''Sveti gral – kalež iz kojeg je pio Isus ili krv Svete obitelji?''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ''Sveti gral – kalež iz kojeg je pio Isus ili krv Svete obitelji?''
Želiš li znati koje je ime drugog djeteta Isusa?jastreb wrote:Da je htio ostaviti kakvu poruku napisao bi je na papiru i negdje pohranio ili rasparčao da se ta "istina" dozna.red wolf wrote:
Ostavio Vam je poruku...
Vama teoretičarima zavjere bi i crtež prvoškolca koji prikazuje mamu,tatu,brata,djeda i baku,imao nekakve poruke.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Ma prestani biti benast. U svemu tražite nekakve zavjere i nemoguće rasplete kakve ni Hičkok ne bi izmislio.red wolf wrote:
Ja sam došao iz mjesta koje ih je motiviralo...
Što vama nije sumnjivo? Škotska garda. Templari. Saladin. Ivan Krstitelj. Magdalena. Kumran. Eseni. Zeloti. Hiram. Salomon. Ludi Leonardo. Saintclaire. Katari. Merlin. Artur. Lazar. Vatikanski arhivi. Jakov Pravedni. Ebioniti. Konstantin. Nestorije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pička je motiv za mnoga umjetnička djela ali nekako mislim da nisi ti jedini iz nje ispo.red wolf wrote:Ja sam došao iz mjesta koje ih je motiviralo...danni1 wrote:Ti si pametan što tražiš skrivene poruke u slikama sifilističnih,pijanih umjetnika od prije 500g.red wolf wrote:Ti si u kategoriji --> glupan. To je razumljivo.danni1 wrote:Ko ga jebe.red wolf wrote:
Ostavio Vam je poruku...
Ostavijo ju je i sam Isus ba mnoge boli patka.
Ti jadnici nisu znali gdje im je dupe gdje glava a ne da bi se bavili skrivenim porukama.
Odrasti jebte i prestani bit budala.
Koliko puta sam Vam ovdje rekao da mi se vi ljudi gadite?jastreb wrote:Ma prestani biti benast. U svemu tražite nekakve zavjere i nemoguće rasplete kakve ni Hičkok ne bi izmislio.red wolf wrote:
Ja sam došao iz mjesta koje ih je motiviralo...
Što vama nije sumnjivo? Škotska garda. Templari. Saladin. Ivan Krstitelj. Magdalena. Kumran. Eseni. Zeloti. Hiram. Salomon. Ludi Leonardo. Saintclaire. Katari. Merlin. Artur. Lazar. Vatikanski arhivi. Jakov Pravedni. Ebioniti. Konstantin. Nestorije.
red wolf-
2016-02-10
Iz pičke je ispalo tijelo u koje sam ušao. Nije savršeno, ali neću se žaliti.danni1 wrote:Pička je motiv za mnoga umjetnička djela ali nekako mislim da nisi ti jedini iz nje ispo.red wolf wrote:Ja sam došao iz mjesta koje ih je motiviralo...danni1 wrote:Ti si pametan što tražiš skrivene poruke u slikama sifilističnih,pijanih umjetnika od prije 500g.red wolf wrote:Ti si u kategoriji --> glupan. To je razumljivo.danni1 wrote:
Ko ga jebe.
Ostavijo ju je i sam Isus ba mnoge boli patka.
Ti jadnici nisu znali gdje im je dupe gdje glava a ne da bi se bavili skrivenim porukama.
Odrasti jebte i prestani bit budala.
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» No fly zona iznad svete zemlje
» uredno i na vrijeme primio sakramente: krštenja, prve svete pričesti, svete potvrde ili krizme i kršćanske ženidbe
» Rusi se već svete Turcima, nema aranžmana
» Kolindi pozlilo od tamjana i svete vode
» ''ŽUPNIK IZ TUČEPA NOVI KALEŽ PLATIO 10.000 EURA: ‘Bilo je i kritičara, ali to su kratkovidni ljudi koji ne razumiju važnost ovog simbola’''
» uredno i na vrijeme primio sakramente: krštenja, prve svete pričesti, svete potvrde ili krizme i kršćanske ženidbe
» Rusi se već svete Turcima, nema aranžmana
» Kolindi pozlilo od tamjana i svete vode
» ''ŽUPNIK IZ TUČEPA NOVI KALEŽ PLATIO 10.000 EURA: ‘Bilo je i kritičara, ali to su kratkovidni ljudi koji ne razumiju važnost ovog simbola’''
Page 2 of 2