Puležan prodaje kokarde na ulici
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Puležan prodaje kokarde na ulici
https://www.hop.com.hr/2019/08/15/puljanin-prodaje-cetnicke-kokarde-na-ulici/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Puležan prodaje kokarde na ulici
Pa mislim da je to glupost.
Pa kokarde su u Oluji bili među nama najtrazenija roba.
Trofeji par ekselans.
Pa kokarde su u Oluji bili među nama najtrazenija roba.
Trofeji par ekselans.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
možda stane i ostala nu četnička bratija prepozna svojj među ovim što se prodaju
...italijanska :)epikur37 wrote:istra je ionako....
Jel se prodaju i naše kape?
Samo ispod banka....Eroo wrote:Jel se prodaju i naše kape?
Antifašistička obilježja. Takneš u njih tako si u NATO, i odmah dolete f16 iiz aviana.
To vjerojatno one sa zvijezdom, mislio sam na naše.mutava baštarda wrote:Samo ispod banka....Eroo wrote:Jel se prodaju i naše kape?
Jel ova?Eroo wrote:To vjerojatno one sa zvijezdom, mislio sam na naše.mutava baštarda wrote:Samo ispod banka....Eroo wrote:Jel se prodaju i naše kape?
Neinformisan si, oti su Sorini, molit ću lipo...Stanojko wrote:Jel ova?Eroo wrote:To vjerojatno one sa zvijezdom, mislio sam na naše.mutava baštarda wrote:Samo ispod banka....Eroo wrote:Jel se prodaju i naše kape?
AAaa to... Nema tržišta u Puli... Od epuliona tamo nema čovika...Eroo wrote:To vjerojatno one sa zvijezdom, mislio sam na naše.mutava baštarda wrote:Samo ispod banka....Eroo wrote:Jel se prodaju i naše kape?
Ma to su tvoji mujaga... To janezima prodaj pricu, ne meni...Eroo wrote:Neinformisan si, oti su Sorini, molit ću lipo...Stanojko wrote:Jel ova?Eroo wrote:To vjerojatno one sa zvijezdom, mislio sam na naše.mutava baštarda wrote:Samo ispod banka....Eroo wrote:Jel se prodaju i naše kape?
Mesečini da ste vi već ispili svoju dozu koktela "Mujito"...čita se muhito, Srbine.Stanojko wrote:Ma to su tvoji mujaga... To janezima prodaj pricu, ne meni...Eroo wrote:Neinformisan si, oti su Sorini, molit ću lipo...Stanojko wrote:Jel ova?Eroo wrote:To vjerojatno one sa zvijezdom, mislio sam na naše.mutava baštarda wrote:
Samo ispod banka....
nije on srbin nego turčin, čukunbaba mu to sve fino odradilaEroo wrote:Mesečini da ste vi već ispili svoju dozu koktela "Mujito"...čita se muhito, Srbine.Stanojko wrote:Ma to su tvoji mujaga... To janezima prodaj pricu, ne meni...Eroo wrote:Neinformisan si, oti su Sorini, molit ću lipo...Stanojko wrote:Jel ova?Eroo wrote:
To vjerojatno one sa zvijezdom, mislio sam na naše.
Zile, opet prdis i glumis rvata?tre wrote:nije on srbin nego turčin, čukunbaba mu to sve fino odradilaEroo wrote:Mesečini da ste vi već ispili svoju dozu koktela "Mujito"...čita se muhito, Srbine.Stanojko wrote:Ma to su tvoji mujaga... To janezima prodaj pricu, ne meni...Eroo wrote:Neinformisan si, oti su Sorini, molit ću lipo...Stanojko wrote:
Jel ova?
I šta je rrkla čukunbaba čukundedi da je "dete" njegovo i on povjerovaoStanojko wrote:Zile, opet prdis i glumis rvata?tre wrote:nije on srbin nego turčin, čukunbaba mu to sve fino odradilaEroo wrote:Mesečini da ste vi već ispili svoju dozu koktela "Mujito"...čita se muhito, Srbine.Stanojko wrote:Ma to su tvoji mujaga... To janezima prodaj pricu, ne meni...Eroo wrote:
Neinformisan si, oti su Sorini, molit ću lipo...
Stanojko wrote:...italijanska :)epikur37 wrote:istra je ionako....
A nije srpska? Jebi ga onda.
darth_vader-
2014-04-17
Nemoj ga sada kada je u elementu, o tome ce da razmislja kada legne da spava.tre wrote:I šta je rrkla čukunbaba čukundedi da je "dete" njegovo i on povjerovaoStanojko wrote:Zile, opet prdis i glumis rvata?tre wrote:nije on srbin nego turčin, čukunbaba mu to sve fino odradilaEroo wrote:Mesečini da ste vi već ispili svoju dozu koktela "Mujito"...čita se muhito, Srbine.Stanojko wrote:
Ma to su tvoji mujaga... To janezima prodaj pricu, ne meni...
omni-
2014-04-12
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Mladici u Pacetinu nosili kokarde reagira policija
» Bakir Izetbegović: Skinuli su kokarde, svezali kravate i ušli u parlamente /VIDEO/
» Užas u Srbiji: rupa na ulici
» Kremlj u balkanskoj slijepoj ulici
» Užas u Srbiji: rupe na ulici
» Bakir Izetbegović: Skinuli su kokarde, svezali kravate i ušli u parlamente /VIDEO/
» Užas u Srbiji: rupa na ulici
» Kremlj u balkanskoj slijepoj ulici
» Užas u Srbiji: rupe na ulici
Page 1 of 2