Denkverbot
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: Denkverbot
u kontrastima je poanta, bolje se uočavaju bitni detaljiaben wrote:grin spati, sutra ujutro će lopata iskati svoje.
nego, uopće niste ženstvene, ne zun moru li van ikakove štikle pomoći, tribale ste biti zubarice ili logopedice, ako ste se uopće morale školovati, a ne greza gradjevina, di van je pamet bila...na bar arhitektura..
i nakon vojne pustinjske cizme nozicu stavit u stiklu i zaljuljati bokove cat walkom je bas jak sexy feeling :)
laku noc :)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
aben wrote:kic wrote:kaben wrote:zlosretniče, puj, pujkic wrote:aben wrote:
evo, našo sun dobru perspektivu,
ča misliš, bi moglo to sve pasti?
pasce!
postajes pravi mason
stroh me je ispeti se gorika, podasko sun sve ozdol sa skol, ubilo me gori doli hoditi...
sve sto pisem veceras ispada ruzno..
sretno u građi!
stin da se jo zajebovun, a ona te bogami lipo dovela u red
tko?
nightsky, kad je ositila da imoš nešto protiv onih vucibatina iz strolije:)kic wrote:aben wrote:kic wrote:kaben wrote:zlosretniče, puj, pujkic wrote:
pasce!
postajes pravi mason
stroh me je ispeti se gorika, podasko sun sve ozdol sa skol, ubilo me gori doli hoditi...
sretno u građi!
tko?
2014-04-16
zamislite da jo isvami govorin o rimelu. ki koristite? jel i van krema za lice ph stabilna? skidate li šminku vodom obogaćenom kisikom i vodikom?
nema tu seksa
nema tu seksa
2014-04-16
aben wrote:nightsky, kad je ositila da imoš nešto protiv onih vucibatina iz strolije:)kic wrote:aben wrote:kic wrote:kaben wrote:zlosretniče, puj, pujkic wrote:
pasce!
postajes pravi mason
sretno u građi!
tko?
nesporazumi se ovdje rađaju lako kao afera u ministarstvu-
kic wrote:
samo gredice, zvučiš ko antonac
ke gredice?
antonac s iskona? ne poznivun ga, prečito sun samo pet rečenic onjega...pa ne razumin ča si reko
2014-04-16
kic wrote:aben wrote:nightsky, kad je ositila da imoš nešto protiv onih vucibatina iz strolije:)kic wrote:aben wrote:kic wrote:k
sretno u građi!
tko?
nesporazumi se ovdje rađaju lako kao afera u ministarstvu-
kad se izražavaš ko pjesnik
2014-04-16
aben wrote:kic wrote:
samo gredice, zvučiš ko antonac
ke gredice?
antonac s iskona? ne poznivun ga, prečito sun samo pet rečenic onjega...pa ne razumin ča si reko
abentonac
vježbaju se koraci: https://www.index.hr/sport/clanak/video-ovo-je-sut-kojim-harden-opet-planira-biti-najbolji-strijelac-nba-lige/2110096.aspx
dribl iza škine okrenut od defendera? yea, right:)
2014-04-16
metilda wrote:Noor wrote:'bar večer
vidjela sam te :))
bomba i ovako i onako :x
ponekad i eksplodiram, u stvari sve češće, tolerancija mi se smanjuje iz dana u dan
hvala
Naravno da je drama jer radi nešto što ne znaš, a ne želiš naučiti.aben wrote:a ne zun, cimenat na krovu mi je nekako ko kapitulacija, možda provun staviti osb ploču, pa po njoj hoditi...
koja drama
Imaš tri primjera. Isplati se potrošiti MB, molgli bi ti sasiti tu tvrdu glavu.
Ako ne želiš cement imaš ljepilo. Ono je skuplje i nema ga u svim trgovinama.
Kombinacija starih i novih kupa. Jbg cimenat mora barem u prvi red... i držači za kupe.
Može i ovako da se stavi valovita podloga. Ali opet ide ljepilo.
Probaj ih učvrstiti s ne ekspandirajućom pur pjenom. Tek toliko da ti se ne ljauljaju pod nogama.
A za rub uz zid imaš od Sike brdo toga.
https://hrv.sika.com/content/croatia/main/hr/solutions_products/02/02a015/02a015sa99/02a015sa99100/02a015sa99105.html
I nađi nekog kompića da ti pomogne. Nema smisla da sam sve uništiš.
Guest- Guest
aben wrote:zamislite da jo isvami govorin o rimelu. ki koristite? jel i van krema za lice ph stabilna? skidate li šminku vodom obogaćenom kisikom i vodikom?
nema tu seksa
Što je? I tebe kastriraju žene koje često znaju više od muškaraca o nečem što bi oni (valjda prirodno) trebali znati?
Ono, seksi su one bezopasne, dentistice i logopedice?
Čuj trebale ste biti logopedice. Samoranit ću se.
Da. Sa seksistama nema seksa. Totalno ste aseksualni u tom svom strahu od žena. :)
Guest- Guest
Mene na Abenovim slikama najmanje zanimaju radovi. Jednostavno mi pogled sam od sebe leti na druge zanimljivosti.
Toliko toga stane u jednu sliku :)
Stefan Hertmans prilagodio je slavnu Sofoklovu tragediju našem suvremenom, multikulturalnom društvu te je Antigona sada Nouria, hrabra studentica prava iz četvrti Molenbeek u Bruxellesu. Nouria nikako ne uspijeva doći do informacije gdje se nalaze posmrtni ostaci njezina brata, bombaša samoubojice, te ga ne smije pokopati. U ovom poetskom dramskom monologu, premda ustrajna u svome naumu i spremna ići u krajnosti kako bi tijelo njezina brata pronašlo svoje vječno odmorište, Nouria će naići na mnoge prepreke i uvidjeti svu surovost birokracije.
https://www.hocuknjigu.hr/proizvodi/knjige/knjizevnost/drama/antigona-u-molenbeeku
a sto ti je najzanimljivije?mativka wrote:Mene na Abenovim slikama najmanje zanimaju radovi. Jednostavno mi pogled sam od sebe leti na druge zanimljivosti.
Osobito sitnih stvari.mativka wrote:Mene na Abenovim slikama najmanje zanimaju radovi. Jednostavno mi pogled sam od sebe leti na druge zanimljivosti.
Last edited by Ra on Thu 22 Aug - 12:32; edited 1 time in total
Guest- Guest
Pitanje: Zaslužuju li bombaši samoubojice naći svoj spokoj?kic wrote:
Stefan Hertmans prilagodio je slavnu Sofoklovu tragediju našem suvremenom, multikulturalnom društvu te je Antigona sada Nouria, hrabra studentica prava iz četvrti Molenbeek u Bruxellesu. Nouria nikako ne uspijeva doći do informacije gdje se nalaze posmrtni ostaci njezina brata, bombaša samoubojice, te ga ne smije pokopati. U ovom poetskom dramskom monologu, premda ustrajna u svome naumu i spremna ići u krajnosti kako bi tijelo njezina brata pronašlo svoje vječno odmorište, Nouria će naići na mnoge prepreke i uvidjeti svu surovost birokracije.
https://www.hocuknjigu.hr/proizvodi/knjige/knjizevnost/drama/antigona-u-molenbeeku
A zapravo, mrtvima je nebitno što se događa s njihovim ostacima. Mrtve pokapaju živi i tek kad ih pokopaju živi nađu svoj mir. Zašto je to tako ne znam.
Guest- Guest
Ra wrote:Osobito sitnih stvrari.mativka wrote:Mene na Abenovim slikama najmanje zanimaju radovi. Jednostavno mi pogled sam od sebe leti na druge zanimljivosti.
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Page 8 of 50