Rat u Bosni
Page 1 of 1
Rat u Bosni
https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/509553/nastavlja-se-silikonski-rat-novi-okrsaj-mine-mateljan-i-naide-karic
SARAJEVO Ročište u Kantonalnom sudu
[size=33]Nastavlja se silikonski rat: Novi okršaj Mine Mateljan i Naide Karić [/size]
Dvije suprotstavljene ljepotice suočile su se danas u sudnici
Ne znam ko je to uradio, ali znam da je Naida Karić naručila da mi se zapali auto, kazala je danas Mina Hadžijusufović, u javnosti poznatija kao Mina Mateljan, svjedočeći u sudnici Općinskog suda u Sarajevu protiv bivše prijateljice Naide Leis-Karić, koja je s momkom Murisom Hodžićem optužena za paljenje Golfa 7, vlasništvo Minine majke, a koji je ona koristila.
Dvije suprotstavljene ljepotice suočile su se danas u sudnici, gdje je Mina potanko objasnila njihov prijašnji odnos te mogući motiv paljevine.
- Jednostavno, to su opsjednutost i ljubomora. Nije dobro prihvatila kada sam prestala da se družim s njom - kazala je Mina, dodavši da su je prijatelji upozorili da Naida traži nekoga da joj zapali auto.
Jedva dočekavši svoj red, Naida je izjavila:
- Kakva crna ljubomora! Tog dana sam sjedila u "Merkuru", imaju nadzorne kamere - objašnjavala je Naida.
SARAJEVO Ročište u Kantonalnom sudu
[size=33]Nastavlja se silikonski rat: Novi okršaj Mine Mateljan i Naide Karić [/size]
Dvije suprotstavljene ljepotice suočile su se danas u sudnici
Ne znam ko je to uradio, ali znam da je Naida Karić naručila da mi se zapali auto, kazala je danas Mina Hadžijusufović, u javnosti poznatija kao Mina Mateljan, svjedočeći u sudnici Općinskog suda u Sarajevu protiv bivše prijateljice Naide Leis-Karić, koja je s momkom Murisom Hodžićem optužena za paljenje Golfa 7, vlasništvo Minine majke, a koji je ona koristila.
Dvije suprotstavljene ljepotice suočile su se danas u sudnici, gdje je Mina potanko objasnila njihov prijašnji odnos te mogući motiv paljevine.
- Jednostavno, to su opsjednutost i ljubomora. Nije dobro prihvatila kada sam prestala da se družim s njom - kazala je Mina, dodavši da su je prijatelji upozorili da Naida traži nekoga da joj zapali auto.
Jedva dočekavši svoj red, Naida je izjavila:
- Kakva crna ljubomora! Tog dana sam sjedila u "Merkuru", imaju nadzorne kamere - objašnjavala je Naida.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Rat u Bosni
hektore...ti bez bosne ili bosna iz tebe nikako ne moze... ...jos malo pa idu vijesti koliko se pilica prodalo tamo...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:hektore...ti bez bosne ili bosna iz tebe nikako ne moze... ...jos malo pa idu vijesti koliko se pilica prodalo tamo...
ti o srbiji on o bosni...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
meni je to svojevsrni posao ovo o srbiji.. ...ali hektor vise lokalpatriotskiepikur37 wrote:vuksadinare wrote:hektore...ti bez bosne ili bosna iz tebe nikako ne moze... ...jos malo pa idu vijesti koliko se pilica prodalo tamo...
ti o srbiji on o bosni...
2015-09-08
iostalom ja ne stavljam ovakve teme 'dvije picice zaratile na bg sudu'...za to ej zaduzen crveni,pizzon i njihovi lokaplpatrioti
2015-09-08
vuksadinare wrote:hektore...ti bez bosne ili bosna iz tebe nikako ne moze... ...jos malo pa idu vijesti koliko se pilica prodalo tamo...
Pa svrati do veletržnice u Tasovčićima :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Similar topics
» Plinski rat u Bosni
» Glasovanje u Bosni
» Prosvjed rudara u Bosni
» Pobuna rudara u Bosni
» U Bosni danas 289 novozaraženih
» Glasovanje u Bosni
» Prosvjed rudara u Bosni
» Pobuna rudara u Bosni
» U Bosni danas 289 novozaraženih