USKOPLJE JE NIŠTA. SARAJ POLICIJA I DANAS ŠTITI IRANSKOG ČOVJEKA
Page 1 of 1
USKOPLJE JE NIŠTA. SARAJ POLICIJA I DANAS ŠTITI IRANSKOG ČOVJEKA
USKOPLJE JE NIŠTA. SARAJ POLICIJA I DANAS ŠTITI IRANSKOG ČOVJEKA: Najmračniji slučaj kaznenog djela lažne prijave i danas stoji u šeher ladicama
012 godine dva Građanina vječnom savezu, Emir i Reuf, prijavila su policiji da im je poslan prijeteći metak. Radilo se o brutalnoj manipulaciji i laži.
U policijskom zapisniku stoji da je svjedok događaja bio njihov jaran Darko Brkan, inače uredik portala koji se bavi dezinformacijama – Raskrinknavanje.ba.
Čovjek koji “profesionalno” raskrinkava laž bio je sam dio velike i pomno osmišljene laži zvane Afera Metak.
Jedan od ljudi koji je sam sebi zaprijetio metkom bivši je radnik nit manje nit više nego Iranske ambasade u Zagrebu. I tadašnji kantonalni ministar.
Slučaj je kazneno djelo lažne prijave i širenja međuvjerske mržnje.
Policija je umjesto da kazni počinitelje istima dala tjelesnu zaštitu.
Potom je organiziran prosvjedni skup na kojem se davala potpora “ugroženim metama Reisa Cerića”.
Tisuće “mudrih” Sarajlija, nasjeli su.
Policija umjesto da počinitelje raskrinka i kazni, istima je davala policijsku zaštitu. Mediji koje financiraju strane ambasade u BIH osramotile su svoje donatore. Svi su redom stali na stranu laži.
Kazneno djelo tog tipa nije u zastari.
Počinitelji nikada nisu dovedeni pred lice pravde.
Danas su isti ti slobodni građani. I najveći su huškači na Hrvate u BIH. Otvoreno se hvale kako Hrvate treba dekonstituirati. Kako su u doba Platforme posisali zadnju kap krvi iz Aluminija i drugih poduzeća mrske im HercegBosne.
Šire međunacionalnu mržnju na dnevnoj razini.
Dozvoljeno im je tući žene. Koje ih potom optužuju da tuku i vlastite majke.
Dozvoljeno im je ljude nazivati ubojicama američke djece. Čuvarima iz Dretelja. I sve to činiti s državnih poslova.
Sjećate se kad su isti ti spucali kaznenu prijavu ministrici Hrvatici zbog “nesavjesnog obavljanja dužnosti”?
Ako si povlaštena raja iz Šerijata, poptuno je savjesno obavljanje dužnosti kad sam sebi šalješ metke, pišeš tvitove u kojima izazivaš prijetnje po život ljudima.
Ista ta policija pokazat će silu nad Adisom iz Uskoplja. Mladićem koji je i sam žrtva medijskog pranja mozga. Nebitan akter. Kao i njegova sestra.
Ista ta policija ovaj dvojac okrznuti neće. Premda su se zamjerili cijeloj Islamskoj zajednici u BIH. Po volji Irana koji ne prakticira takav Islam kakav je ovaj u BIH?
Dobro došli u BIH šerijat. Državu u kojoj Iranska policija, koju u šali zovemo sarajevskom, štiti povlaštenu kastu. Bivše radnike Iranskih ambasada. Koji su taj podatak, vidi vraga, skrili iz svojih biografija.
https://poskok.info/uskoplje-je-nista-saraj-policija-i-danas-stiti-iranskog-covjeka-najmracniji-slucaj-kaznenog-djela-lazne-prijave-i-danas-stoji-u-seher-ladicama/
012 godine dva Građanina vječnom savezu, Emir i Reuf, prijavila su policiji da im je poslan prijeteći metak. Radilo se o brutalnoj manipulaciji i laži.
U policijskom zapisniku stoji da je svjedok događaja bio njihov jaran Darko Brkan, inače uredik portala koji se bavi dezinformacijama – Raskrinknavanje.ba.
Čovjek koji “profesionalno” raskrinkava laž bio je sam dio velike i pomno osmišljene laži zvane Afera Metak.
Jedan od ljudi koji je sam sebi zaprijetio metkom bivši je radnik nit manje nit više nego Iranske ambasade u Zagrebu. I tadašnji kantonalni ministar.
Slučaj je kazneno djelo lažne prijave i širenja međuvjerske mržnje.
Policija je umjesto da kazni počinitelje istima dala tjelesnu zaštitu.
Potom je organiziran prosvjedni skup na kojem se davala potpora “ugroženim metama Reisa Cerića”.
Tisuće “mudrih” Sarajlija, nasjeli su.
Policija umjesto da počinitelje raskrinka i kazni, istima je davala policijsku zaštitu. Mediji koje financiraju strane ambasade u BIH osramotile su svoje donatore. Svi su redom stali na stranu laži.
Kazneno djelo tog tipa nije u zastari.
Počinitelji nikada nisu dovedeni pred lice pravde.
Danas su isti ti slobodni građani. I najveći su huškači na Hrvate u BIH. Otvoreno se hvale kako Hrvate treba dekonstituirati. Kako su u doba Platforme posisali zadnju kap krvi iz Aluminija i drugih poduzeća mrske im HercegBosne.
Šire međunacionalnu mržnju na dnevnoj razini.
Dozvoljeno im je tući žene. Koje ih potom optužuju da tuku i vlastite majke.
Dozvoljeno im je ljude nazivati ubojicama američke djece. Čuvarima iz Dretelja. I sve to činiti s državnih poslova.
Sjećate se kad su isti ti spucali kaznenu prijavu ministrici Hrvatici zbog “nesavjesnog obavljanja dužnosti”?
Ako si povlaštena raja iz Šerijata, poptuno je savjesno obavljanje dužnosti kad sam sebi šalješ metke, pišeš tvitove u kojima izazivaš prijetnje po život ljudima.
Kakvu mi državu poštujemo? Kojoj to mi državi jamčimo lojalnost ako ona stoji na strani nasilja i bezakonja?
Je li Sarajevska policija policija Islamske Republike Iran ili služi svima nama?Ista ta policija pokazat će silu nad Adisom iz Uskoplja. Mladićem koji je i sam žrtva medijskog pranja mozga. Nebitan akter. Kao i njegova sestra.
Ista ta policija ovaj dvojac okrznuti neće. Premda su se zamjerili cijeloj Islamskoj zajednici u BIH. Po volji Irana koji ne prakticira takav Islam kakav je ovaj u BIH?
Dobro došli u BIH šerijat. Državu u kojoj Iranska policija, koju u šali zovemo sarajevskom, štiti povlaštenu kastu. Bivše radnike Iranskih ambasada. Koji su taj podatak, vidi vraga, skrili iz svojih biografija.
https://poskok.info/uskoplje-je-nista-saraj-policija-i-danas-stiti-iranskog-covjeka-najmracniji-slucaj-kaznenog-djela-lazne-prijave-i-danas-stoji-u-seher-ladicama/
Re: USKOPLJE JE NIŠTA. SARAJ POLICIJA I DANAS ŠTITI IRANSKOG ČOVJEKA
Imena i prezime...slati na sve relevantne portale, institucije i države. I to ponavljati do besvijesti.Eroo wrote:
Treba sve raskrinkati...razne kvazi "institute" i kvazi "kulturne centre,plus strane investirore, koji su cijelo posljeratno
vrijeme u funkciji širenja izmišljotina i laži, a ispod radara projekta islamizacije ovih prostora i Europe u cjelini.
Re: USKOPLJE JE NIŠTA. SARAJ POLICIJA I DANAS ŠTITI IRANSKOG ČOVJEKA
I rušenje Starog mosta je podmetnuto...i slučaj Markale, i svašta nešto.
Similar topics
» Tko štiti čovjeka zvan 'afera' Vojka Odojka?
» Američka policija: Ubio čovjeka dok je iz džepa vadio vozačku dozvolu
» Policija, vatrogasci, Živi zid - ništa nije pomoglo vlasnici pet shopa Zoom da uđe u dućan
» Afroamerican preacher: afrikanci nikad ništa spomena vrijedno nisu izgradili, prestanimo kriviti bijelog čovjeka, priznajmo da imamo problem i molimo boga za pomoć...
» UŽIVO Policija uklonila ploče Juri Francetiću, ništa od ustaškog derneka, Kaćunko ipak drži misu
» Američka policija: Ubio čovjeka dok je iz džepa vadio vozačku dozvolu
» Policija, vatrogasci, Živi zid - ništa nije pomoglo vlasnici pet shopa Zoom da uđe u dućan
» Afroamerican preacher: afrikanci nikad ništa spomena vrijedno nisu izgradili, prestanimo kriviti bijelog čovjeka, priznajmo da imamo problem i molimo boga za pomoć...
» UŽIVO Policija uklonila ploče Juri Francetiću, ništa od ustaškog derneka, Kaćunko ipak drži misu
Page 1 of 1