Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
Postrojavanje četnika 2019. na Ravnoj Gori uz pjesmu ‘Sprem’te sprem’te četnici
Guest- Guest
Re: Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
Nista od toga ako nije ZAGRMELA, kad neki srpski politicar ZAGRMI na npr Amerikance oni odmah podviju rep. Mora se ZAGRMETI.
omni-
2014-04-12
Rece on i ostane ziv...covjek koji je persona grata gotovo od triglava do vardaraSerbinho-3 wrote:
[size=42]VULIN: Iz hrvatske predsednice progovorili strah i kompleks![/size]
[size=39]Hrvatska politika prema Srbima i Srbiji je meavina prljave savesti i kompleksa, ocenio je večeras ministar odbrane Aleksandar Vulin komentarišući intervju hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović.[/size]
[size=39]"Zato Kolinda Grabar Kitarović Paveliću zamera što je predao Dalmaciju Italiji, ali mu ne zamera što je poklao 20.000 srpske dece. Kao Pavelićev poštovalac Kolinda Grabar Kitarović govori o velikosrpskoj agresiji ne objašnjavajući kako to da su proterali ili pobili 250.000 državljana Hrvatske srpske nacionalnosti", izjavio je Vulin.[/size]
[size=39]On je istakao da se Kolinda Grabar Kitarović izvinjava kada vidi srpsku čokoladicu, ali se ne izvinjava za pobijenu srpsku decu.[/size]
[size=39]"Kolinda Grabar Kitarović od Vučića nije dobila ono što je želela, poslušnog i uplaenog Srbina. Istina koju je Adem Vuchiqi izgovorio učinila je da iz nje progovore i strah i kompleks. Ona nije ozbiljan političar i sa njom i ne treba ozbiljno razgovarati. Bolje joj stoji kada peva pijana nego kada prepričava razgovore", rekao je Vulin, saopštilo je resorno ministarstvo.[/size]
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zanimljiva je jedna stvar
Cim krene nekakva suradnja izmedju srpskih i hrvatskih faktora u BiH radi neutraliziranja velikomuslimanskih pretenzija i tendencija ka hegemoniji i dominaciji, odmah i momentalno krene stvaranje pizdarija, tenzija, sukoba i verbalnih uvreda izmedju BG i ZG.
Sve praceno pojacavanjem zestoke retorike iz Sarajeva.
I to je uvijek tako. I sad ce mi neko reci da je to slucajno i spontano.
Oni koji ovu strategiju kreiraju odlicno i nepogresivo znaju da ta strategija ne moze da omane.
Cim krene nekakva suradnja izmedju srpskih i hrvatskih faktora u BiH radi neutraliziranja velikomuslimanskih pretenzija i tendencija ka hegemoniji i dominaciji, odmah i momentalno krene stvaranje pizdarija, tenzija, sukoba i verbalnih uvreda izmedju BG i ZG.
Sve praceno pojacavanjem zestoke retorike iz Sarajeva.
I to je uvijek tako. I sad ce mi neko reci da je to slucajno i spontano.
Oni koji ovu strategiju kreiraju odlicno i nepogresivo znaju da ta strategija ne moze da omane.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Mozda Baba posenilila, pa mislila na Banja Luku, dešava se po starim danima
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
vuksadinare wrote:napokon je shvatila da sa politicarima na ovim prostorima ne mozes razgovarat jezikom brisela...diplomatski...vec jezikom koji jedino razumiju...poslat ih u picku materinu u zargonu i lupiti sakom o stol to je jedini jezik koji razumija a i cijene...bojim se da plenki to nikad nece razumjeti pa ce sa komsicem,dacicem pricati tj slati poruke kao da prica sa van der brockom
Rekoh ja glasat ćeš ti na kraju za kraljicu
Kampanja će odraditi svoje :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
tko o cemu, vule musavi o necistoj savjesti i kompeksima
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» PARADOKS U NJEMAČKIM CRKVAMA Nikad manje članova, a nikad više novca
» DUHOVNI KRAH NJEMAČKE CRKVE: Nikad više novca, nikad manje katolika!
» Akcija u Beogradu:'Nikad necemo zaboraviti zlocine u Vukovaru'
» Suljo neces proci nikad nisi ni prosao
» HDZ nikad, al baš nikad neće ukinuti članstvo u HGK
» DUHOVNI KRAH NJEMAČKE CRKVE: Nikad više novca, nikad manje katolika!
» Akcija u Beogradu:'Nikad necemo zaboraviti zlocine u Vukovaru'
» Suljo neces proci nikad nisi ni prosao
» HDZ nikad, al baš nikad neće ukinuti članstvo u HGK
Page 2 of 2