adio bella
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: adio bella
nije Hitler, ali dolazi !!Sora wrote:Ajmo Mortalkaaaamortal wrote:antikristi u Europimarcellus wrote:europljani su godinama promovirali filozofiju afrika afrikancima, tj crncima i šta bijelci imaju radit tamo
sad promoviraju filozofiju europa afrikancima, tj. cnrcima i arapima, šta bijelci imaju polagat pravo na nju
to samo oni rade
smeta im kršćanska i bijela Europa
davno su je načeli. žele je dokrajčiti
Fasizam na najjace
Ajmo opet jednog hitlera da Evropu popravi:affraid:
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Jovanović, Ostojić, Pupovac, Pusić......... možda bolji?????AssadNaPodmornici wrote:a realno pogledaj Plenkovića i vladu.. kolakušić, tolušić, žalac, krstičević, "krvave gaće noso", i takva ekipa.. cijeli HDZ je nakupina štetočina i lopova, i većina RH državne administracije i diplomacije..Hektorović wrote:Ovako ovtvoreno protiv službene ideologije EU je ipak glupost kad si već duboko u sustavu
preko koje veze je ova primljena jer očito nema intelektualni kapacitet
immortal-
2014-04-16
Prošla ispod radara adezeja.
Sad ce joj strogo zabraniti bilo kakvo mjesto u drzavnoj sluzbi.
Adezenjare ce dokazati da su avangarda, a ne tamo neke LGBT ekipe.
Sad ce joj strogo zabraniti bilo kakvo mjesto u drzavnoj sluzbi.
Adezenjare ce dokazati da su avangarda, a ne tamo neke LGBT ekipe.
dijagram-
2015-08-09
AssadNaPodmornici wrote:a realno pogledaj Plenkovića i vladu.. kolakušić, tolušić, žalac, krstičević, "krvave gaće noso", i takva ekipa.. cijeli HDZ je nakupina štetočina i lopova, i većina RH državne administracije i diplomacije..Hektorović wrote:Ovako ovtvoreno protiv službene ideologije EU je ipak glupost kad si već duboko u sustavu
Evo sad tvrdi da je uhakirana, kad je skužila da bi mogla izgubiti posao... haha
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Sora wrote:Je.Eroo wrote:Ova ima m*da, mora da je naša...
sumnjam da zene s mudima pripadaju normalnoj populaciji
..........shemale erka
Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:a realno pogledaj Plenkovića i vladu.. kolakušić, tolušić, žalac, krstičević, "krvave gaće noso", i takva ekipa.. cijeli HDZ je nakupina štetočina i lopova, i većina RH državne administracije i diplomacije..Hektorović wrote:Ovako ovtvoreno protiv službene ideologije EU je ipak glupost kad si već duboko u sustavu
Evo sad tvrdi da je uhakirana, kad je skužila da bi mogla izgubiti posao... haha
Klasična spika uhljeba.
Sad će biti - Nisam ja , majke mi......ja volim izbjeglice itd........-
Karakterna neka
Povlači se bitanga po ministarstvima godinama. A dovoljno je neinteligentna da ne može razlučiti da iste stvari ne smije govoriti s vasom na janjetini i kapulici kao u javnosti kao tajnica ambasade.Yehudim wrote:Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:a realno pogledaj Plenkovića i vladu.. kolakušić, tolušić, žalac, krstičević, "krvave gaće noso", i takva ekipa.. cijeli HDZ je nakupina štetočina i lopova, i većina RH državne administracije i diplomacije..Hektorović wrote:Ovako ovtvoreno protiv službene ideologije EU je ipak glupost kad si već duboko u sustavu
Klasična spika uhljeba.
Sad će biti - Nisam ja , majke mi......ja volim izbjeglice itd........-
Karakterna neka
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ali je rekla sto nas 90% misli..o migrantima i crncima..bar je ostala pri svom..a ima onih koji sa vasom to isto govore a kad uhvate onda ide ona 'nisam ja majke mi' da se fotelja spasi..ova je bar napisala 'i otkaz je za ljude'kaya wrote:Povlači se bitanga po ministarstvu godina. Dovoljno je neinteligentna da ne može razlučiti da istine stvari ne smije se govoriti s vasom na janjetini i kapulici kao u javnosti kao tajnica ambasada.Yehudim wrote:Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:pravi pogledaj Plenkovića i vladu .. kolakušić, tolušić, žalac, krstičević, "krvave gaće noso", i takva ekipa .. cijeli HDZ je kupio štetinu i lopovu, i većinu RH državne uprave i diplome ..Hektorović wrote:Ovako ovtvoreno protiv službenih ideologija EU je ipak glupost kad je već duboko u sustavu
preko koje veze je jaje primljeno jer očito nema intelektualni kapacitet
Tužno je tvrdo da je uhakirana , kad je skužila da bi mogla izgubiti posao ... haha
Klasična spika uhljeba.
Sad će biti - Nisam ja, majke mi ...... ja volim izbjeglice itd ........-
Karakterna neka
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Svi smo mi "bella", tko kaže da nije taj laže ko pseto.
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2