Tko se u Srbiji ikada sjetio hrvatskih zrtava!
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Tko se u Srbiji ikada sjetio hrvatskih zrtava!
https://direktno.hr/kolumne/tko-se-u-srbiji-ikada-sjetio-hrvatskih-zrtava-163958/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Tko se u Srbiji ikada sjetio hrvatskih zrtava!
,...ne postoje hrvatske zrtve vec ustase..daj ova je stvarno naivna..hrvata ubit se smatra kao posao nesto kao dobar dan
2015-09-08
Iduci put ce parastos drzati na farmi Stajicevo. Osim toga DNRH treba da se sjeti svih civilnih ne srpskih zrtava u akciji Oluja. Ups... Nije ih bilo... Zasto?????? Svi su bili protjerani ili pobijeni. Muhahhahahahahhaa Cudna sorta. Cetnicka povijest. Rat je poceo 04.08.95. Prije toga srpski radnici, seljaci i postena inteligencija su se bavili ojkanjem, koridama, kopanjem nosa i sl. Jonda , jope nicim izazvani dodjose ustashe iiii ostalo je vec poznato. Kila mozga?????
2014-04-14
Srbijanska nevladina udruga Žene u crnom zatražila je u nedjelju da se srbijanski predsjednik ispriča Hrvatima, a vlasti u Beogradu utvrde zapovijednu i kaznenu odgovornost vrha bivše JNA za zločine u Hrvatskoj, posebno za uništavanje Vukovara, a od civilnog društva u Hrvatskoj da pojača napore kako bi zločini u Oluji i nakon nje bili istraženi, a naredbodavci i počinitelji identificirani i kažnjeni.
ne date nam prostor
uvek ste fizicki agresivni
prema lokalnim srbima.
prema lokalnim srbima.
Guest- Guest
Šta vas boli kita što mi radimo sa našim srbima?pizzon wrote:ne date nam prostor
prema lokalnim srbima.
pizzon wrote:ne datum nam prostor
uvijek ste fizicki
agresivni prema lokalnim srbima.
2015-09-08
ahatre wrote:Šta vas boli kita što mi radimo sa našim srbima?pizzon wrote:ne date nam prostor
prema lokalnim srbima.
sve dok srb. hrvati ne dozive
sudbinu hr. srba
necete se opametiti.
kako ti se to cini ?
ja, normalno to ne zelim,
jer vi ste extremni zlocinci.
cisto hipotetucki.
na nuvou prosecnog hrvata.
Guest- Guest
oni kenjaju
hoce da slave tzv oluju
pa se kao uzdrzavaju i sl.
mars bre u pm
nisu normalni
hoce da slave tzv oluju
pa se kao uzdrzavaju i sl.
mars bre u pm
nisu normalni
Guest- Guest
te, koje bi(h) uhvatio na delu
da na teritoriji srbije slave zlocine oluje.
pitali bi za seselja, da ih predam njemu na milost i nemilost.
:)
da na teritoriji srbije slave zlocine oluje.
pitali bi za seselja, da ih predam njemu na milost i nemilost.
:)
Guest- Guest
U kojem ti jebenom svemiru zivis?pizzon wrote:ne date nam prostor
prema lokalnim srbima.
omni-
2014-04-12
tko zna...elem pljucka po prekodrinskim srbima elem ih kao stiti...omni wrote:U kojem ti jebenom svemiru zivis?pizzon wrote:ne date nam prostor
prema lokalnim srbima.
2015-09-08
de ne laprdaj gluposti, pogledaj samo etničku sliku vojvodine i reci kako ste od manjine u istoj postali velika većina sa tek neznatnom manjinom? pogledaj kako ste poharali okupirana područja u RH i BiH i onda se pogledaj u ogledalo i pljuni u sebe i svoj licemjerni narod smradu imbecilni.pizzon wrote:ahatre wrote:Šta vas boli kita što mi radimo sa našim srbima?pizzon wrote:ne date nam prostor
prema lokalnim srbima.
sudbinu hr. srba
necete se opametiti.
kako ti se to cini ?
cisto hipotetucki.
Nadalje kad pišeš o pobuni srba u Hrvatskoj pereš ruke kao poncije pilat od njih i praviš se da vi nemate veze s tim a nanjeli ste im zla do bola sa svojom politikom i kad pričaš o progonu okreni se prema beogradu i njima zahvali na tome a ne Zagrebu. Zagreb je samo izvršio naplatu za vaša sranja.
I još nešto imbecilu, 1300 godina robije plus nekoliko doživotnih samo pred međunarodnim sudom više nego jasno govori o tome kakvi ste megazločinci i ubojice samo što vi imate srpski opanak a ne obraz pa možete i puno veću sramotu podnjeti bez problema
po potrebi, samo srbende u RH nikako da skuže da su marionete u rukama beograda i da oni njih puckajuna državu u kojoj žive a posljedice ne plaća smrdija nego srbende u RHvuksadinare wrote:tko zna...elem pljucka po prekodrinskim srbima elem ih kao stiti...omni wrote:U kojem ti jebenom svemiru zivis?pizzon wrote:ne date nam prostor
prema lokalnim srbima.
Dobro ste se nalupetali
vojvodina & bg
pa to su hr srbi
nisu oni dosli iz m.carla
xebem vas ustaske
preziveli ndh i tudjmana
vojvodina & bg
pa to su hr srbi
nisu oni dosli iz m.carla
xebem vas ustaske
preziveli ndh i tudjmana
Guest- Guest
Sete se Sonja Biserko i Nataša Kandić, svako malo. Svako se češe gde ga svrbi.
Neće je doživjeti jer neće nikada pobacati balvane na prugu i proglasiti sao hrvatska u zemunu. Mada u vojvodini su svašta kažu doživjeli i ovako...pizzon wrote:ahatre wrote:Šta vas boli kita što mi radimo sa našim srbima?pizzon wrote:ne date nam prostor
prema lokalnim srbima.
sudbinu hr. srba
necete se opametiti.
kako ti se to cini ?
cisto hipotetucki.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ja zaista ne znam, jel se vi svi samo pravite glupi i tupi ... ili je ipak u pitanju majka priroda!?
Hrvati u Srbiji su itekako doživjeli protjerivanje (ni krivi ni dužni). Zastrašivanje, ubijane, premlaćivanje, otimačina i krađa su bili svakodnevica Hrvata u Srbiji. Pizdun to vrlo, vrlo dobro zna.
Hrvati u Srbiji su itekako doživjeli protjerivanje (ni krivi ni dužni). Zastrašivanje, ubijane, premlaćivanje, otimačina i krađa su bili svakodnevica Hrvata u Srbiji. Pizdun to vrlo, vrlo dobro zna.
Guest- Guest
naravno da zna ali se pravi mutav ili bolje da kažem sve svoje negativnosti pokušavaju prebaciti na druge a sebe prikazati u ljepšem i mučeničkom svjetlu. No kako sam već napisao o presudama srbljima pred MEĐUNARODNIM SUDOM gdje se vidi lice i naličje srblja i srbaljske politike. Pogledaj samo filmove u kojima se spominju teroristi i ubojice i vidjeti će se koliko često se spominju srbi uz njih što jasno pokazuje i u svjetskim razmjerima o kakvom se ološu radiIskra wrote:Ja zaista ne znam, jel se vi svi samo pravite glupi i tupi ... ili je ipak u pitanju majka priroda!?
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dan zrtava nacizma i staljinizma se u hrvatskpj zove Dan zrtava jugoslavenskog komunizma
» Pomalo zaboravljen a jos jedan velik datum.5.kolovoza.1990 postrojeni prvi pripadnici hrvatskih redarstvenih postrojbi zacetka hrvatskih oruzanih snaga
» Zar se nitko nije sjetio.
» Izrael se sjetio: "Ajte vi fino u EU!!!!"
» 'Petak 13' u Srbiji!Danas 10 mrtvih u srbiji,4 u prometnoj nesreći a 6 ih je ubijeno
» Pomalo zaboravljen a jos jedan velik datum.5.kolovoza.1990 postrojeni prvi pripadnici hrvatskih redarstvenih postrojbi zacetka hrvatskih oruzanih snaga
» Zar se nitko nije sjetio.
» Izrael se sjetio: "Ajte vi fino u EU!!!!"
» 'Petak 13' u Srbiji!Danas 10 mrtvih u srbiji,4 u prometnoj nesreći a 6 ih je ubijeno
Page 1 of 3