VOJVODA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
VOJVODA
Sieg Heil
Forza Juve.
Najavi nizoj rasi koja sere po forumu da dolazi trenutak
Kad ce im biti urucene optuznice za ciganjenje zidovstvo glupocu antifasizam i nicheovo pederstvo koje je i vise nego ocito.
Poruci toj gamadi i stoki da ce svi biti uhiceni i optuzeni po Arijevskom zakonu i da ce prema tom istom zakonu biti strijeljani.
Spasit se jedino mogu ako se poklone pred slikom najveceg sina njemacke i svijeta
Ispred slike Adolfa Hitlera.
Poruci bracali da mu ja savjetujem da spasi svoju cigansku obitelj daljnje sramote i da se baci pod vlak.
Tolika glupoca je nenormalna.
Sieg Heil
Forza Juve.
Najavi nizoj rasi koja sere po forumu da dolazi trenutak
Kad ce im biti urucene optuznice za ciganjenje zidovstvo glupocu antifasizam i nicheovo pederstvo koje je i vise nego ocito.
Poruci toj gamadi i stoki da ce svi biti uhiceni i optuzeni po Arijevskom zakonu i da ce prema tom istom zakonu biti strijeljani.
Spasit se jedino mogu ako se poklone pred slikom najveceg sina njemacke i svijeta
Ispred slike Adolfa Hitlera.
Poruci bracali da mu ja savjetujem da spasi svoju cigansku obitelj daljnje sramote i da se baci pod vlak.
Sieg Heil
Guest- Guest
Re: VOJVODA
kingkong7 wrote:Poruci bracali da mu ja savjetujem da spasi svoju cigansku obitelj daljnje sramote i da se baci pod vlak.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Similar topics
» Vuk Drašković:'Da se podsjetimo,gdje je vojvoda Nikolić išao na tenkovima da brani Srbe odatle su Srbi na traktorima otišli.Odmori vojvoda,ne prizivaj'
» vojvoda rip
» VOJVODA
» Vojvoda na slobodi...
» VOJVODA razočarao si me...
» vojvoda rip
» VOJVODA
» Vojvoda na slobodi...
» VOJVODA razočarao si me...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1