hrvatska ima fašistoljubne komplekse..
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: hrvatska ima fašistoljubne komplekse..
Slovenija je nikakav problem, prošao rok za implementaciju “arbitražne” odluke. A ljudi se nikada nisu ni svadili.
Adem Vuchiqi može lajati koliko hoće, ali on ima problema sa Kosovom i Sandžakom. To je demonstracija nemoći i očaja.
Sarajevo je problem.
Adem Vuchiqi može lajati koliko hoće, ali on ima problema sa Kosovom i Sandžakom. To je demonstracija nemoći i očaja.
Sarajevo je problem.
£otk@- Posts : 1907
2019-02-12
£otk@ wrote:Slovenija je nikakav problem, prošao rok za implementaciju “arbitražne” odluke. A ljudi se nikada nisu ni svadili.
Sarajevo je problem.
Sandžak mu i nije problem, jer u Sandžaku je interni sukob tri frakcije ... Zurkulićeve, Ugljavove i Rasimove...
O stanju na sandzaku znam jako dobro jer imam puno kontakta s njima. Ajme reći i njihovom elitom.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
RayMabus wrote:Kosovo je Srbija.tre wrote:iskompleksirani likovi do bola koji pokušavaju izmjeniti povijest svojim enormnim kmečanjem.RayMabus wrote:Je ga ovi Pizzon sere. Ovo ih uhvati pet dana ludila na Oluju i ne pušta.
Eto primjera gdje padaju na prvu i ne priznaju realnost koja se vidi s mjeseca a sad zamisli druge po njih manje važne stvari i kako na njih reagirajui što sve ne izmišljaju da ublaže patnje svoga povrjeđenog ega, nacija kmečavaca press
kaya wrote:Janezi so ljuti na nas ?
Na sebe ujutro, na cijeli svijet ostatak dana :)
£otk@-
2019-02-12
Če že...prvzaprav jezni.Ka'pa'dej...kaya wrote:Janezi so ljuti na nas ?
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kerum za Index: HDZ je u panici, od mene imaju komplekse, zato su odveli Plenkovića na moja Brda
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Hrvatska, Che i co. :D
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Hrvatska, Che i co. :D
Page 3 of 3