti korijenite promjene.AssadNaPodmornici wrote:čekamo komentar vuka
marchelo i yodica su se isto odmah zalijepili za hasančeta i NZH
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
bit će ero, dobro starina je prilivoda ionako s poštovanjem
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Svadja i raskol im puno više štete od rezultata na europskim izborima. A Bruna za svadju živi.
Realno, teško je bilo na tim izborima preskočiti Suvereniste sa Ružom, a Bujanec im je dao žešći medijski poguranac.
Realno, teško je bilo na tim izborima preskočiti Suvereniste sa Ružom, a Bujanec im je dao žešći medijski poguranac.
£otk@-
2019-02-12
Najgladniji vlasti su konzervativni desničari, i zato njih tri imaju 4 stranke, jer se kao lopovi kada uzmu pljen pobiju...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ima ih i koji su skinili hlače, te se ne spominje...
kaya wrote:Najgladniji vlasti su konzervativni desničari, i zato njih tri imaju 4 stranke, jer se kao lopovi kada uzmu pljen pobiju...
I oni koji je imaju. ;)
£otk@-
2019-02-12
neznam zašto mene trpaš sa hasom, ZDS, i NZH, ja ti sa tim vašim bosancima neman veze.. i ZDS, i Haso, i NZH , sve je to bosanska šema, a znaš moju politiku oko toga. to su tvoji rodijaci i zemljaci sa kojima si posvađan.. ti si za herceg sprsku oni su za ndh do drine, ja bi samo digao zid oko bosne, i poslao vas sve tamo da se dogovoriteepikur37 wrote:koji knez?jastreb wrote:Nisam dobio odgovor Kneza od Zapadne Hercegovine,koji je lani pisao kako će Hase i Bruna ostaviti duboke tragove u hrvatskoj politici,a njihovo djelo donijeti korijenite promjene.AssadNaPodmornici wrote:čekamo komentar vuka
2018-06-14
Misliš tu i na Živi zid i Most?kaya wrote:Najgladniji vlasti su konzervativni desničari, i zato njih tri imaju 4 stranke, jer se kao lopovi kada uzmu pljen pobiju...
Uvijek nas obavjestiš protiv koga si, a kad ćemo saznat zašto si? Za ISIL-ovce?AssadNaPodmornici wrote:neznam zašto mene trpaš sa hasom, ZDS, i NZH, ja ti sa tim vašim bosancima neman veze.. i ZDS, i Haso, i NZH , sve je to bosanska šema, a znaš moju politiku oko toga. to su tvoji rodijaci i zemljaci sa kojima si posvađan.. ti si za herceg sprsku oni su za ndh do drine, ja bi samo digao zid oko bosne, i poslao vas sve tamo da se dogovoriteepikur37 wrote:koji knez?jastreb wrote:Nisam dobio odgovor Kneza od Zapadne Hercegovine,koji je lani pisao kako će Hase i Bruna ostaviti duboke tragove u hrvatskoj politici,a njihovo djelo donijeti korijenite promjene.AssadNaPodmornici wrote:čekamo komentar vuka
ti kao i epikur.. non stop me uvaljuješ u bosnu. tako i on, misli da sam za bosanske ustaše i nacional socijaliste, ti misliš da sam bosanske muslimane, aj još samo čekam da netko kaže da sam za bosanske srbe.Eroo wrote:Uvijek nas obavjestiš protiv koga si, a kad ćemo saznat zašto si? Za ISIL-ovce?AssadNaPodmornici wrote:neznam zašto mene trpaš sa hasom, ZDS, i NZH, ja ti sa tim vašim bosancima neman veze.. i ZDS, i Haso, i NZH , sve je to bosanska šema, a znaš moju politiku oko toga. to su tvoji rodijaci i zemljaci sa kojima si posvađan.. ti si za herceg sprsku oni su za ndh do drine, ja bi samo digao zid oko bosne, i poslao vas sve tamo da se dogovoriteepikur37 wrote:koji knez?jastreb wrote:Nisam dobio odgovor Kneza od Zapadne Hercegovine,koji je lani pisao kako će Hase i Bruna ostaviti duboke tragove u hrvatskoj politici,a njihovo djelo donijeti korijenite promjene.AssadNaPodmornici wrote:čekamo komentar vuka
realnost je da ne želim imati posla sa tom državom, i želim se od BiH ograditi bodljikavom žicom, od svih vaših I2b rodijaka
2018-06-14
Dakle ti si opet protiv i nemaš stava.AssadNaPodmornici wrote:ti kao i epikur.. non stop me uvaljuješ u bosnu. tako i on, misli da sam za bosanske ustaše i nacional socijaliste, ti misliš da sam bosanske muslimane, aj još samo čekam da netko kaže da sam za bosanske srbe.Eroo wrote:Uvijek nas obavjestiš protiv koga si, a kad ćemo saznat zašto si? Za ISIL-ovce?AssadNaPodmornici wrote:neznam zašto mene trpaš sa hasom, ZDS, i NZH, ja ti sa tim vašim bosancima neman veze.. i ZDS, i Haso, i NZH , sve je to bosanska šema, a znaš moju politiku oko toga. to su tvoji rodijaci i zemljaci sa kojima si posvađan.. ti si za herceg sprsku oni su za ndh do drine, ja bi samo digao zid oko bosne, i poslao vas sve tamo da se dogovoriteepikur37 wrote:koji knez?jastreb wrote:
Nisam dobio odgovor Kneza od Zapadne Hercegovine,koji je lani pisao kako će Hase i Bruna ostaviti duboke tragove u hrvatskoj politici,a njihovo djelo donijeti korijenite promjene.
realnost je da ne želim imati posla sa tom državom, i želim se od BiH ograditi bodljikavom žicom, od svih vaših I2b rodijaka
Jebogati, netko mora i čuvat državu (i narod, jelte) i ne samo laprdat...Ma demokracija je, samo ti nastavi.
Similar topics
» Skini hlače da se izljubimo
» u poljaka zene nose hlace
» Odjeni hlače i kao pravi katolički muž prikaži žrtvu
» Kolinda je takav komad da pred njom hlače same padaju
» u poljaka zene nose hlace
» Odjeni hlače i kao pravi katolički muž prikaži žrtvu
» Kolinda je takav komad da pred njom hlače same padaju
Page 1 of 1