Kod Knina napali goste koji su gledali Zvezdinu utakmicu
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Kod Knina napali goste koji su gledali Zvezdinu utakmicu
mada je tamo torcida brojjnija ali u kninu imas organiziranu skupinu bbb-ovaca oko pedesetak koji redovito u zagreb idu na utakmice...znam..jer su u pobratimstvu sa bbb sesvete i dolaze knjima u prostorije njihovekic wrote:ahahavuksadinare wrote:mozda..ali i ne mora..u kninu imaju i bbb-ovci ojacu podruznicukic wrote:
Torcida vjerojatno-
nemaju.
vuksadinare- Posts : 100335
2015-09-08
To četnički kafić , sad in upalo i sve ih naklepalo
https://www.dnevno.hr/vijesti/crna-kronika/sramotan-incident-obucen-u-majicu-draze-mihailovica-prijetio-predsjedniku-hvidr-e-knin-1205515/
https://www.dnevno.hr/vijesti/crna-kronika/sramotan-incident-obucen-u-majicu-draze-mihailovica-prijetio-predsjedniku-hvidr-e-knin-1205515/
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
...inace realno sumnjam da je ovo napravila torcida iz splita..jer od kud bi oni znali tko sto gleda u tamosnjim selendrama...a i do knina ima 100 kilometara od splita..moguce da se i nije radilo o bas o huls navijacima...nego skupila se neka ekipa od tamo..sto kaze jastreb moguce i janjevci jer istu vecer je bilo pizdarije i u kistanjama
2015-09-08
RayMabus wrote:To četnički kafić , sad in upalo i sve ih naklepalo
Dogodine u Kninu.
2014-04-11
..nesluzbeno..jedan od uhicenih ima prebivaliste u kistanjama..dakle jastreb je najvjerojatnije bio u pravu..jer isto vecer se desili incidenti u biskupiji i nedaleki kistanjama..dakle moguce da su janjevci se podjelili za operiranje u dviej skupine..
2015-09-08
Oglasili se kmečavci
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/619636/predsjednik-snv-a-o-incidentu-kod-knina-zbog-crvene-zvezde-ovo-je-jos-jedan-napad-na-srbe-opet-imamo-zlocin-iz-mrznje
Pa izađi iz vladajuče koalicije ako ti smeta.
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/619636/predsjednik-snv-a-o-incidentu-kod-knina-zbog-crvene-zvezde-ovo-je-jos-jedan-napad-na-srbe-opet-imamo-zlocin-iz-mrznje
Pa izađi iz vladajuče koalicije ako ti smeta.
2014-04-11
jedno je sigurno..sa starne hulsi nisu mogli znati tko ce gledati utakmicu u kakvom zabitom selu...osim onih koji su domaci i koji znaju sto tko radi i tko sto gdje gleda..i okuplja se...netko ih ej prvo snimio i javio svojima ovi su brzo dosli...sto ukazuje da je ovaj cin napravljen od onih koji zive u tom kraju...ovima iz splita treba sat i pol da dođu iz splita do knina tj biskupije a dotle utakmica zavrsila a cin ej napravljen za vrijeme utakmice
2015-09-08
vama je to sitnica
nije lepo, manguparija
kako bi bilo da srbi
proterani iz hrvatske
posete neko hrvatsko selo
da provere atmosferu kad
igra hr i hr klub
nije lepo, manguparija
kako bi bilo da srbi
proterani iz hrvatske
da provere atmosferu kad
igra hr i hr klub
Guest- Guest
Mi ćemo u Drvar na proslavu oslobođenja Drvara.vuksadinare wrote:jedno je sigurno..sa starne hulsi nisu mogli znati tko ce gledati utakmicu u kakvom zabitom selu...osim onih koji su domaci i koji znaju sto tko radi i tko sto gdje gleda..i okuplja se...netko ih ej prvo snimio i javio svojima ovi su brzo dosli...sto ukazuje da je ovaj cin napravljen od onih koji zive u tom kraju...ovima iz splita treba sat i pol da dođu iz splita do knina tj biskupije a dotle utakmica zavrsila a cin ej napravljen za vrijeme utakmice
Bmk za nekakve čedomire koji glume nešto a onda dobiju po pički i to je to.
Kme kmeee kmeeeeee
2014-04-11
Koji ? DINAMO.pizzon wrote:vama je to sitnica
nije lepo, manguparija
kako bi bilo da srbi
proterani iz hrvatske
da provere atmosferu kad
igra hr i hr klub
2014-04-11
ali,
to je kod nas blam
takvo primitivno ponasanje
ko dira siptare, hrvate itd po srbiji
niko
to je kod nas blam
niko
Guest- Guest
Ma jok di bi vi.pizzon wrote:ali,
to je kod nas blam
niko
2014-04-11
Serbinho-3- Posts : 27698
2014-08-25
Kako jedan interventi policajac opisuje danasnju navijacku scenu,navijace huligane i zasto se tesko boriti protiv takvih navijaca
'Vi ne biste vjerovali kad bih vam ja rekao sa čime se mi u policiji suočavamo.Znate,i ja sam bio navijač ali ovo danas,ovi navijači ove navijačke grupe pa to vam je ustroj doslovno na vojnoj razini,to vam je tako organizirano da se doslovno tamo zna što tko radi tko je zadužen za što.Njihov fanatizam je tek poseban slučaj.Oni se međusobno tako štite da je gotovo uopće teško u njih prodrijeti ako trebaju nekog razotkriti,gotovo večina radije riskira zatvore i kaznene progone nego da drukaju jedni druge.Naravno kao u svakoj grupaciji i tamo ima radikalnih i manje radikalnih navijača ali i onih normalnijih sa koijima nema toliko problema ali takvi niti nemaju nekog utjecaja unutar same hijerarhije grupe.To su vam navijači koji dođu na tribinu pogledaju utakmicu,ne izlažu se da budu viđeni članovi grupe a niti grupu ne smatraju kao svoju prvu obitelj.Najveće probleme rade upravo one grupe koji se ne boje niti privođenja ,niti zatvora jer svi oni imaju već podebele dosije i zatvorske dane i što više dana u zatvoru ili privođenja to rasteš u hijerarhiji svoje grupe.Ti su nam najveći problem i teško je sa takvima izači na kraj,oni su tako odredili svoj životni put.Na žalost'.
'Vi ne biste vjerovali kad bih vam ja rekao sa čime se mi u policiji suočavamo.Znate,i ja sam bio navijač ali ovo danas,ovi navijači ove navijačke grupe pa to vam je ustroj doslovno na vojnoj razini,to vam je tako organizirano da se doslovno tamo zna što tko radi tko je zadužen za što.Njihov fanatizam je tek poseban slučaj.Oni se međusobno tako štite da je gotovo uopće teško u njih prodrijeti ako trebaju nekog razotkriti,gotovo večina radije riskira zatvore i kaznene progone nego da drukaju jedni druge.Naravno kao u svakoj grupaciji i tamo ima radikalnih i manje radikalnih navijača ali i onih normalnijih sa koijima nema toliko problema ali takvi niti nemaju nekog utjecaja unutar same hijerarhije grupe.To su vam navijači koji dođu na tribinu pogledaju utakmicu,ne izlažu se da budu viđeni članovi grupe a niti grupu ne smatraju kao svoju prvu obitelj.Najveće probleme rade upravo one grupe koji se ne boje niti privođenja ,niti zatvora jer svi oni imaju već podebele dosije i zatvorske dane i što više dana u zatvoru ili privođenja to rasteš u hijerarhiji svoje grupe.Ti su nam najveći problem i teško je sa takvima izači na kraj,oni su tako odredili svoj životni put.Na žalost'.
2015-09-08
Cujem da su Srbi gledali Dinamo na Drugom HRT,a ne Zvijezdu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Takvi nisu za policiju i zatvor, već za sanatorij. Prislno liječiti, ako ne ide drugačije.vuksadinare wrote:Kako jedan interventi policajac opisuje danasnju navijacku scenu,navijace huligane i zasto se tesko boriti protiv takvih navijaca
Psihično liječeni onda ne bi više imali utjecaja na grupu, u to sam siguran.
Ma gledali su oni Zvezdu. Kakvi Dinamo. To su priče za malu dicu.jastreb wrote:Cujem da su Srbi gledali Dinamo na Drugom HRT,a ne Zvijezdu.
Uša in je lik po ure prije provjerit , ne bi se oni vratili da nije Zvezda gledana.
2014-04-11
tocno...valjda ovi skopcali da ih je snimio neko pa su mozda koji trenutak prije napada prebacili na dinamo...RayMabus wrote:Ma gledali su oni Zvezdu. Kakvi Dinamo. To su priče za malu dicu.jastreb wrote:Cujem da su Srbi gledali Dinamo na Drugom HRT,a ne Zvijezdu.
Uša in je lik po ure prije provjerit , ne bi se oni vratili da nije Zvezda gledana.
2015-09-08
Pa imaju pravo gledat sta oce.RayMabus wrote:Ma gledali su oni Zvezdu. Kakvi Dinamo. To su priče za malu dicu.jastreb wrote:Cujem da su Srbi gledali Dinamo na Drugom HRT,a ne Zvijezdu.
2014-04-22
Pa nek gledaju. Šta mene to brige.jastreb wrote:Pa imaju pravo gledat sta oce.RayMabus wrote:Ma gledali su oni Zvezdu. Kakvi Dinamo. To su priče za malu dicu.jastreb wrote:Cujem da su Srbi gledali Dinamo na Drugom HRT,a ne Zvijezdu.
2014-04-11
A sta briga i ove budale pijane sto su im upale u lokal?RayMabus wrote:Pa nek gledaju. Šta mene to brige.jastreb wrote:Pa imaju pravo gledat sta oce.RayMabus wrote:Ma gledali su oni Zvezdu. Kakvi Dinamo. To su priče za malu dicu.jastreb wrote:Cujem da su Srbi gledali Dinamo na Drugom HRT,a ne Zvijezdu.
Zar je zabranjeno gledat Zvezdu? Pa ono kad su nedavno pucali penale nema ko ih nije gledo.
2014-04-22
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Torcidaši koji su palicama tukli Srbe kod Knina idu natrag u pritvor
» NAJVEĆE IZNENAĐENJE PROSLAVE DANA POBJEDE Iznad Knina će letjeti avioni koji će od 2020. čuvati hrvatsko nebo! U Zagreb slijeću tri izraelska F-16
» Marko Jurić:'Tko su "Orepićevi nesretnici" koji su prije 25 godina napali Pakrac
» Nemci napali Nojera zbog Tompsona: Pevaš pesme čoveka koji slavi zločine ustaša i ubijanje Srba
» Srbin veliča Gotovinu!Napali ga što igra u filmu koji veliča ratnog zločinca
» NAJVEĆE IZNENAĐENJE PROSLAVE DANA POBJEDE Iznad Knina će letjeti avioni koji će od 2020. čuvati hrvatsko nebo! U Zagreb slijeću tri izraelska F-16
» Marko Jurić:'Tko su "Orepićevi nesretnici" koji su prije 25 godina napali Pakrac
» Nemci napali Nojera zbog Tompsona: Pevaš pesme čoveka koji slavi zločine ustaša i ubijanje Srba
» Srbin veliča Gotovinu!Napali ga što igra u filmu koji veliča ratnog zločinca
Page 3 of 6