04.avgust:1,2,3 kmeeeee....
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: 04.avgust:1,2,3 kmeeeee....
Šta kad pobjedi Le Penn i AfD a u Bosni imaš Eufor koji kao štiti a sad su antiislamisti na vlasti ?
Bude to šou program jer će ih antislamsla Europa pustit niz vodu.
Bude to šou program jer će ih antislamsla Europa pustit niz vodu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Oni ce to uvijek da puse. Njima Bakirovci krenu sa antisrpskom spikom, ponekad malo i evociraju uspomene i sentimente iz endehazijskog bratstva iz 41ve i ... Pereci su u transu. Poslije toga mogu da ih mijese kako hoce.epikur37 wrote:
Kod većine pereca to i dan danas prlazi masovno i redovno puše.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
I da ne znam kako stvari okreneš u jedno sam siguran : Hrvati se neće borit za istočnu Bosnu.Ringo10 wrote:Oni ce to uvijek da puse. Njima Bakirovci krenu sa antisrpskom spikom, ponekad malo i evociraju uspomene i sentimente iz endehazijskog bratstva iz 41ve i ... Pereci su u transu. Poslije toga mogu da ih mijese kako hoce.epikur37 wrote:
2014-04-11
Za izazvat rat u Bosni ne triba puno , dovoljno je i ovako šta ;
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/u-najsmrtonosnijem-napadu-u-egiptu-u-zadnje-tri-godine-20-mrtvih-i-47-ranjenih/190805123
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/u-najsmrtonosnijem-napadu-u-egiptu-u-zadnje-tri-godine-20-mrtvih-i-47-ranjenih/190805123
2014-04-11
Grdović ne zna pjevat... koje zavijanje
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Politicko fundamentalisticko Sarajevo medijski i politicki generira strasnu mrznju. A koliko to ima utjecaja na Bosnjake kao narod, veliko je pitanje.RayMabus wrote:I da ne znam kako stvari okreneš u jedno sam siguran : Hrvati se neće borit za istočnu Bosnu.Ringo10 wrote:Oni ce to uvijek da puse. Njima Bakirovci krenu sa antisrpskom spikom, ponekad malo i evociraju uspomene i sentimente iz endehazijskog bratstva iz 41ve i ... Pereci su u transu. Poslije toga mogu da ih mijese kako hoce.epikur37 wrote:
Mislim da ce to eksplodirati prije ili kasnije.
2015-09-24
Pa normalno da će eksplodirat. Zato se Srbi lagano naoružavaju a njih blokiraju u NATO.
To mora eskalirat.
To mora eskalirat.
2014-04-11
Meni paše. Baš to gledan na tv jer nema ništa pametnije.Hektorović wrote:Grdović ne zna pjevat... koje zavijanje
2014-04-11
Eroo wrote:
Sve to razgolićeno do kosti. Poduži video, ali se isplati odgledati.
KGK je očigledno dobro informirana...
Pogledao sam. Vrlo zanimljivo.
2015-09-24
Haso je 100% pravaš.Hektorović wrote:£otk@ wrote:Jok, razmišljao sam da li da napadnem sa vilicom ili nožem... :)Hektorović wrote:£otk@ wrote:Yes
Kad ti lik usred elitnog kafića sa nožem u rukama objašnjava sa suzama u očima kako mu je najveća čast da on i njegovi sinovi poginu za Alaha i da ih je za to mati rodila...onda, pa da, nema se tu što za razgovarati. Onako je kako je KGK rekla u Izraelu. I neka je.
Jesi rekao ZDS, do Drine? :D
Pusti to ZDS, to su pravaške fantazije...
E da te čuje Haso :)
Hrvati obije vjere moraju biti skupa, ZDS :D
Samo pravaši i krajnji desničari si mogu za ikonu izabrati Bošnjaka, a za predsjedničkog kandidata ratnog profitera i dezertera, a za glasnogovornika krme koje kurve plaća kokainom.
Ali dok gledaju na Drinu, i imaju instaliranog barem Radeljića u Uredu Predsjednice, sve je super, sve je za 5.
£otk@-
2019-02-12
Ajme meni, pa tko zna pjevati ako ne zna Grdović?Hektorović wrote:Hey Grdović ne zna pjevat... koje zavijanje
£otk@-
2019-02-12
Mogla bi im Koli naručiti i cisternu vode s Drine po ovim visokim temperaturama....£otk@ wrote:Haso je 100% pravaš.Hektorović wrote:£otk@ wrote:Jok, razmišljao sam da li da napadnem sa vilicom ili nožem... :)Hektorović wrote:£otk@ wrote:Yes
Kad ti lik usred elitnog kafića sa nožem u rukama objašnjava sa suzama u očima kako mu je najveća čast da on i njegovi sinovi poginu za Alaha i da ih je za to mati rodila...onda, pa da, nema se tu što za razgovarati. Onako je kako je KGK rekla u Izraelu. I neka je.
Samo pravaši i krajnji desničari si mogu za ikonu izabrati Bošnjaka, a za predsjedničkog kandidata ratnog profitera i dezertera, a za glasnogovornika krme koje kurve plaća kokainom.
Ali dok gledaju na Drinu, i imaju instaliranog barem Radeljića u Uredu Predsjednice, sve je super, sve je za 5.
HDZ i Hos imaju istu politiku kad je riječ o granici na Drini samo nemaju istu unjtarnju u BiH.
Jedinu razliku čini antiislamska desnica na zapadu Europe koja sasvim sigurno neće podržavat HOS opciju.
Jedinu razliku čini antiislamska desnica na zapadu Europe koja sasvim sigurno neće podržavat HOS opciju.
2014-04-11
Da se sad zapuca Hdz ne bi zna ništa nego zvat Pentagon i Brisel i šta da radi.
Sva srića pa imam podatke iz budućnosti pa znam globalne događaje ovdje pa mi nekako lakše a inaće je cijeli HDZ i vojno i geopolitički kurac od ovce.
Srića u nesrići je šta se polako al sigurno diže antiislamska desnica u Njemačkoj i to će imat veliki utjecaj na događaje na Balkanu općenito.
Sva srića pa imam podatke iz budućnosti pa znam globalne događaje ovdje pa mi nekako lakše a inaće je cijeli HDZ i vojno i geopolitički kurac od ovce.
Srića u nesrići je šta se polako al sigurno diže antiislamska desnica u Njemačkoj i to će imat veliki utjecaj na događaje na Balkanu općenito.
2014-04-11
Tema je Oluja, a vi tugujete i kukate o cvijeću i Bosni kao da je to centar kako svijeta kako i RHepikur37 wrote:£otk@ wrote:Oko prošlosti se nikada nećemo složiti. Japanci i danas odbijaju suočiti se uopće sa idejom da je njihova vojska činila zločina, ili bilo što što se kosi sa Bushido kodeksom.
Tako da, ovih dana rutinski poleti par izjava, ništa strašno. Treba se inače usredotočiti na sadašnjost, a nju smo imali prilike dobro razmotriti prošli tjedan, kad nam se “cvijeće” razularilo.
Jasna stvar, priglupo je to i očekivati.
Mi slavimo našu pobjedu oni lamentiraju svoj gubitak.
Sve 5.
Kao što reče,par izjava proleti i idemo dalje.
A cvijeće uredno zalivate i pazite....praktički u vašoj zaklonici je stasalo i raslo, neka vam je na ponos :)
However
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Sad kad slavlje prodje mozemo se vratit koaliciji sa Dodikom.epikur37 wrote:jasambrend wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:epikur37 wrote:
Nebitno. Pobijedili smo, valjda je to dovoljno.
Što treba preko toga?
Kruha i salate...
Pa valjda si sebi posadio neki vrtlić, štruca kruha ti je odmah iza kantuna...
ne pizdi, opusti se i otpusti brate malo...ne budi toliki mrgud i grintavac
Dodikovac, sjaši malo s tom ekumenom... to u Dalmaciji ne prolazi i niti će. Zasrali su debelo. Vi u Bosni kako želite...
A ok, whatever ionako mogu iznijeti samo svoj stav i to učinih, sve dalje je tlapnja.
Evo ode i zadnja čaša maraštine, sretan praznik i do sutra :)
A pravasi nek glabaju kitu Bakirovu.
2015-09-24
£otk@ wrote:Haso je 100% pravaš.Hektorović wrote:£otk@ wrote:Jok, razmišljao sam da li da napadnem sa vilicom ili nožem... :)Hektorović wrote:£otk@ wrote:Yes
Bitno je tu radikalnu i autističnu desnicu držati u sitnio i pod kontrolom, a to HDZ zna.
Zato znase ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 4 of 4