''UGLEDNI HRVATSKI KLIMATOLOG OBJASNIO ZAŠTO JE KATASTROFA U AMAZONIJI ‘IZNIMAN SLUČAJ’: Ovo bi stvarno moglo značiti naš kraj''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ''UGLEDNI HRVATSKI KLIMATOLOG OBJASNIO ZAŠTO JE KATASTROFA U AMAZONIJI ‘IZNIMAN SLUČAJ’: Ovo bi stvarno moglo značiti naš kraj''
Iz pičke materine, konju jedan.red wolf wrote:Ja dolazim iz jednog drugog mjesta, njemu nepoznatog...omni wrote:Allah te podario.
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
Re: ''UGLEDNI HRVATSKI KLIMATOLOG OBJASNIO ZAŠTO JE KATASTROFA U AMAZONIJI ‘IZNIMAN SLUČAJ’: Ovo bi stvarno moglo značiti naš kraj''
Negdje sam pročitao izjavu jednog znanstvenika koji je rekao kako smatra da je zemlja svemirska kafana u koju svraća najveći ološ iz svih galaksija.red wolf wrote:Patnja Zemlje je kratka...Ona to zna...No, to patnja je ujedno Vaš kraj...Vaša propast...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
red wolf wrote:Ja dolazim iz jednog drugog mjesta, njemu nepoznatog...omni wrote:Allah te podario.
Bolnica na Rabu?
catabbath-
2015-08-22
Prasice ljudska, uskoro ćeš nestati s lica Zemlje...Prasice....Iskra wrote:Pička ti materina luđačka, svima vama koji ste umislili da ste vanzemaljci, demoni, posebna vrsta energije i ostala sranja... zabranila bi izlazak među ljude. Pravac ludara i ključ u M..brazdu! Psihopato!red wolf wrote:Dobro je...Prasica u ljudskom liku se uvijek iznervira kad joj se kaže da je prasica...Iskra wrote:Prasica te oprasila maloumni debilu!red wolf wrote:Smiješno ti je?...Neka ti je smiješno...Kad budeš škvičala ko prasica uskoro, onda škviči i smij se istovremeno...Iskra wrote:tik tak ... tika taka
red wolf-
2016-02-10
Pa ne baš...Iznad Vas su možda najinteligentinije vrste u Svemiru...Pokojni Muhamed Ali ih je opisao kao zvijezde koje nisu zvijezde, ali su iznad Vas...jastreb wrote:Negdje sam pročitao izjavu jednog znanstvenika koji je rekao kako smatra da je zemlja svemirska kafana u koju svraća najveći ološ iz svih galaksija.red wolf wrote:Patnja Zemlje je kratka...Ona to zna...No, to patnja je ujedno Vaš kraj...Vaša propast...
red wolf-
2016-02-10
Rab je materijalno...Ono u tijelu od svakog od Vas, nije materijalno...Niti to može biti...catabbath wrote:red wolf wrote:Ja dolazim iz jednog drugog mjesta, njemu nepoznatog...omni wrote:Allah te podario.
Bolnica na Rabu?
red wolf-
2016-02-10
Ne. Ja dolazim iz jednog drugog mjesta.danni1 wrote:Speče me kurac . Veseli me što će to biti i tvoj kraj. Da se tvog govnanja riješim nijedna cijena nije prevelika.red wolf wrote:Patnja Zemlje je kratka...Ona to zna...No, to patnja je ujedno Vaš kraj...Vaša propast...
red wolf-
2016-02-10
Ne. Pička ljudska je materijalno...danni1 wrote:Iz pičke materine, konju jedan.red wolf wrote:Ja dolazim iz jednog drugog mjesta, njemu nepoznatog...omni wrote:Allah te podario.
red wolf-
2016-02-10
namjerno se pale sume da bi se stvorile nove obradive povrsine za poljoporivredu
Možda se Brazilci uguše od plinova i dima...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Izbor Hillary Clinton za predsjednika može značiti kraj života na zemlji
» ISW je objasnio zašto Lukašenko drži PMC "Wagner".
» josep borell objasnio zašto eu podupire ukrajinu...
» Miletić objasnio zašto je IDS dao potpise za smjenu Petrova
» ''Bauk platio Milanoviću članarinu u SDP-u, objasnio nam je zašto je to učinio''
» ISW je objasnio zašto Lukašenko drži PMC "Wagner".
» josep borell objasnio zašto eu podupire ukrajinu...
» Miletić objasnio zašto je IDS dao potpise za smjenu Petrova
» ''Bauk platio Milanoviću članarinu u SDP-u, objasnio nam je zašto je to učinio''
Page 2 of 2