Ljubav prema sebi
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ljubav prema sebi
Oooo..Pocketna...svako dobro zelim...njistat ces ti kad dospijes a real Moškiji u ruke..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Volim ljude oko sebe,kako mogu sebe,to mi je ..besmisleno..ono,pazim na sebe,zelim si dobro,ali voljeti sebe??...KAKO se to radi???
Dvaput zaržeš, jednom zanjačeš, i ritneš se malo jače
Guest- Guest
bogomdani wrote:..ono,pazim na sebe,zelim si dobro,ali voljeti sebe??...KAKO se to radi???
ako možeš biti sam sa sobom, ako si sam sebi dobro društvo, bez da stalno bježiš u društvo drugih ljudi, to ti je dovoljan dokaz. kada se zatvoriš u sobu ili stan i sam si sa sobom i ako ne možeš podnijeti tu situaciju, ne voliš se i dosadan si sam sebi
nebitno naziva li se to ljubav ili nekako drugačije. sa pojmom ljubav se ionako previše razbacuje, a čovjek nije baš pun ljubavi, mislim da to dolazi u puno blažim oblicima. i prema sebi i prema drugima.
rozNa- Posts : 200
2015-04-11
Ma sto reci i ocekivati od tebe,nego izbalansirani i realni komentar ...Dakle,mogu sam sa sobom u sobi biti koliko treba..nisam si dosadan,uvjek nadjem zanimaciju i tako...kako i rekoh prije to objasnjavati "ljubavi",nije bas pravi odabir rijeci..inace sve ostalo sto napisa stoji...rozNa wrote:bogomdani wrote:..ono,pazim na sebe,zelim si dobro,ali voljeti sebe??...KAKO se to radi???
ako možeš biti sam sa sobom, ako si sam sebi dobro društvo, bez da stalno bježiš u društvo drugih ljudi, to ti je dovoljan dokaz. kada se zatvoriš u sobu ili stan i sam si sa sobom i ako ne možeš podnijeti tu situaciju, ne voliš se i dosadan si sam sebi
nebitno naziva li se to ljubav ili nekako drugačije. sa pojmom ljubav se ionako previše razbacuje, a čovjek nije baš pun ljubavi, mislim da to dolazi u puno blažim oblicima. i prema sebi i prema drugima.
Guest- Guest
bogomdani wrote:Oooo..Pocketna...svako dobro zelim...njistat ces ti kad dospijes a real Moškiji u ruke..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Volim ljude oko sebe,kako mogu sebe,to mi je ..besmisleno..ono,pazim na sebe,zelim si dobro,ali voljeti sebe??...KAKO se to radi???
Naravno! Samo da mi ga je sresti
Guest- Guest
e misha mu njegovog...uzimam toljagu pa ga idemo zajedno uloviti...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Oooo..Pocketna...svako dobro zelim...njistat ces ti kad dospijes a real Moškiji u ruke..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Volim ljude oko sebe,kako mogu sebe,to mi je ..besmisleno..ono,pazim na sebe,zelim si dobro,ali voljeti sebe??...KAKO se to radi???
Naravno! Samo da mi ga je sresti
Guest- Guest
Ma istina je da ne cekam.
Nikom nisam dala blizu. A svjesna sam da to nije dobro i da to trebam rijesiti, ili ce mi krenut manifestacija na fizickom..
Nikom nisam dala blizu. A svjesna sam da to nije dobro i da to trebam rijesiti, ili ce mi krenut manifestacija na fizickom..
Guest- Guest
ja volim sebe i nekad sam cak i ljubomorna na sebe koliko se volim :D
betty.boop-
2015-01-23
ma jasno je to nama M oškijama...to i jest problem,previse se volite...
Guest- Guest
samo nije kod svakoga ta ljubav opravdana
kod mene naravno je :p
kod mene naravno je :p
betty.boop-
2015-01-23
No dobro,ti si cura,nisi u braku,okruzena djecom,pa ti se to tolerira..bed je kad je u pitanju zena u braku,ima djecu,mjuza,a sebe stavlja na prvo mjesto..
Guest- Guest
mislim da brkas pojmove
volit sebe i mislit na sebe nije nuzno egoisticno, dapace
betty.boop-
2015-01-23
nije nuzno naravno,ali ako uz to ide hedonizam,sebicluk,nepozrtvovnost,povrsnost...jasno je da je takva osoba jako losa u biti..betty.boop wrote:mislim da brkas pojmove
Guest- Guest
Mene interesira ona stara: "voli susjeda ka sebe". E sad, jesam li ja egoističan ak ono baš volim susjeda?betty.boop wrote:mislim da brkas pojmove
A kaj ak je susjeda?
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Bozanić : Ljubav prema domovini se pokazuje ostajanjem
» Japan sam sebi otpisao pola svog javnog duga kojeg duguje samom sebi :D
» Miro Bulj: Vlada Hrvatske se prema Hrvatima u BiH odnosi kao prema Indijancima
» silina mržnje prema Thompsonu i prema hrvatskim braniteljima
» Milanović “Mađari rade zid prema barbarima, prema Srbima”
» Japan sam sebi otpisao pola svog javnog duga kojeg duguje samom sebi :D
» Miro Bulj: Vlada Hrvatske se prema Hrvatima u BiH odnosi kao prema Indijancima
» silina mržnje prema Thompsonu i prema hrvatskim braniteljima
» Milanović “Mađari rade zid prema barbarima, prema Srbima”
Page 2 of 5