alač opet na aparatima
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: alač opet na aparatima
Bilo je fore zadnje 4 godine. Isto tako i 4 godine prije, pa onda opet 4 godine prije... Pa onda opet 4 godine prije... I tako, nakupi se fino 15-20 godina apsolutnog nerada, kriminala, opstrukcije i destrukcije, kriminala i perverzija.
Svima je jasno već zadnjih 15 godina što treba, ali dug je narastao na 50 milijardi eura(i raste) što će reći kako su svi kao znali što treba i radili su, ali jebiga... od 10 milijardi što je ostalo od Tuđmanovih 90-ih(od čega je većina iz ex-YU) našli smo se na 50. Brojevi su vrlo jasni i brutalni, svakodnevnica s birokratskim monstrumima koji traže mito i sve krše zadnjih 15 godina isto tako.
Da ne govorim uništavanje malih na uštrb velikih uz blagoslov pravosuđa. Mi smo jedno dno septičke jame.
8 stranaka nije uspjelo formirati vladu, a isto tako ni onih 6-7 nije. Pametnom dosta što se tiče politike u Hrvata i ove propale unakažene države.
Svima je jasno već zadnjih 15 godina što treba, ali dug je narastao na 50 milijardi eura(i raste) što će reći kako su svi kao znali što treba i radili su, ali jebiga... od 10 milijardi što je ostalo od Tuđmanovih 90-ih(od čega je većina iz ex-YU) našli smo se na 50. Brojevi su vrlo jasni i brutalni, svakodnevnica s birokratskim monstrumima koji traže mito i sve krše zadnjih 15 godina isto tako.
Da ne govorim uništavanje malih na uštrb velikih uz blagoslov pravosuđa. Mi smo jedno dno septičke jame.
8 stranaka nije uspjelo formirati vladu, a isto tako ni onih 6-7 nije. Pametnom dosta što se tiče politike u Hrvata i ove propale unakažene države.
Guest- Guest
Loša mu statika ...Braćala wrote:Sate, odlični ti ovi most. Trajali tačno 3 dana...
sat2-
2015-09-28
Prgomet dva puta varao i dva puta popušio. Valjda je konačno mrtvac.
Kako se čovjek sinoć osramotio na 'tajnim' pregovorima bez znanja Petrova, hahahah.
A tek što ga je ludi Petrina sa Zokom ispljuvao i izvrijeđao. Stipe Petrina dođe kao Zdravko Mamić u politici.
Kako se čovjek sinoć osramotio na 'tajnim' pregovorima bez znanja Petrova, hahahah.
A tek što ga je ludi Petrina sa Zokom ispljuvao i izvrijeđao. Stipe Petrina dođe kao Zdravko Mamić u politici.
Guest- Guest
http://www.index.hr/sport/clanak/pobjeda-kod-rezervne-rusije-vrsaljko-mora-igrati-umjesto-srne-a-veza-je-bila-bolja-bez-modrica-i-rakitica/856631.aspx
sat2-
2015-09-28
Hrani se ... pet tema o Mamiću ... kao da nisu jučer igrane neke utakmice ...kuracodigraca wrote:alač oživio
sat2-
2015-09-28
šteta što to nije bilo nakon pobjede nad arsenalom
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» alač opet na aparatima
» alač i index na aparatima,opet...
» Vučic opet na aparatima
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» alač ....
» alač i index na aparatima,opet...