Oj Srbijo , ne treba ti više , pola Bosne ćirilicom piše
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Oj Srbijo , ne treba ti više , pola Bosne ćirilicom piše
U sridu, NDH je i nastala posljedicno velikosrpskoj politici. Vis koja ste vi djubrad kad ste u stanju stvoriti i Ustase i NDH. Bozesacuvaj.crvenkasti wrote:Mi smo ustaše samo zbog Srba.
Da njih nema, bili bismo normalni i nacizam nam ne bi ni padao na pamet.
omni- Posts : 7009
2014-04-12
omni wrote:U sridu, NDH je i nastala posljedicno velikosrpskoj politici. Vis koja ste vi djubrad kad ste u stanju stvoriti i Ustase i NDH. Bozesacuvaj.crvenkasti wrote:Mi smo ustaše samo zbog Srba.
Čim pomislimo na Srbe, odmah volimo Hitlera.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:epikur37 wrote:jastreb wrote:Ako itko treba biti na aparatima onda su to bosanski Hrvati.epikur37 wrote:Car, vidim mujage i pravasi na aparatima
Zabijaju vam posljednje eksere u lijes.
Pa taj lijes je davno zakovan, ti baš ne razumiješ.
Više nema šanse za hrvatsku politiku u BiH, napose Bosni.
Moja satisfakcija je u tome da ću gledati propast politika koje su kumovale tome.
Bilo izdajom, zagrebačka.
Bilo agresijom, muslimanska.
Bilo međunarodnom, američka.
A mi nastavljamo kao aškenski židovi https://www.youtube.com/watch?v=ZU5En14C1A0
Neka. Bar smo opet malo bili Hrvati.
Pa još uvijek smo ali ne više kao politički i integralni čimbenik već etnografska crtica.
Toi na neki način i oslobađa.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ovo čemo morat raščistit jer ako je njima u interesu treći entitet tj da im sutra ne padne cijela RS pošto je za Hrvate situacija dugoročno neodrživa onda je ovo dio tog trećeg entiteta
https://www.tomislavcity.com/milorad-dodik-ce-osobno-biti-na-barikadi-ako-hdz-bih-13-rujna-ne-odustane-od-obiljezavanja-ulaska-u-drvar/
A ne RS
https://www.tomislavcity.com/milorad-dodik-ce-osobno-biti-na-barikadi-ako-hdz-bih-13-rujna-ne-odustane-od-obiljezavanja-ulaska-u-drvar/
A ne RS
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A ovo je nacionalni park Una koji se proteže uz hrvatsku granicu i stvarni je razlog zašto tu točku zvana Drvar želimo raščistit čija je.
Jer tu branimo granicu prema sebi , Lika i sjeverna Dalmacija
Jer tu branimo granicu prema sebi , Lika i sjeverna Dalmacija
2014-04-11
To će bit nered i najebat će.samo lokalni Srbi u Drvaru ako blokiraju proslavu operacije Maestral.
Neće vam ni Dodik pomoć ni njegove pararelne veze tu i tamo jer to nije RS nit je sjeverna Dalmacija Srbija.
Neće vam ni Dodik pomoć ni njegove pararelne veze tu i tamo jer to nije RS nit je sjeverna Dalmacija Srbija.
2014-04-11
I da stvar bude ironičnija dođe Vulin u helikopteru vojske Srbije na Manjaču i isti dan poginu dva deminera na Kupresu a jedan strada a svi su sa Pala
https://www.jabuka.tv/kupres-poginula-dvojica-deminare-treci-ozlijeden/
Ko neko predskazanje šta će se desit Srbima bude li vojska Srbije upadala ovamo.
https://www.jabuka.tv/kupres-poginula-dvojica-deminare-treci-ozlijeden/
Ko neko predskazanje šta će se desit Srbima bude li vojska Srbije upadala ovamo.
2014-04-11
Sa manjače poručuju vuci, selite se banjalučki turci...
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Sa manjače poručuju vuci, selite se banjalučki turci...
Ne bi se kladio na vas u idućem ratu tamo. Vulin je klaun a Vučic ...taj je zadnji put u Glini drža govore pa je par mjeseci nakon toga hrvatska vojska pomela celu srao Krajinu.
Sumnjam da imate ikakve šanse u nekakvom vojnom sukobu
2014-04-11
Dođe u vojnom helikopteru i onda priča o miru
http://prijedor24h.net/2019/08/25/vulin-na-kocicevom-zboru-molim-boga-da-vise-nijedna-generacija-srba-ne-dozivi-strahote-rata/
Zanimljivo.
http://prijedor24h.net/2019/08/25/vulin-na-kocicevom-zboru-molim-boga-da-vise-nijedna-generacija-srba-ne-dozivi-strahote-rata/
Zanimljivo.
2014-04-11
RayMabus wrote:Brat Brale wrote:Sa manjače poručuju vuci, selite se banjalučki turci...
Ne bi se kladio na vas u idućem ratu tamo. Vulin je klaun a Vučic ...taj je zadnji put u Glini drža govore pa je par mjeseci nakon toga hrvatska vojska pomela celu srao Krajinu.
Lol, krajina vam je puštena bez borbe. A i u ono malo borbi oko Petrinje se niste baš dobro proveli. Ne sekirajnse ti za nas, u drugom polivremenu će vas nestati i ono malog iz nekadašnje herceg-bosne...
Guest- Guest
Bilo bi mi ovo prepucavanje možda i zabavno da ne znam kakva vam je demografija u BiH.Brat Brale wrote:RayMabus wrote:Brat Brale wrote:Sa manjače poručuju vuci, selite se banjalučki turci...
Lol, krajina vam je puštena bez borbe. A i u ono malo borbi oko Petrinje se niste baš dobro proveli. Ne sekirajnse ti za nas, u drugom polivremenu će vas nestati i ono malog iz nekadašnje herceg-bosne...
Usput nisam ni mislio da vas mi napadamo nego muslimani. Sumnjam da ćeš nas gledat u toj priči.
Tu zapadnu RS će van muslimani popeglat.
Last edited by RayMabus on 25/8/2019, 18:54; edited 1 time in total
2014-04-11
Jebes Hitlera, nesposoban, neucinkovit...crvenkasti wrote:omni wrote:U sridu, NDH je i nastala posljedicno velikosrpskoj politici. Vis koja ste vi djubrad kad ste u stanju stvoriti i Ustase i NDH. Bozesacuvaj.crvenkasti wrote:Mi smo ustaše samo zbog Srba.
omni-
2014-04-12
Ma jok, četnik zaogrnut u plašt jugoslavenstva.omni wrote:A tebi? Ti si vidim Nijemac ili Englez.jastreb wrote:Ja vam kažem. Srbija se širi. RS je spojena sa Srbijom,a i Kosovo će uskoro pod svoje.
A vi se bahatite ,traktorizirajte i dalje sa njima,a poslije će vam vrag bit kriv.
Prvi će najebati oni nesretni Hrvati u Bosni,koji su imali najbolje namjere.
Guest- Guest
omni wrote:Jebes Hitlera, nesposoban, neucinkovit...crvenkasti wrote:omni wrote:U sridu, NDH je i nastala posljedicno velikosrpskoj politici. Vis koja ste vi djubrad kad ste u stanju stvoriti i Ustase i NDH. Bozesacuvaj.crvenkasti wrote:Mi smo ustaše samo zbog Srba.
Znam. Zašto nam onda on dolazi u glavu?
crvenkasti-
2014-04-17
Iskra wrote:Ma jok, četnik zaogrnut u plašt jugoslavenstva.omni wrote:A tebi? Ti si vidim Nijemac ili Englez.jastreb wrote:Ja vam kažem. Srbija se širi. RS je spojena sa Srbijom,a i Kosovo će uskoro pod svoje.
A vi se bahatite ,traktorizirajte i dalje sa njima,a poslije će vam vrag bit kriv.
Prvi će najebati oni nesretni Hrvati u Bosni,koji su imali najbolje namjere.
Pkmalo jugonostalgičar ali nikako četnik.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Azem Vllasi:Suljo cilja da preko Dodika uzme pola Bosne za Kosovo
» Glupanima treba sve više i više svetosti
» Hrvatska nema vlast već više od pola godine...
» Dežulović zbog vrijeđanja vjerskih osjećaja više ne piše za bosansko Oslobođenje
» Rusko državljanstvo za više od pola miljuna ljudi iz Donbasa
» Glupanima treba sve više i više svetosti
» Hrvatska nema vlast već više od pola godine...
» Dežulović zbog vrijeđanja vjerskih osjećaja više ne piše za bosansko Oslobođenje
» Rusko državljanstvo za više od pola miljuna ljudi iz Donbasa
Page 2 of 2