Denkverbot
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Denkverbot
evo, još malo mile, glorijenight sky wrote:mativka wrote:Jel slučajnost što smo ja i Aben toliko izdržali bez nekih značajnijih trzavica?night sky wrote:mativka wrote:S obzirom na Merkur - blizanci, kakvi tipovi muškaraca većinom privlače žene rođene u tom znaku?night sky wrote:
...za privlacnost androginom tipu zena je zasluzan merkur-blizanci, i uran....
...... tamo gdje je u natalnoj karti mars takav bi trebao biti partner, suprug,imati karakt.tog znaka..... sunce tj. znak bliz.je jako privlacan, isto disete ali ne i uvijek najsretniji izbor....
.... i ono najbitnije,obzirom da su blizanci fleksibilan znak, znatizeljan, otvoren, treba im prostora za djelovanje etc.... trazit ce onog tko ih ne sputava.....
..... a to je nesto vise od prijatelskog odnosa :D?....popustas mu puno, a njemu to godi..... vazan je, mocan.... :D.... .
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Zo te ni matematikaaben wrote:socijalna tematikamativka wrote:mrzlina ni,aben wrote:mativka wrote:Par stihova na koje ću se ja nadovezati?aben wrote:
pa većinon ih je teško za čitati..
ča napisati?
mrzlina je,
zima stišće
zavrot drži,
snig čvrsto
drži bori.
jebe se amazoni,
ona gori.
dok ljeto ljetuje
nit šala oko vrata ni,
kap uz kap
progovara.
rika glasom nariče
dolazi zima.
zo te je matematika
već ženska problematika :)
a,mativka wrote:Ja, ti i Night :)aben wrote:a, ki je treti?mativka wrote:Nas troje smo Blizanci :)aben wrote:a ča si ti u horoskopu?mativka wrote:
Jel slučajnost što smo ja i Aben toliko izdržali bez nekih značajnijih trzavica?
meni ni jasno kako planeti djeluju krez petokomornu funestreu čija su stakla ispunjena argonom, a ne djeluje krez drob trudnice
2014-04-16
mativka wrote:Zo te ni matematikaaben wrote:socijalna tematikamativka wrote:mrzlina ni,aben wrote:mativka wrote:
Par stihova na koje ću se ja nadovezati?
mrzlina je,
zima stišće
zavrot drži,
snig čvrsto
drži bori.
jebe se amazoni,
ona gori.
dok ljeto ljetuje
nit šala oko vrata ni,
kap uz kap
progovara.
rika glasom nariče
dolazi zima.
zo te je matematika
mjesečnice i tamponi,
kreme, ruži i šamponi?
2014-04-16
Drob trudnice traje 9 mjeseci, i s obzirom na prirodu i stanje ne možeš uskladiti dan kada će se drob osloboditi.aben wrote:a,mativka wrote:Ja, ti i Night :)aben wrote:a, ki je treti?mativka wrote:Nas troje smo Blizanci :)aben wrote:
a ča si ti u horoskopu?
meni ni jasno kako planeti djeluju krez petokomornu funestreu čija su stakla ispunjena argonom, a ne djeluje krez drob trudnice
Činjenice su bitne...
kako kuću sreditiaben wrote:mativka wrote:Zo te ni matematikaaben wrote:socijalna tematikamativka wrote:mrzlina ni,aben wrote:
mrzlina je,
zima stišće
zavrot drži,
snig čvrsto
drži bori.
jebe se amazoni,
ona gori.
dok ljeto ljetuje
nit šala oko vrata ni,
kap uz kap
progovara.
rika glasom nariče
dolazi zima.
zo te je matematika
mjesečnice i tamponi,
kreme, ruži i šamponi?
kutak naš urediti.
a?mativka wrote:Drob trudnice traje 9 mjeseci, i s obzirom na prirodu i stanje ne možeš uskladiti dan kada će se drob osloboditi.aben wrote:a,mativka wrote:Ja, ti i Night :)aben wrote:a, ki je treti?mativka wrote:
Nas troje smo Blizanci :)
Činjenice su bitne...
o čemu ti?
jo pitun kako horoskop ne uzimo trenutak začeća ko referentnu točku ka planeti počinju svoj utjecaj na bića?
2014-04-16
A ,majke ti mile...imaš li ti raspored tih radnji?aben wrote:a?mativka wrote:Drob trudnice traje 9 mjeseci, i s obzirom na prirodu i stanje ne možeš uskladiti dan kada će se drob osloboditi.aben wrote:a,mativka wrote:Ja, ti i Night :)aben wrote:
a, ki je treti?
Činjenice su bitne...
o čemu ti?
jo pitun kako horoskop ne uzimo trenutak začeća ko referentnu točku ka planeti počinju svoj utjecaj na bića?
mativka wrote:kako kuću sreditiaben wrote:mativka wrote:Zo te ni matematikaaben wrote:socijalna tematikamativka wrote:
mrzlina ni,
dok ljeto ljetuje
nit šala oko vrata ni,
kap uz kap
progovara.
rika glasom nariče
dolazi zima.
zo te je matematika
mjesečnice i tamponi,
kreme, ruži i šamponi?
kutak naš urediti.
gradjevina dok ti
žensko srce bije?
tako ti kafanskoga trača
i ti si muškarača
2014-04-16
kih rodnji?mativka wrote:A ,majke ti mile...imaš li ti raspored tih radnji?aben wrote:a?mativka wrote:Drob trudnice traje 9 mjeseci, i s obzirom na prirodu i stanje ne možeš uskladiti dan kada će se drob osloboditi.aben wrote:a,mativka wrote:
Ja, ti i Night :)
Činjenice su bitne...
o čemu ti?
2014-04-16
aben wrote:drugin ričima, želiš reći da bi drukčije govori da drukčije mislin?night sky wrote:aben wrote:dobro djeluješ, ali krivo interpretiroš;Noor wrote:znas sto, u mnogo cemu je aben u pravu, vezano uz ovu temumativka wrote:
Joj Norka, ako je itko sinonim za ženstvenost to si tada - ti :)
nebrojeno puta sam odigrala da nesto ne znam, ne razumijem ili ne mogu, ne bi u protivnom ugrozila njegov osjecaj superiornosti (decko...muz, ne bitno)
Oni stvarno vole zene koje su, uvjetno receno, o njima ovisne
nemo to veze sa superiornošću, ni poanta ispasti nadmoćan, nego koristan, potriban, nužan.
.
..... to kaze muskarac sa marsom u raku, da je u ovnu drugacije bi ti pricao..... nije blebetanje,gluppst vec stvarnost!..
.... ma ne pjevao bi.....
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
Srce jako bijeaben wrote:mativka wrote:kako kuću sreditiaben wrote:mativka wrote:Zo te ni matematikaaben wrote:
socijalna tematika
zo te je matematika
mjesečnice i tamponi,
kreme, ruži i šamponi?
kutak naš urediti.
gradjevina dok ti
žensko srce bije?
tako ti kafanskoga trača
i ti si muškarača
Želja plovit smije,
Doma moga
snaga krije.
Pa kada se pripajaš :)aben wrote:kih rodnji?mativka wrote:A ,majke ti mile...imaš li ti raspored tih radnji?aben wrote:a?mativka wrote:Drob trudnice traje 9 mjeseci, i s obzirom na prirodu i stanje ne možeš uskladiti dan kada će se drob osloboditi.aben wrote:
a,
Činjenice su bitne...
o čemu ti?
blizanjkinje moje, nišće vas više ne razumin, a ne da ne pokušavan,l;
vrime ne da se počmete skidati, jer u protivnon grin spati
2014-04-16
Ja samo čekam da to predložiš pa u miru da krenemo :)aben wrote:blizanjkinje moje, nišće vas više ne razumin, a ne da ne pokušavan,l;
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
ti ne moreš puštiti da bygones budu bygones za obično piskaranje, da si se pomrkala u tin hotelu s onin mlakonjon, a ne ga samo gljedala kako spi iz katride ko neki manijak, izila bi te grižnja savjesti.
i sa ti reci, ča ti i jo blizancov imomo zajedničko?
2014-04-16
U pravu si, izila bi me savjest.aben wrote:ti ne moreš puštiti da bygones budu bygones za obično piskaranje, da si se pomrkala u tin hotelu s onin mlakonjon, a ne ga samo gljedala kako spi iz katride ko neki manijak, izila bi te grižnja savjesti.
Pa zar ti nikada nisi pomislio kada si nekoga pomrkao za jednu noć: ovo mi nije trebalo?
A o tome bi Night mogla nešto više reći.
Night, jel imamo išta zajedničkog u smislu blizanaca?
mativka wrote:U pravu si, izila bi me savjest.aben wrote:ti ne moreš puštiti da bygones budu bygones za obično piskaranje, da si se pomrkala u tin hotelu s onin mlakonjon, a ne ga samo gljedala kako spi iz katride ko neki manijak, izila bi te grižnja savjesti.
Pa zar ti nikada nisi pomislio kada si nekoga pomrkao za jednu noć: ovo mi nije trebalo?
svaki put bi to pomisli, ali jo sebi lako oprostin:)
oću reći da smo fundamentalno drukčiji, bez obrira na zračenja planetov
2014-04-16
A jel i to ovisi o raci ili je u pitanju različitost spolova?aben wrote:mativka wrote:U pravu si, izila bi me savjest.aben wrote:ti ne moreš puštiti da bygones budu bygones za obično piskaranje, da si se pomrkala u tin hotelu s onin mlakonjon, a ne ga samo gljedala kako spi iz katride ko neki manijak, izila bi te grižnja savjesti.
svaki put bi to pomisli, ali jo sebi lako oprostin:)
oću reći da smo fundamentalno drukčiji, bez obrira na zračenja planetov
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Page 22 of 50