70-godišnji Srpski povratnik vredjan a onda pretučen
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: 70-godišnji Srpski povratnik vredjan a onda pretučen
gdje je nestao i zašto ??jastreb wrote:A koje je opravdanje za ovaj napad???mortal wrote:Serbinho-3 wrote:Srbi treba ko Jevreji da stave žute trake oko ruku, prošetaju na jednom skupu i da se slika pošalje u Svet.
Sreća da ima dileja kod Hrvata, bio bi problem da ih nema.
a šta bi vi ??
vldali Hrvatskom ??
srali po glavama Hrvata ??
sve drugo ne valja
Možda je starac od 70 i kusur godina došao da bi ovdje vladao?
Zašto ?? ako znamo da su nemali broj srba bili branitelji Hrvatske
teško zaključiti?
immortal- Posts : 23293
2014-04-16
drugo, ja sam propulzivan. prešaltao se na instalacije linija i automatizaciju. nulto pokretanje pogona. a to je od šarafa do robotike i dinamično je i plaćeno je.danni1 wrote:BMW? ili nešto drugo?veber wrote:dojčland.danni1 wrote:Ma nek se teraju u kurac.veber wrote:moja firma ima ugovor s osječkom prevozničkom firmom kada se vozi roba iz mađarske ili vojvodine.danni1 wrote:Jbte kolko te srbadije ima kod nas. Kom god opališ šljagu ispostavi se da je srbin.
Što je u Smrdiji tolko loše da svi ovamo opet dolaze?
većina vozača srbi iz srbije. dolaze u hrvatsku raditi. veli tip ima preko soma eura u toj firmi.
opet će okupirat hrvatsku.
Ma dobro da ih ima malo tu i tamo za natamburat al kmeće ko da ih koljemo. Nije baš tak strašno.
no, kako god. Jesi ti u Švabiji il si pri nama?
2014-12-30
veber wrote:tebi je početnik jer si ti četnik s iskustvom.jastreb wrote:Opasni četnjak. Koliko je taj vladao nad Hrvatima.Serbinho-3 wrote:
jebem tuđmana i šuška koji su va abolirali.
kao izdajnike i dezertere trebalo vas je sve streljati, a ne dijeliti mirovine.
ti se alkoholiziraš na zidiću ispred trgovine, a hrvati koji su odradili radni vijek u brodogradilištu skupljaju boce da bi preživjeli.
immortal-
2014-04-16
Pa sta koga briga.
Ako su toliki junaci nek uđu u Borovo Selo oli 7 Bršadin pa nek se tamo junače a ne nad starčadi.
Ako su toliki junaci nek uđu u Borovo Selo oli 7 Bršadin pa nek se tamo junače a ne nad starčadi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
organizirali ste ćelije?jastreb wrote:Pa sta koga briga.
trebalo vas je stvarno zatuć, osvojit bl.
2014-12-30
veber wrote:drugo, ja sam propulzivan. prešaltao se na instalacije linija i automatizaciju. nulto pokretanje pogona. a to je od šarafa do robotike i dinamično je i plaćeno je.danni1 wrote:BMW? ili nešto drugo?veber wrote:dojčland.danni1 wrote:Ma nek se teraju u kurac.veber wrote:
moja firma ima ugovor s osječkom prevozničkom firmom kada se vozi roba iz mađarske ili vojvodine.
većina vozača srbi iz srbije. dolaze u hrvatsku raditi. veli tip ima preko soma eura u toj firmi.
opet će okupirat hrvatsku.
Ma dobro da ih ima malo tu i tamo za natamburat al kmeće ko da ih koljemo. Nije baš tak strašno.
Ajde de.
Doduše ja mrzim dinamiku i uvijek dajem prednost laganom ritmu i monotoniji nauštrb zaradi.
Bršadin je kamilica, borovo selo je drugi nivo no nikakav problem u današnjim uvjetima, da se sletimo to potarcamo dok si rekao olujajastreb wrote:Pa sta koga briga.
i Artuković je bio star kad su ga izručili sudu i osudilijastreb wrote:Opasni četnjak. Koliko je taj vladao nad Hrvatima.Serbinho-3 wrote:
jesi li tada smradu digao svoj glas da je čovjek nevin i star i da ga ne diraju???
2014-04-16
Pa svake godine prođemo onako bez problema kroz borovo selo, nigdje ni da kroz prozor pomole srpsku glavicu da ih netko ne bi slučajno prepoznao jel no jaku su čim zamaknemo iza ugla, ono tipično srpski onako hrabro i dostojanstvenoBrat Brale wrote:Pa ajde frajeru...
nemrem biti na mjestu. sam sam to odabrao.danni1 wrote:veber wrote:drugo, ja sam propulzivan. prešaltao se na instalacije linija i automatizaciju. nulto pokretanje pogona. a to je od šarafa do robotike i dinamično je i plaćeno je.danni1 wrote:BMW? ili nešto drugo?veber wrote:dojčland.danni1 wrote:
Ma nek se teraju u kurac.
Ajde de.
Doduše ja mrzim dinamiku i uvijek dajem prednost laganom ritmu i monotoniji nauštrb zaradi.
da je to kontejnersiti bi kurac to radio.
ovako ti je sve plaćeno. jedina ti je briga nakon posla hoćeš jesti u hotelu ili negdje vani. ili da li ćemo piti u birtiji ili u restoranu. sve su to poslovi od desetak pa na više milja eura. nitko nemre normirati implementaciju stare i nove linije. neki put krene iz prve, a neki put se jebeš danima u sinhronizaciji. i kod instalacija novih linija ili remonta starih sve ide na režijski sat.
znam za ovu firmu da su okvirno računali oko 15 milja € plus pet kao rezerva. mi smo pred krajem a nismo ni sedam inkasirali. rok je 30.09. znači max još 3 milje i loša procjena moje firme. mada imamo bonus za svaki dan prije roka. mislim nekih 100 000.
2014-12-30
ja se ne bi čudila da i jastreb jednom dozivi sudbinu Petkamortal wrote:i Artuković je bio star kad su ga izručili sudu i osudilijastreb wrote:Opasni četnjak. Koliko je taj vladao nad Hrvatima.Serbinho-3 wrote:
jesi li tada smradu digao svoj glas da je čovjek nevin i star i da ga ne diraju???
a ako se to desi, naravno nece mu bit jasno zasto...ko ni tom Petku
nije njima jasno jer se najbolje od svega znaju praviti blesaviNoor wrote:ja se ne bi čudila da i jastreb jednom dozivi sudbinu Petkamortal wrote:i Artuković je bio star kad su ga izručili sudu i osudilijastreb wrote:Opasni četnjak. Koliko je taj vladao nad Hrvatima.Serbinho-3 wrote:
a ako se to desi, naravno nece mu bit jasno zasto...ko ni tom Petku
immortal-
2014-04-16
https://www.blic.rs/vesti/svet/opsovao-mi-je-majku-srpsku-i-udario-srbin-pretucen-u-hrvatskoj-molio-da-ga-ne-udaraju/r98etd4
hrvatski zlocinacki umovi
mene to oduvek čudi
da hrvati znaju imena i prezimena
srba u okruzenju.
to je bolest.
mene to oduvek čudi
srba u okruzenju.
to je bolest.
Guest- Guest
ne napadamo komsije
jer su siptari ili katolici
jer su siptari ili katolici
Guest- Guest
šuplja priča ko i ona s poljakom i gumamapizzon wrote:https://www.blic.rs/vesti/svet/opsovao-mi-je-majku-srpsku-i-udario-srbin-pretucen-u-hrvatskoj-molio-da-ga-ne-udaraju/r98etd4
mene to oduvek čudi
srba u okruzenju.
to je bolest.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hrvatska: Srpski mladić pretučen zbog pesme
» Ako su dubrovacki pisci i srpski,onda je po toj logici Novak Djokovic i hrvatski tenisac
» Plenki kuka zbog svog stila:'Ako sam premiran,onda sam flah,ako sam drugačiji,onda sam nervozan
» Ibrahimovic vredjan iz loze na Marakani
» U Hrvatsku se vraća prvi džihadist -povratnik
» Ako su dubrovacki pisci i srpski,onda je po toj logici Novak Djokovic i hrvatski tenisac
» Plenki kuka zbog svog stila:'Ako sam premiran,onda sam flah,ako sam drugačiji,onda sam nervozan
» Ibrahimovic vredjan iz loze na Marakani
» U Hrvatsku se vraća prvi džihadist -povratnik
Page 2 of 2