Sirija
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Sirija
Vidi ako odlazimo bitno je da idemo u velikom praskured wolf wrote:Bit ćeš zadovoljan uskoro, bit ćeš...asilovski wrote:Ne ali smo zadovoljni što vehabije pušered wolf wrote:Jel svršavate na sve ovo?
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Pa neće biti velliki prasak...Ako imaš malo razuma unutar sebe, ako gledaš sve oko sebe, shvatiti ćeš i što dolazi...To je tako jednostavno...asilovski wrote:Vidi ako odlazimo bitno je da idemo u velikom praskured wolf wrote:Bit ćeš zadovoljan uskoro, bit ćeš...asilovski wrote:Ne ali smo zadovoljni što vehabije pušered wolf wrote:Jel svršavate na sve ovo?
Guest- Guest
Heheheheheheheehehehehehehe, kako ono reče Putin: "Na Bogu je da prašta teroristima, na meni je da mu ih pošalem"red wolf wrote:Bit ćeš zadovoljan uskoro, bit ćeš...asilovski wrote:Ne ali smo zadovoljni što vehabije pušered wolf wrote:Jel svršavate na sve ovo?
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Predstava za javnost...Ono što dolazi, to nitko ne može zaustaviti, pa ni vaši gospodari ( vaša elita )...marcus-t wrote:Heheheheheheheehehehehehehe, kako ono reče Putin: "Na Bogu je da prašta teroristima, na meni je da mu ih pošalem"red wolf wrote:Bit ćeš zadovoljan uskoro, bit ćeš...asilovski wrote:Ne ali smo zadovoljni što vehabije pušered wolf wrote:Jel svršavate na sve ovo?
Guest- Guest
red wolf wrote:na što?...Ljudsku guzicu?EmberSpirit wrote:A ne. Jednak osjećaj kao da si svršio na ovored wolf wrote:Jel svršavate na sve ovo?
A na koju ti...............ovčije vime, svinjske polutke, konjske sapi ...................prosvijetli nas.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ljudsko tijelo je vaša slabost...Vi niste tijelo.Yehudi wrote:red wolf wrote:na što?...Ljudsku guzicu?EmberSpirit wrote:A ne. Jednak osjećaj kao da si svršio na ovored wolf wrote:Jel svršavate na sve ovo?
A na koju ti...............ovčije vime, svinjske polutke, konjske sapi ...................prosvijetli nas.
Guest- Guest
Kao mistik mogu potvrditi da si u pravu.
Ipak kao ljudsko biće volim uroniti medju ženske butke
a Svemogući mi to odobrava i omogućuje.
2014-04-20
Onda nisi mistik...Yehudi wrote:Kao mistik mogu potvrditi da si u pravu.
Guest- Guest
ered wolf wrote:Onda nisi mistik...Yehudi wrote:Kao mistik mogu potvrditi da si u pravu.
a kruvati, jel ti nekad citas budalestine koje pises,red wolf wrote:Onda nisi mistik...Yehudi wrote:Kao mistik mogu potvrditi da si u pravu.
Guest- Guest
Sumnjala sam , da...znači, istina je...Yehudi wrote:Kao mistik
Trinity-
2014-04-17
Hahahahaha idi u qrac....EmberSpirit wrote:Yehudi wrote:red wolf wrote:na što?...Ljudsku guzicu?EmberSpirit wrote:A ne. Jednak osjećaj kao da si svršio na ovored wolf wrote:Jel svršavate na sve ovo?
Guest- Guest
Ovima koji kažu da će nakon ovoga Iran i Hezbolah uništiti Izrael
Izrael jeste američki saveznik, ali nestanak Izraela ni Rusiji uopće ne odgovara. Postojanje Izraela ima stratešku težinu bez obzoira na trenutna savezništva bila u pitanju Amerika, Rusija ilI Europa.
Rusija se dakako ne slaže sa određenim ponašanjima Izraela i njihove politike ali Rusiji nije ni na kraj pameti da pomaže uništenje Izraela.
I sama Rusija ima dugoročne planove u odnosima sa Izraelom.
Hezbolah je Rusiji dugoročno potreban, radi neke političke ravnoteže u libanonu i cijelom regionu, ali pametna politika nikada ne igra totalno na jednu kartu i to Rusija ne radi. To radi Amerika i dugoročno jako griješi.
Isto tako Rusiji odgovara neovisni Iran koji je izvan američke kontrole pa makar i ne bio neki veliki saveznik Rusije. Rusiji se dakako ne sviđa ovakav režim u Teheranu ali bolje i ovo nego neki američki marionetski režim. Osim toga kao šiitska zemlja, Iran ne može imati presudni utjecaj na rusku muslimansku populaciju koja je 95% sunitska.
Sve su to komplicirane jednadžbe za čije rješenje treba mnogo više mozga i mudrosti nego što ga ima američka neocon elita.
A kad opet spominjemo Izrael, manje agresivan Izrael je svakako poželjan ali to opet ovisi od političkog razvoja situacije u cijelom širem regionu.
Izrael jeste američki saveznik, ali nestanak Izraela ni Rusiji uopće ne odgovara. Postojanje Izraela ima stratešku težinu bez obzoira na trenutna savezništva bila u pitanju Amerika, Rusija ilI Europa.
Rusija se dakako ne slaže sa određenim ponašanjima Izraela i njihove politike ali Rusiji nije ni na kraj pameti da pomaže uništenje Izraela.
I sama Rusija ima dugoročne planove u odnosima sa Izraelom.
Hezbolah je Rusiji dugoročno potreban, radi neke političke ravnoteže u libanonu i cijelom regionu, ali pametna politika nikada ne igra totalno na jednu kartu i to Rusija ne radi. To radi Amerika i dugoročno jako griješi.
Isto tako Rusiji odgovara neovisni Iran koji je izvan američke kontrole pa makar i ne bio neki veliki saveznik Rusije. Rusiji se dakako ne sviđa ovakav režim u Teheranu ali bolje i ovo nego neki američki marionetski režim. Osim toga kao šiitska zemlja, Iran ne može imati presudni utjecaj na rusku muslimansku populaciju koja je 95% sunitska.
Sve su to komplicirane jednadžbe za čije rješenje treba mnogo više mozga i mudrosti nego što ga ima američka neocon elita.
A kad opet spominjemo Izrael, manje agresivan Izrael je svakako poželjan ali to opet ovisi od političkog razvoja situacije u cijelom širem regionu.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
AlfaOmega wrote:Paćenik mistik, da budemo preciznijired wolf wrote:Onda nisi mistik...Yehudi wrote:Kao mistik mogu potvrditi da si u pravu.
Ja sam taj i to je to.
2014-04-20
Trinity wrote:Sumnjala sam , da...znači, istina je...Yehudi wrote:Kao mistik
.....................
"Kad različite ptice lete u istom jatu
onda ih nešto snažno veže"
Kako reče Rumi
2014-04-20
https://www.rt.com/news/322788-isis-kuwait-ukraine-weapons/
2014-04-14
Da sam Putin, ovo bih smatrao objavom rata od strane Ukrajine.Winter is coming wrote:https://www.rt.com/news/322788-isis-kuwait-ukraine-weapons/
2015-10-07
ISIL's Top Commanders Evacuating Syria's Raqqa, ISIL Changing Capital
The top leaders and commanders of the ISIL terrorist group were seen by locals and citizens to be escaping from the Syrian city of Raqqa after sustaining heavy casualties in the Russian airstrikes and long-range cruise missile attacks from its Mediterranean fleet.
Intelligence sources confirmed citizens' reports on Thursday that militants' leaders are fleeing the so-called capital of the ISIL terrorist group after hundreds of ISIL members escaped the city on Wednesday to save their lives.
Various sources from citizens of Raqqa to local villagers and intelligence sources have reported in the last 24 hours that the terrorist group has started hasty evacuation of Raqqa after the Russian strikers and long-range bombers intensifying airstrikes on the strongholds and command centers of the ISIL militants in Raqqa in recent days.
The Russian military has also been pounding the ISIL stronghold in Raqqa with cruise missiles fired from the Mediterranean Sea since Tuesday.
Meantime, reports disclosed on Wednesday that the ISIL terrorists retreated from the Southern parts of Hasakah province, located North of Raqq, as Syrian army and popular forces, backed by Russian and Syrian airstrikes, continue to strike heavy blows at the militants.
According to the Arabic-language al-Mayadeen television, ISIL terrorists are moving their families and heavy weaponries from the city of al-Shadadi in the Southern countryside of Hasakah to Deir Ezzur.
Hasakah is a region in Northeastern Syria mostly populated by the Kurds. The Kurdish and Arab fighters have recently pushed the terrorists out of the Northern parts of the region.
Following similar heavy strikes in the Southern parts of the province by the Syrian forces, the ISIL terrorists were forced to retreat furthern to Raqqa, the so-called capital of the ISIL terrorist group. But after the start of heavy airstrikes by the Russian and French air forces in the last few days, the ISIL is again on the move to retreat further to deploy its central command in Deir Ezzur.
Also on Tuesday, the France’s Le Monde newspaper, citing a French official, said that the Russian military has launched airstrikes against the ISIL stronghold of Raqqa in Syria with cruise missiles from the Mediterranean Sea.
The information that Russia struck the ISIL positions in Raqqa was also reported by a senior French government source.
US officials also confirmed on Tuesday that Moscow conducted a significant number of strikes in Syria using both sea-launched cruise missiles and long-range bombers.
In the meantime, different sources said that the French fighter jets carried out many sorties over the ISIL positions in recent day and targeted them heavily with scores of bombs and missiles in reprisals for the Paris terror attacks by ISIL.
Also on Tuesday, French President Francois Hollande told the French parliament’s emergency meeting in Versailles that the French nuclear-powered Charles de Gaulle aircraft carrier will leave the port of registration on November 19 to join the operation in Syria.
"A šta nam je ovo trebalo da izazivamo Ruse. Aman, aman...."
2015-10-07
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Page 26 of 50