Sirija
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Sirija
http://www.liveleak.com/view?i=424_1448032130
Dobro su ustimani....shaby wrote:http://www.liveleak.com/view?i=424_1448032130
Ovo je bilo pojedinacno, sljedece. Rafalno
Rusija šalje u Francusku -Pupija - kao zamjenu za onoga pasa
koji je ubijen u akciji francuske policije neki dan. Ono kad se ona
ženska raznijela.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
crvenkasti wrote:Ruski zločinci siju genocid među nevinim muslimanima.
Zaboravio si dodati - Golorukim starcima, ženama i dici te mirnim prosvjednicima -
2014-04-20
crvenkasti wrote:Oni Pariz kežu Pariž.
A šta je to, ja te Ruse ništa ne razumijem.
2014-04-20
jodane, nek si se ti nama vratio pa makar i dalje seres ko trudna fokaEmberSpirit wrote:Sutra kreću Kinezi i uništavaju komadni centar i centar za obuku u Raki
2015-08-09
,ma da, malo je bio otisao da ispita koliko ce nam falit njegove fatazmagorije, :face:dijagram wrote:sto, yoda is back?Leviathan2 wrote:jodane, nek si se ti nama vratio pa makar i dalje seres ko trudna fokaEmberSpirit wrote:Sutra kreću Kinezi i uništavaju komadni centar i centar za obuku u Raki
Do tebe je :D B-)
2014-04-12
kako do mene hebemu, vraca me stalno na index, neda, ovdje sam usao zaobilazno al ne mogu vidjet listumaggie13 wrote:Do tebe je :D B-)
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
yoda ih jebe, i zasluzili su:)maggie13 wrote:Netko te hakirao,banirao,izignorirao..nesto se događa..8-)
dijagram-
2015-08-09
Hahaha,i meni se cini..
2014-04-12
Ovo je tek pocetak, znao bi on lansirati i kakav projektil, nagledao se takvih klipova ovdje:)maggie13 wrote:Hahaha,i meni se cini..
dijagram-
2015-08-09
pakleni plan džihadista
ZADNJA IZMJENA: stu. 20, 2015
Fotografije koje je na Facebooku objavio Australac Ashley Dyball (pod pseudonimom Mitchell Scott), koji se pridružio Kurdskim jedinicama narodne zaštite (YPG), otkrivaju šokantna oružja s kojima ISIS napada civile i suparnike u sjevernoistočnoj Siriji, javlja Daily Mail.
Jedna fotografija tako pokazuje “samoubilački kamion” u kojem je čak10 tona eksploziva i koji je trebao napraviti pokolj u okolnim selima, no nedavno ga je YPG otkrio u gradu al-Dawn. Kurdi su ondje uspješno razoružali džihadiste.
U svom najnovijem postu Dyball je odlučno stao u obranu muslimana i njihove vjere.
“ISIS čini 0.003 posto muslimana ili islamske vjere, ako krivimo manjinu za sve, onda su valjda i svi svećenici pedofili”, napisao je.
“Oni nisu ništa više nego skupina ekstremista koji koriste religiju kao izgovor, kao što su to kršćani radili u prošlosti. Štitimo džamije ovdje kako bi se islamski vjernici mogli vratiti”, napisao je Dyball.
U Kamionu je bilo 10 tona eksploziva© Mitchell Scott/Facebook
Fotografije je na Facebooku objavio Ashley Dyball koji se bori s Kurdima
ZADNJA IZMJENA: stu. 20, 2015
Fotografije koje je na Facebooku objavio Australac Ashley Dyball (pod pseudonimom Mitchell Scott), koji se pridružio Kurdskim jedinicama narodne zaštite (YPG), otkrivaju šokantna oružja s kojima ISIS napada civile i suparnike u sjevernoistočnoj Siriji, javlja Daily Mail.
Jedna fotografija tako pokazuje “samoubilački kamion” u kojem je čak10 tona eksploziva i koji je trebao napraviti pokolj u okolnim selima, no nedavno ga je YPG otkrio u gradu al-Dawn. Kurdi su ondje uspješno razoružali džihadiste.
U svom najnovijem postu Dyball je odlučno stao u obranu muslimana i njihove vjere.
0.003 posto Muslimana
Samoubilački kamion© Mitchell Scott/Facebook“ISIS čini 0.003 posto muslimana ili islamske vjere, ako krivimo manjinu za sve, onda su valjda i svi svećenici pedofili”, napisao je.
“Oni nisu ništa više nego skupina ekstremista koji koriste religiju kao izgovor, kao što su to kršćani radili u prošlosti. Štitimo džamije ovdje kako bi se islamski vjernici mogli vratiti”, napisao je Dyball.
U Kamionu je bilo 10 tona eksploziva© Mitchell Scott/Facebook
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
nije valjda dotle doslo:Ddijagram wrote:Ovo je tek pocetak, znao bi on lansirati i kakav projektil, nagledao se takvih klipova ovdje:)maggie13 wrote:Hahaha,i meni se cini..
Ovo ce bit dovoljno..@_@
2014-04-12
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Page 28 of 50