Priopćenje BBB Kistanje
Page 1 of 1
Priopćenje BBB Kistanje
Osuđujemo napade na Srbe u kafanama u Đevrske i u Biskupiju i samo da kažemo da BBB Knin i Kistanje sa time nemaju veze.
Naši članovi su mirni ljudi,obiteljski ljudi i obrtnici koji se bavidu trgovinom i ne pada nam na pamet mlatiti nenaoružane Srbe i njihovu decu.
Nisu problem domaći Srbi,nego oni koji dolaze na letovanje iz Srbije i inostranstva,a čiji su očevi iz ovih krajeva. Oni vrše provokacije,pišu četničke parole i grbovi,pevaju provokacije i uništavaju hrvatske auto lak umetničke slike po autobuskim stanicama,fasadama i tomeslično.
Osim toga naši članovi su u to doba već bili u Zagrebu,na Maksimirski stadiion gdje su pratili utakmicu za Ligu prvaka,a drugi su po obali na poslu. Kod kuće su ostali uglavnom stariji i bolesni ljudi.
Naši članovi su mirni ljudi,obiteljski ljudi i obrtnici koji se bavidu trgovinom i ne pada nam na pamet mlatiti nenaoružane Srbe i njihovu decu.
Nisu problem domaći Srbi,nego oni koji dolaze na letovanje iz Srbije i inostranstva,a čiji su očevi iz ovih krajeva. Oni vrše provokacije,pišu četničke parole i grbovi,pevaju provokacije i uništavaju hrvatske auto lak umetničke slike po autobuskim stanicama,fasadama i tomeslično.
Osim toga naši članovi su u to doba već bili u Zagrebu,na Maksimirski stadiion gdje su pratili utakmicu za Ligu prvaka,a drugi su po obali na poslu. Kod kuće su ostali uglavnom stariji i bolesni ljudi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Priopćenje BBB Kistanje
kako znas za bbb kistanje... ...tamo i jesu pretezno dinamovci sto se janjevaca tice...
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Ne znam ja niš. Samo sam prenio njijovo priopćenje,kao i ti što si prenio proglas kninske Torcide.vuksadinare wrote:kako znas za bbb kistanje... ...tamo i jesu pretezno dinamovci sto se janjevaca tice...
Idi na stranice BBB,pa ćeš pronać.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
znaš..znaš..samo šutiš...stalno janjevce ubacujes u neke kontekste sukoba...jastreb wrote:Ne znam ja niš. Samo sam prenio njijovo priopćenje,kao i ti što si prenio proglas kninske Torcide.vuksadinare wrote:kako znas za bbb kistanje... ...tamo i jesu pretezno dinamovci sto se janjevaca tice...
Idi na stranice BBB,pa ćeš pronać.
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Similar topics
» Raspušten HDZ Kistanje-Roko Antić se ispisa iz stranke
» AFZ uputio priopcenje
» Priopćenje opštinskog komiteta KP Nica
» Knezović objavio video priopćenje o Hasančetu
» Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti, s pogreškama
» AFZ uputio priopcenje
» Priopćenje opštinskog komiteta KP Nica
» Knezović objavio video priopćenje o Hasančetu