Brane Paić umjesto Mome Stanića pjeva u Vukovaru
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Brane Paić umjesto Mome Stanića pjeva u Vukovaru
Ja sam ovdje najveći ekspert za krajišku pjesmu.Maggie19 wrote:
po tim tvojim anegdotama ispada da si cijeli rat proveo kao kulturni atashe po bojistima..
;-P
Kao i ekspert mentaliteta ličkog i kordunaškog čovjeka,bio on Hrvat,Srbin,bosanski Hrvat doseljen onamo ili Rom.
Tako da ono što ti ja ovdje napišem uzmi kao aksiom. I završeno sijelo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
daj pijanduro četnička, odjebi.
2014-12-30
previse si emocionalno vezan da te se do kraja ozbiljno shvati po tom pitanju ;-))jastreb wrote:Ja sam ovdje najveći ekspert za krajišku pjesmu.Maggie19 wrote:
po tim tvojim anegdotama ispada da si cijeli rat proveo kao kulturni atashe po bojistima..
;-P
Kao i ekspert mentaliteta ličkog i kordunaškog čovjeka,bio on Hrvat,Srbin,bosanski Hrvat doseljen onamo ili Rom.
Tako da ono što ti ja ovdje napišem uzmi kao aksiom. I završeno sijelo.
Kaže mi lik koji na avataru ima ptice sa šajkačama na glavama.veber wrote:daj pijanduro četnička, odjebi.
2014-04-22
Nisam. Često sam išao po tim feštama tamo i izlazio s ondašnjim ljudima i ja sam ekspert za to pitanje.Maggie19 wrote:previse si emocionalno vezan da te se do kraja ozbiljno shvati po tom pitanju ;-))jastreb wrote:Maggie19 wrote:
2014-04-22
jesi, jesi..preocito je..pomalo.si i opsjednut ;-@jastreb wrote:Nisam. Često sam išao po tim feštama tamo i izlazio s ondašnjim ljudima i ja sam ekspert za to pitanje.Maggie19 wrote:previse si emocionalno vezan da te se do kraja ozbiljno shvati po tom pitanju ;-))jastreb wrote:Maggie19 wrote:
Da i bolje glumis, prokljuvila bih te..tako da..nema ti spasa ;-D
ajmee, pa kad stignes sve to i slusati i googlati i ispitivatijastreb wrote:Bajin novi hit "Ulje maslinovo" ima najviše lajkova iz Hrvatske.Maggie19 wrote:
da, sto posto Hrvati slusaju Baju.
Googlaj malo pa ispitaj.
uz bauštele još
pijandura vidi bijele miševe, a ne sove ušare.jastreb wrote:Kaže mi lik koji na avataru ima ptice sa šajkačama na glavama.veber wrote:daj pijanduro četnička, odjebi.
2014-12-30
pijanduro abolirana. ni u svojim najpijanijim šajkačkim snovima nemreš definirati nešto takvo iz fotografije, 3D nacrtati pa onda 3d otprintati. i sve te "ptice" su bijele sove, noćni lovci.jastreb wrote:
Dvije šajkače.
a ti si i dalje srbenda i abolirani.
2014-12-30
Koja jebena krajiška estrada!? Koja Krajina, koji kinac palac!? Budaletino četnićka, lažljivi stvoru, neki dan sipaš otrov na Perkovića a glumiš da nikad ništa loše nisi o njemu napisao. Pun mi je kufer tebe, krajiške estrade, svih četnika i početnika koji obitavaju na ovom forumu. Gamadi jedna, više se i ne skrivate!jastreb wrote:Pričamo o krajiškoj estradi,a ako tebi finoj pruskoj guzici taj melos ne leži onda se makni sa teme i hodi ća.veber wrote:da su jastreba streljali kao izdajnika, dezertera i ratnog profitera, danas ne bi pisao.
ovako je četnik aboliran tuđmanovim dekretom umjesto da je barem strpan na robiju.
kao i svaka srbenda koja "voli" hrvatsku u abolicijskoj je mirovini i između dva ubijanja u alkoholu još okolo fuša.
zato nabijem na kurac tuđmana na kurac, a za banja luku nabijem i njega i onu pederčinu šuška. samo je bobetko zagovarao ulazak. ionako smo bili na vrbasu.
kasnije se pokazalo da bi ionako sve potjerali u haag.
samo bi slika bosne bila drugačija. za razliku od one vukojebine ercegovine i kockastoglavih, imali bi posavinu, cijelu.
a, kaj bi ameri napravili? raketirali HV u banjoj luci?
Ovo su ozbiljni razgovori u kojima forumskom publikumu nastojim prikazati i objasniti krajiški melos,njegov fenomen i popularnost među Hrvatima,Srbima,bosanskim Hrvatima i Romima u Lici,na Kordunu I Baniji.Čak i u Cazinskoj Krajini međ Muslčimanima.
Ako te to ne interesira,upali brodicu i pravac Palagruža, Feršten!?
Guest- Guest
Iskra wrote:
Pun mi je kufer tebe, krajiške estrade, svih četnika i početnika koji obitavaju na ovom forumu.
Meni ih je pun kurac.
Jebeš kufer.
crvenkasti-
2014-04-17
Iskra, kakav ti je kufer?
Jel imaš veliki ili mali?
Jel imaš veliki ili mali?
crvenkasti-
2014-04-17
Debilna trolčino, ti da imaš kurac ne bi ovdje visio 24/7crvenkasti wrote:Iskra wrote:
Pun mi je kufer tebe, krajiške estrade, svih četnika i početnika koji obitavaju na ovom forumu.
Meni ih je pun kurac.
Jebeš kufer.
Guest- Guest
Krišto Dijo!Iskra wrote:
Koja jebena krajiška estrada!? Koja Krajina, koji kinac palac!? Budaletino četnićka, lažljivi stvoru, neki dan sipaš otrov na Perkovića a glumiš da nikad ništa loše nisi o njemu napisao. Pun mi je kufer tebe, krajiške estrade, svih četnika i početnika koji obitavaju na ovom forumu. Gamadi jedna, više se i ne skrivate!
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Svećenik izbacio pjevačicu iz crkve, jer pjeva besplatno, umjesto da uzme 450 kuna kao oni
» Opet leftardi brane demokraciju
» Trg je naš-Svi na Trg. AF brane Titov trg u ZG od promjene imena
» Brane Frljica:Crknite od hrvatskog jala,on je europska zvijezda
» Nova BH - Najgledanija TV stanica u BiH
» Opet leftardi brane demokraciju
» Trg je naš-Svi na Trg. AF brane Titov trg u ZG od promjene imena
» Brane Frljica:Crknite od hrvatskog jala,on je europska zvijezda
» Nova BH - Najgledanija TV stanica u BiH
Page 2 of 2