Vuchić / Pompeo -susret u N.Y.ku
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Vuchić / Pompeo -susret u N.Y.ku
da...ali jug srbije je najljepsi...narocito kako rekoh onaj potez leskovac-vranje-surdulica-vlasotinac..dosta podsjeca na liku,hercegovinu...imaju najrjecje srpskog kojeg jedva razumijes mislim da ni sebe bas skroz međusobno nerazumiju.. ..nesto kao kod nas bednjanski kraj ili na nekim otocima...dosta je vidljiv utjecaj iz bugarske,makedonije...narocito u klopi,nosnji...ili to je taj slican dio...pa se utjecaju ispreplicu...nema cisto srpskog,bugarskog ili makedonskog..mix...Noor wrote:u stvari, cijela srbija je lijepa, bez obzira što nema morevuksadinare wrote:meni taj jug srbije onaj dio leskovac,surdulica,vranje i najljepsi dio srbije...mozda s enetko ne slaze...ali meni je..prava pravcata prirodna divljina...kanjoni,planine,klisure..ono vlasinsko jezero sigurno najljepše u srbiji
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
hvališ kraj u kojem domaćin pokrade gosta u roku keks? po tome je cisto srpsko...
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
hvalim prirodnu ljepotu..ovo drugo otom potomljubo1212 wrote:hvališ kraj u kojem domaćin pokrade gosta u roku keks? po tome je cisto srpsko...
2015-09-08
vuksadinare wrote:da...ali jug srbije je najljepsi...narocito kako rekoh onaj potez leskovac-vranje-surdulica-vlasotinac..dosta podsjeca na liku,hercegovinu...imaju najrjecje srpskog kojeg jedva razumijes mislim da ni sebe bas skroz međusobno nerazumiju.. ..nesto kao kod nas bednjanski kraj ili na nekim otocima...dosta je vidljiv utjecaj iz bugarske,makedonije...narocito u klopi,nosnji...ili to je taj slican dio...pa se utjecaju ispreplicu...nema cisto srpskog,bugarskog ili makedonskog..mix...Noor wrote:u stvari, cijela srbija je lijepa, bez obzira što nema morevuksadinare wrote:meni taj jug srbije onaj dio leskovac,surdulica,vranje i najljepsi dio srbije...mozda s enetko ne slaze...ali meni je..prava pravcata prirodna divljina...kanjoni,planine,klisure..ono vlasinsko jezero sigurno najljepše u srbiji
da :)
nedavno sam pogledala YT o srbiji kroz regionalne specijalitete :)
Noor wrote:u stvari, cijela srbija je lijepa, bez obzira što nema morevuksadinare wrote:meni taj jug srbije onaj dio leskovac,surdulica,vranje i najljepsi dio srbije...mozda s enetko ne slaze...ali meni je..prava pravcata prirodna divljina...kanjoni,planine,klisure..ono vlasinsko jezero sigurno najljepše u srbiji
biće i mora, polako
Guest- Guest
eto ko mora domah sve pokvariti...pizzon wrote:Noor wrote:u stvari, cijela srbija je lijepa, bez obzira što nema morevuksadinare wrote:meni taj jug srbije onaj dio leskovac,surdulica,vranje i najljepsi dio srbije...mozda s enetko ne slaze...ali meni je..prava pravcata prirodna divljina...kanjoni,planine,klisure..ono vlasinsko jezero sigurno najljepše u srbiji
biće i mora, polako
2015-09-08
upravo sam to htjela napisativuksadinare wrote:eto ko mora domah sve pokvariti...pizzon wrote:Noor wrote:u stvari, cijela srbija je lijepa, bez obzira što nema morevuksadinare wrote:meni taj jug srbije onaj dio leskovac,surdulica,vranje i najljepsi dio srbije...mozda s enetko ne slaze...ali meni je..prava pravcata prirodna divljina...kanjoni,planine,klisure..ono vlasinsko jezero sigurno najljepše u srbiji
biće i mora, polako
čijeg?pizzon wrote:Noor wrote:u stvari, cijela srbija je lijepa, bez obzira što nema morevuksadinare wrote:meni taj jug srbije onaj dio leskovac,surdulica,vranje i najljepsi dio srbije...mozda s enetko ne slaze...ali meni je..prava pravcata prirodna divljina...kanjoni,planine,klisure..ono vlasinsko jezero sigurno najljepše u srbiji
biće i mora, polako
Noor wrote:čijeg?pizzon wrote:Noor wrote:u stvari, cijela srbija je lijepa, bez obzira što nema morevuksadinare wrote:meni taj jug srbije onaj dio leskovac,surdulica,vranje i najljepsi dio srbije...mozda s enetko ne slaze...ali meni je..prava pravcata prirodna divljina...kanjoni,planine,klisure..ono vlasinsko jezero sigurno najljepše u srbiji
biće i mora, polako
našeg !
Guest- Guest
pizzon wrote:Noor wrote:čijeg?pizzon wrote:Noor wrote:u stvari, cijela srbija je lijepa, bez obzira što nema morevuksadinare wrote:meni taj jug srbije onaj dio leskovac,surdulica,vranje i najljepsi dio srbije...mozda s enetko ne slaze...ali meni je..prava pravcata prirodna divljina...kanjoni,planine,klisure..ono vlasinsko jezero sigurno najljepše u srbiji
biće i mora, polako
našeg !
aha, to...
a, kome ćete ga oduzeti?
Noor wrote:pizzon wrote:Noor wrote:čijeg?pizzon wrote:Noor wrote:
u stvari, cijela srbija je lijepa, bez obzira što nema more
biće i mora, polako
našeg !
aha, to...
a, kome ćete ga oduzeti?
nema oduzimanja
kad je nase
Guest- Guest
kaf?...i ti postao vic maher kao i sorapizzon wrote:Noor wrote:pizzon wrote:Noor wrote:čijeg?pizzon wrote:
biće i mora, polako
našeg !
aha, to...
a, kome ćete ga oduzeti?
nema oduzimanja
kaf je nase
2015-09-08
kosovo nema more..nema ni makedonija..ima grcka,ima crna gora ima albanija sve clanice nato-a
2015-09-08
jedan srbin je rekao...'mi nemamo velikosrpske aspiracije'..a na to mu odgovori hrvat..'kako nemate?a krajina a srpska a zelite more..'...srbim mu odgovara..'to nisu velikosrpske aspiracije to je sve naše'
2015-09-08
kaf? misliš škaf?pizzon wrote:Noor wrote:pizzon wrote:Noor wrote:čijeg?pizzon wrote:
biće i mora, polako
našeg !
aha, to...
a, kome ćete ga oduzeti?
nema oduzimanja
kaf je nase
to da, samo vodu ulij unutra i moš se kupat
pizzon wrote:Noor wrote:pizzon wrote:Noor wrote:čijeg?pizzon wrote:
biće i mora, polako
našeg !
aha, to...
a, kome ćete ga oduzeti?
nema oduzimanja
kad je nase
pa koje je to..možeš na nekoj karti pokazati?
Noor wrote:kaf? misliš škaf?pizzon wrote:Noor wrote:pizzon wrote:Noor wrote:
čijeg?
našeg !
aha, to...
a, kome ćete ga oduzeti?
nema oduzimanja
kaf je nase
to da, samo vodu ulij unutra i moš se kupat
2015-09-08
jeboti irud mater...najbolja provala ove godine a pizzon naletio na volej norke ko berni na glavicu kupusa
2015-09-08
vuksadinare wrote:da...ali jug srbije je najljepsi...narocito kako rekoh onaj potez leskovac-vranje-surdulica-vlasotinac..dosta podsjeca na liku,hercegovinu...imaju najrjecje srpskog kojeg jedva razumijes mislim da ni sebe bas skroz međusobno nerazumiju.. ..nesto kao kod nas bednjanski kraj ili na nekim otocima...dosta je vidljiv utjecaj iz bugarske,makedonije...narocito u klopi,nosnji...ili to je taj slican dio...pa se utjecaju ispreplicu...nema cisto srpskog,bugarskog ili makedonskog..mix...Noor wrote:u stvari, cijela srbija je lijepa, bez obzira što nema morevuksadinare wrote:meni taj jug srbije onaj dio leskovac,surdulica,vranje i najljepsi dio srbije...mozda s enetko ne slaze...ali meni je..prava pravcata prirodna divljina...kanjoni,planine,klisure..ono vlasinsko jezero sigurno najljepše u srbiji
To je samo deo prirodnih lepota jugoistočne Srbije. Da vidiš tek Staru Planinu, Suvu planinu, Rtanj i Kopaonik. Sve južno od Beograda je dar od Boga.
Guest- Guest
Noor wrote:znam ja šta vi time mislite reći, heheBrat Brale wrote:Noor wrote:Brat Brale wrote:
Od gomile gluposti da demantujem ovu-Srbija ne prihvata kosovske* tablice. Kozojebi ih menjaju pre nego što uđu u centralnu Srbiju.
a u istočnu, zapadnu, južnu i sjevernu?
Južna Srbija je Kosovo i Metohija...
al možete izmišljati šta hoćete...srbija je srbija, a ovo centralna, južna, ova ona...to ni na kartama nema, a i koga briga
...i bolje da šutite i budete sretni da nije ovakva
Čak ni Google ne daje te nakaradne karte...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:jeboti irud mater...najbolja provala ove godine a pizzon naletio na volej norke ko berni na glavicu kupusa
pa, mislila sam da mu je pobjeglo slovo Š
s njim već ima smisla
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» pompeo u minsku ...
» Pompeo u Dubrovniku
» Pompeo popusio u madjaskoj
» Pompeo posjetio Aja Sofiju
» Vuchić A. u sedistu VW-!?
» Pompeo u Dubrovniku
» Pompeo popusio u madjaskoj
» Pompeo posjetio Aja Sofiju