fk - c.zvezda nudi pomoć napadnutima kod knina
Page 1 of 1
fk - c.zvezda nudi pomoć napadnutima kod knina
http://rs.n1info.com/Vesti/a509796/FK-Crvena-zvezda-nudi-pomoc-napadnutima-kod-Knina.html
Guest- Guest
Re: fk - c.zvezda nudi pomoć napadnutima kod knina
Četnici pomažu četnicima.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Neće njima nikakva pomoć pomoć jer je to zadojeno mitomanijom preko SPC
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/284792/manastir-krka-je-jos-jedan-mit-s-kojima-su-opjednuti-srpski-povjesnicari-politicari-i-vjerski-velikodostojnici
Radi se o prekajanju povijesti zbog čega je SPC ta sjeverna Dalmacija jako bitna kako bi napravila tezu da Hrvati ne postoje nego da smo mi pokatoličeni Srbi
Zato mu se i šetaju četnici po kafiću a njima je to normalno dok ne dobiju u jaketu.
Zato će to na kraju Hrvati sve potirat pa četujte u Srbiji.
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/284792/manastir-krka-je-jos-jedan-mit-s-kojima-su-opjednuti-srpski-povjesnicari-politicari-i-vjerski-velikodostojnici
Radi se o prekajanju povijesti zbog čega je SPC ta sjeverna Dalmacija jako bitna kako bi napravila tezu da Hrvati ne postoje nego da smo mi pokatoličeni Srbi
Zato mu se i šetaju četnici po kafiću a njima je to normalno dok ne dobiju u jaketu.
Zato će to na kraju Hrvati sve potirat pa četujte u Srbiji.
2014-04-11
Što bi to spadalo u svu neophodnu pomoć?pizzon wrote:http://rs.n1info.com/Vesti/a509796/FK-Crvena-zvezda-nudi-pomoc-napadnutima-kod-Knina.html
Hrana, lijekovi, deke, odjeća....
Možda traktore?
svaka četkica u hrvatskoj treba dobiti po pički, to je svima jasno osim tupavim četkicama
Isplivat će oni sami , ne triba njih puno tražit.tre wrote:svaka četkica u hrvatskoj treba dobiti po pički, to je svima jasno osim tupavim četkicama
Odi na internet pa potraži kako SPC tumači povijest sjeverne Dalmacije, vekovna srpska zemlja.
Od tud ona teza od Vučica da šahovnica nikad nije bila u Kninu. To je njima politički program po kojem oni temelje sao Krajinu , veliku Srbiju , RS (zapadnu ) kao vekovna srpska zemlja.
2014-04-11
Kakvu pomoć nisu rekli, moralnu, novčanu, medicinsku ili u lajanju?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Poslat će im dresove Crvene zvezde tako da ih još bolje uočimo.
2014-04-11
Koga da uočite, klince, goste u lokalu, žene ili sezonce. Najbolje bi vam bilo da uočite posao ili hobi...RayMabus wrote:Poslat će im dresove Crvene zvezde tako da ih još bolje uočimo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
'Kada oni koji bi trebali sprovoditi pravdu i zelju zrtve zakazu onda smo mi ruka pravde koja je dostizna'
Torcidina poruka u Vukovaru kada su 2000 igrali prvenstvenu utakmicu sa Vukovarom '91
Torcidina poruka u Vukovaru kada su 2000 igrali prvenstvenu utakmicu sa Vukovarom '91
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
To je bio sarkazam.kaya wrote:Koga da uočite, klince, goste u lokalu, žene ili sezonce. Najbolje bi vam bilo da uočite posao ili hobi...RayMabus wrote:Poslat će im dresove Crvene zvezde tako da ih još bolje uočimo.
Nikakva pomoć in neće pomoć dok je god stav SCP da su Srbi ( kao narod ) tamo prije Hrvata i da je po tome to vekovna srpska zemlja ( dakle imaju pravo na veliku Srbiju ) a Hrvati su samo pokatoličeni Srbi.
Proći će par mjeseci neki njihov pop il političar će pričat o tome kako tamo Hrvati nikad nisu bili nego samo Srbi.
Oni to uče u školi i na vjeronauku.
To samo šaka u glavu rješava
2014-04-11
Znate cega se bojim a more bit istina...kada drzava nije ucinkovita u sprovodjenju pravde,zakona i kada nakon dugo godina to mnogima dopizdi i popizde onda na zalost dolazi do toga da skupina ljudi odluci svoju pravdu provoditi onda to ne vodi nicem dobrom..a bojim se da je torcida uzela sprovodit pravdu na drastican nacin..kada je drzava trebala to ciniti a zakazala je..zbog politikanstva..zato sam se sjetio one gore poruke torcide u vukovaru...ocito je u osvetnickoj misiji...gdje vise nema idi mi dodjimi..lupam pa pitam
2015-09-08
To šta se desilo je huliganstvo i nije za podršku....samo ja vidin njegovu priču da su ga napali samo zato jer je Srbin ( pored toliko drugih ) i onaj incident s Držaom Mihajlovičem od prije godinu dana u ovo doba.vuksadinare wrote:Znate cega se bojim a more bit istina...kada drzava nije ucinkovita u sprovodjenju pravde,zakona i kada nakon dugo godina to mnogima dopizdi i popizde onda na zalost dolazi do toga da skupina ljudi odluci svoju pravdu provoditi onda to ne vodi nicem dobrom..a bojim se da je torcida uzela sprovodit pravdu na drastican nacin..kada je drzava trebala to ciniti a zakazala je..zbog politikanstva..zato sam se sjetio one gore poruke torcide u vukovaru...ocito je u osvetnickoj misiji...gdje vise nema idi mi dodjimi..lupam pa pitam
Nije ode nitko debil , zna zbrojit dva i dva.
2014-04-11
To nikad neće biti mir upravo zbog SPC jer ako ti a jesi prekajaš povijest da su Srbi tu kao narod prije Hrvata ( a ne kad su Turci upali ) onda ti nisi došljak nego si vekovima tu.
Dakle Hrvati su njima oteli zemlju i zato Hrvate triba potirat.
To su mislili napravit i u ovom zadnjem ratu pa im se odbilo o glavu.
Sad su se opet osilili.
I sad će opet dobit po pički.
Dakle Hrvati su njima oteli zemlju i zato Hrvate triba potirat.
To su mislili napravit i u ovom zadnjem ratu pa im se odbilo o glavu.
Sad su se opet osilili.
I sad će opet dobit po pički.
2014-04-11
vuksadinare wrote:'Kada oni koji bi trebali sprovoditi pravdu i zelju zrtve zakazu onda smo mi ruka pravde koja je dostizna'
pa da, posebno je onaj klinac
glavni krivac.
ne kenjaj
one premlacene tetke
garant prenose nesto vs hrvatske.
Guest- Guest
Tim huliganima je trebalo stat na kraj jos odavno. Hrvatska treba biti slobodna zemlja i nek navija ko za koga hoce. Ja Zvezdu nikad nisam mogao smisliti ali mi nikad nije padalo na pamet da napadam one koji za nju navijaju.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
cuj..kad netko ne provodi zakone i pravdu tko bi trebao a zna se tko bi trebao...onda ovakvi preuzimaju d asprovode svoju 'pravdu i zakone'...drugo oni su najamnje licemjerni...kad je torcida napadala mamica i verbalno i fizicki kao i janicu onda su ljevicarske guzice navijale za njih i opravdavale ih..a kad rade sto ne pase ljevicarskim i inim guzicama inda su hulgani,kukavice i slicno..u suprotnom su za takve guzice heroji kad im pase i kad ide niz njihopve interese o tom se radi..i zato nek se svi znoje mislili su da ce proci oni lišo..oce kurac mojRingo10 wrote:Tim huliganima je trebalo stat na kraj jos odavno. Hrvatska treba biti slobodna zemlja i nek navija ko za koga hoce. Ja Zvezdu nikad nisam mogao smisliti ali mi nikad nije padalo na pamet da napadam one koji za nju navijaju.
2015-09-08
Nisu ti huligani ljevicari niti idoli ljevice nego upravo obratno. Njima je ustastvo izvor nadahnuca. Zato ne prodavaj muda pod bubrege.vuksadinare wrote:cuj..kad netko ne provodi zakone i pravdu tko bi trebao a zna se tko bi trebao...onda ovakvi preuzimaju d asprovode svoju 'pravdu i zakone'...drugo oni su najamnje licemjerni...kad je torcida napadala mamica i verbalno i fizicki kao i janicu onda su ljevicarske guzice navijale za njih i opravdavale ih..a kad rade sto ne pase ljevicarskim i inim guzicama inda su hulgani,kukavice i slicno..u suprotnom su za takve guzice heroji kad im pase i kad ide niz njihopve interese o tom se radi..i zato nek se svi znoje mislili su da ce proci oni lišo..oce kurac mojRingo10 wrote:Tim huliganima je trebalo stat na kraj jos odavno. Hrvatska treba biti slobodna zemlja i nek navija ko za koga hoce. Ja Zvezdu nikad nisam mogao smisliti ali mi nikad nije padalo na pamet da napadam one koji za nju navijaju.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
pa mamic i janica,kerum nisu ljevicari pa su napadnuti...drugo...torcida(a i druge navijacke skupine) imaju svoja pravila i zakone unutar grupe...oni istina zele pravdu ali njih ne zanima provođenej pravde kroz instituciej koje se ionako neuspjesno manje vise sprovode sto dodtano ptencira u glavama ovih da su oni jedini koji 6znaju provesti pravdu na svoj nacin ako ovi ne znaju ili ne zele a to je najcesce gola sila...njih ne jebe jesi ti hdz,sdp ili netko treci..ako ne ides niz dlaku sto oni traze ili en sprovodis meta si..makar se tisucu puta pokusao uguzitiRingo10 wrote:Nisu ti huligani ljevicari niti idoli ljevice nego upravo obratno. Njima je ustastvo izvor nadahnuca. Zato ne prodavaj muda pod bubrege.vuksadinare wrote:cuj..kad netko ne provodi zakone i pravdu tko bi trebao a zna se tko bi trebao...onda ovakvi preuzimaju d asprovode svoju 'pravdu i zakone'...drugo oni su najamnje licemjerni...kad je torcida napadala mamica i verbalno i fizicki kao i janicu onda su ljevicarske guzice navijale za njih i opravdavale ih..a kad rade sto ne pase ljevicarskim i inim guzicama inda su hulgani,kukavice i slicno..u suprotnom su za takve guzice heroji kad im pase i kad ide niz njihopve interese o tom se radi..i zato nek se svi znoje mislili su da ce proci oni lišo..oce kurac mojRingo10 wrote:Tim huliganima je trebalo stat na kraj jos odavno. Hrvatska treba biti slobodna zemlja i nek navija ko za koga hoce. Ja Zvezdu nikad nisam mogao smisliti ali mi nikad nije padalo na pamet da napadam one koji za nju navijaju.
2015-09-08
Similar topics
» Rusija nudi pomoć Hrvatskoj i BiH u gašenju požara
» Nista od utakmice Dinamo-Zvezda.Zvezda ispala od Sheriffa a Delije besne
» Srbin iz Knina na plaži u Posedarju vikao : Ovo je Srbija
» Hrvati nam zabranili da djeci kod Knina damo udžbenike na ćirilici
» Kod Knina napali goste koji su gledali Zvezdinu utakmicu
» Nista od utakmice Dinamo-Zvezda.Zvezda ispala od Sheriffa a Delije besne
» Srbin iz Knina na plaži u Posedarju vikao : Ovo je Srbija
» Hrvati nam zabranili da djeci kod Knina damo udžbenike na ćirilici
» Kod Knina napali goste koji su gledali Zvezdinu utakmicu