Znate li što se događa s mozgom čovjeka koji ne spava 30 dana?
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Znate li što se događa s mozgom čovjeka koji ne spava 30 dana?
ne ubiju te, ne strpaju te u ludaru, samo te malo uspavaju...
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Nije nego neman šta pametno radit na ovoj planeti pošto čekam treći svijetski i pad matrijahalne imperije. Inače smo aktivniji al to je kad ima smisla se trudit nešto. Sad nema.veber wrote:ne ubiju te, ne strpaju te u ludaru, samo te malo uspavaju...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
treći je počeo, ali si prespavao.
matrijahat te jebe, nađi si dečka. to je danas full popularno.
matrijahat te jebe, nađi si dečka. to je danas full popularno.
2014-12-30
Nije bitan treći svijetski nego pad matrijaharne imperije koja je dio trećeg svijetskog. Nije to još počelo. Ovo ti je predigra. Reč ću ti ja kad počne.
A i kad počne ne pada odma matrijaharna iimperija nego negdje na polovici trećeg svijetskog.
Kako god svejedno nemamo ništa za radit do tada.
A i kad počne ne pada odma matrijaharna iimperija nego negdje na polovici trećeg svijetskog.
Kako god svejedno nemamo ništa za radit do tada.
2014-04-11
i kako se zaštiti?
volim žene. kaj da postanem duplonka?
jel u tome spas?
jel u tome spas?
2014-12-30
Šta ja znam štaš ti. Pitaš me za planove GF a to san i ja pa san ti reka koji su : spavanje i mozak na pašu dok ne počne ww3veber wrote:i kako se zaštiti?
jel u tome spas?
2014-04-11
a jel sex sa ženama dozvoljen u GF ili moraš spavat?
ili si osuđen na ru(j)ku?
2014-12-30
Pa moš dubit na glavi ako oćeš. Šta koga brige šta će netko radit dok čeka.veber wrote:a jel sex sa ženama dozvoljen u GF ili moraš spavat?
2014-04-11
odoh biti kreativan, sove mi dosadile. mogao bi nekaj drugo sprintat.
recimo jednu ru(j)ku
recimo jednu ru(j)ku
2014-12-30
unistili laboraatorij, spalili dokumentaciju i neki 5paracki 100% plasira pricu koju je vec plasiralo 3 oko , i slicni nadobudni listovi alternativnog svijeta nekoliko godina ranije, jebena reciklaza
a vidiš i ovi su djelovali četrdesetih godina
i tko zna na kolikim masama, ali skrivaju
staljin je bio poznat po diktaturi i umorstvima
by Leviathan2 Today at 16:07
unistili laboraatorij, spalili dokumentaciju i neki 5paracki 100% plasira pricu koju je vec plasiralo 3 oko , i slicni nadobudni listovi alternativnog svijeta nekoliko godina ranije, jebena reciklaza
==========================================================================
Bravo majstore..eto fino je prochitati da ima josh ljudi kojima mozak sluzi za neshto,,plus toga se vidi da si pravi intelektualac bez obzira na shkolu koju si zavrshio i posao kojim se bavish,,Sumnjam,,,znachi postojim,,Ove razne fukare se brzo saginju i slijede nove trendove bez da pomisle ,,jebo te,,,da li me to netko jebe u zdrav mozak,,A danas je furka sve shto objavi smisli neka budala da bi imala shto vishe klikova odjednom istina..Eto taj 11b3 je budala parexelence..Gdje su dokazi d aje taj eksperiment uopce postojao..Ja mogu objaviti da mogu zadovoljiti 100 zena u roku pola sata i ta ce budala povjerovati zato jer on ne moze ni jednu..Staljin ovo,,,staljin ono,,,rusi,,,srbi,,,kurac palac,,i pazi sve je to po vukovima sa dinare i T.rexima...Erojima istina,,Oni sebi kad zabriju ni bog ih ne moze razuvjeriti u neshto,,,Eroo je nashao slichnost sa sobom u ne spavanju i eto odjednom je i on nadchovjek,,,Ma daj goni se u sto pizdi materinih,,,moj buraz je mogo cugat pet dana i pet noci ,,pa nije poludio do kraja::)))On,,bio je otporan na alkohol,,ali da je bio nadchovjek,,,u svojoj ludosti valjda jeste,.Upravo zbog njega sam ja pokushao da ne spavam i da cugam dva dana i dvije noci da vidim kako se osjeca,,,pa jebiga,,,sve je trening,,a moguce i genetika,,Iks puta sam se pokushao napiti u zrakoplovu dok letim po deset 12 sati..Nemoguca misija,,Chak mislim da mi uvale anesteziju da ne bi djelovala,,Fora je u tome shto ljudi zele biti prisutni svjesno u najgorim dogadjajima,,.Eroo..je samo poslao dobru poruku koja ima smisla,,,tvrdoglavost je dobra ako je usmjerena na neke pozitivne ciljeve..Rad,,,sport,,,stvaralashtvo,,kreativnost,,Ostalo shto on zeli da proturi je kurchina od ovna...
==========================================================================
Bravo majstore..eto fino je prochitati da ima josh ljudi kojima mozak sluzi za neshto,,plus toga se vidi da si pravi intelektualac bez obzira na shkolu koju si zavrshio i posao kojim se bavish,,Sumnjam,,,znachi postojim,,Ove razne fukare se brzo saginju i slijede nove trendove bez da pomisle ,,jebo te,,,da li me to netko jebe u zdrav mozak,,A danas je furka sve shto objavi smisli neka budala da bi imala shto vishe klikova odjednom istina..Eto taj 11b3 je budala parexelence..Gdje su dokazi d aje taj eksperiment uopce postojao..Ja mogu objaviti da mogu zadovoljiti 100 zena u roku pola sata i ta ce budala povjerovati zato jer on ne moze ni jednu..Staljin ovo,,,staljin ono,,,rusi,,,srbi,,,kurac palac,,i pazi sve je to po vukovima sa dinare i T.rexima...Erojima istina,,Oni sebi kad zabriju ni bog ih ne moze razuvjeriti u neshto,,,Eroo je nashao slichnost sa sobom u ne spavanju i eto odjednom je i on nadchovjek,,,Ma daj goni se u sto pizdi materinih,,,moj buraz je mogo cugat pet dana i pet noci ,,pa nije poludio do kraja::)))On,,bio je otporan na alkohol,,ali da je bio nadchovjek,,,u svojoj ludosti valjda jeste,.Upravo zbog njega sam ja pokushao da ne spavam i da cugam dva dana i dvije noci da vidim kako se osjeca,,,pa jebiga,,,sve je trening,,a moguce i genetika,,Iks puta sam se pokushao napiti u zrakoplovu dok letim po deset 12 sati..Nemoguca misija,,Chak mislim da mi uvale anesteziju da ne bi djelovala,,Fora je u tome shto ljudi zele biti prisutni svjesno u najgorim dogadjajima,,.Eroo..je samo poslao dobru poruku koja ima smisla,,,tvrdoglavost je dobra ako je usmjerena na neke pozitivne ciljeve..Rad,,,sport,,,stvaralashtvo,,kreativnost,,Ostalo shto on zeli da proturi je kurchina od ovna...
Guest- Guest
Radiš ti kurac,inače ne bi stigao po cjele dane lupetat gluposti na forumu.Eroo wrote:Još nisam sreo nikoga tko bi izdržao moj tempo...još uvijek.pismejker wrote:Ehhh,Ero,nismo vise 20jest,30jest godina...baklju treba predati mladjim generacijama..snaznijim i izdrzljivijim..Eroo wrote:Prije mjesec, mjesec i pol, sam jedan projekt vratio investitoru, jer sam, nakon mjesec dana rada i veoma malo spavanja,pismejker wrote:Prirodno nakon 10 dana,ako covjek ne spava,umire,negdje sam procitao,ali mozda i grijesim...kakogod,odlican tekst Ero..
shvatio da će mi za završetak biti potrebno još barem 2 takva mjeseca. Jedne noći sam doslovce "raspao" na sastavne dijelove
i mejlom javio da odustajem. To se mi dogodilo prvi put u životu - mislim to da odustanem, da ne mogu nastaviti.
Trebalo mi je mjesec dana da se rekuperiram...
Moj radni dan i danas traje od 16 do 20 sati. I vikendom... i bez ikakva problema.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Tvoj biološki sat neće izdržat toliko čekanje,jer okolnosti se mjenjaju iz trenutka u trenutak,promjena smjernica,strategije,tak da,načekat ćeš se.RayMabus wrote:Šta ja znam štaš ti. Pitaš me za planove GF a to san i ja pa san ti reka koji su : spavanje i mozak na pašu dok ne počne ww3veber wrote:i kako se zaštiti?
jel u tome spas?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
WW3 je vrlo blizu vremenski. Radi se o tek par godina.סמאל wrote:Tvoj biološki sat neće izdržat toliko čekanje,jer okolnosti se mjenjaju iz trenutka u trenutak,promjena smjernica,strategije,tak da,načekat ćeš se.RayMabus wrote:Šta ja znam štaš ti. Pitaš me za planove GF a to san i ja pa san ti reka koji su : spavanje i mozak na pašu dok ne počne ww3veber wrote:i kako se zaštiti?
jel u tome spas?
2014-04-11
I1b* s vama sve odradi s jednim elektronom...zapravo s dva elektrona. Bez posebnog naprezanja.סמאל wrote:Radiš ti kurac,inače ne bi stigao po cjele dane lupetat gluposti na forumu.Eroo wrote:Još nisam sreo nikoga tko bi izdržao moj tempo...još uvijek.pismejker wrote:Ehhh,Ero,nismo vise 20jest,30jest godina...baklju treba predati mladjim generacijama..snaznijim i izdrzljivijim..Eroo wrote:Prije mjesec, mjesec i pol, sam jedan projekt vratio investitoru, jer sam, nakon mjesec dana rada i veoma malo spavanja,pismejker wrote:Prirodno nakon 10 dana,ako covjek ne spava,umire,negdje sam procitao,ali mozda i grijesim...kakogod,odlican tekst Ero..
shvatio da će mi za završetak biti potrebno još barem 2 takva mjeseca. Jedne noći sam doslovce "raspao" na sastavne dijelove
i mejlom javio da odustajem. To se mi dogodilo prvi put u životu - mislim to da odustanem, da ne mogu nastaviti.
Trebalo mi je mjesec dana da se rekuperiram...
Moj radni dan i danas traje od 16 do 20 sati. I vikendom... i bez ikakva problema.
Ako želiš imat dobre odnose sa ženama onda nemoraš čekat ww3 i pad matrijaharne imperije , budeš ljubazan , ne vičeš na nikoga , pokažeš joj da ćeš joj pružit psihički i materijalni oslonac u životu i ono to ti je to.
No ima problem jer i njeni i tvoji roditelji su generacija koja je hipy generacija i ima malo djece dakle kad dođu unuci oni su rijetki i svak se bori za njih i ako dođe do svađe između vas dvoje onda njeni roditelji i tvoji roditelji staju na njenu stranu radi unuka a protiv tebe.
Ako imaš sestru koja ima djecu onda i ona kotira u tom hijerahijskom lancu iznad tebe.
Država i kapitalisti ćim vide da imaš dite odma nanjuše da si slab pa te ucjenjuju.
Tako pad matrijaharne imperije koji dolazi padom stanovništva ( negativan prirodni prirast i iseljavanje ) te antiimgrantskom desnicom u zapadnoj Europi koja neće Arape i crnce tebe dovodi u puno bolji položaj u odnosu na sve neprijatelje oko tebe koji ti rade o glavi.
No ima problem jer i njeni i tvoji roditelji su generacija koja je hipy generacija i ima malo djece dakle kad dođu unuci oni su rijetki i svak se bori za njih i ako dođe do svađe između vas dvoje onda njeni roditelji i tvoji roditelji staju na njenu stranu radi unuka a protiv tebe.
Ako imaš sestru koja ima djecu onda i ona kotira u tom hijerahijskom lancu iznad tebe.
Država i kapitalisti ćim vide da imaš dite odma nanjuše da si slab pa te ucjenjuju.
Tako pad matrijaharne imperije koji dolazi padom stanovništva ( negativan prirodni prirast i iseljavanje ) te antiimgrantskom desnicom u zapadnoj Europi koja neće Arape i crnce tebe dovodi u puno bolji položaj u odnosu na sve neprijatelje oko tebe koji ti rade o glavi.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ako želiš imat dobre odnose sa ženama onda nemoraš čekat ww3 i pad matrijaharne imperije , budeš ljubazan , ne vičeš na nikoga , pokažeš joj da ćeš joj pružit psihički i materijalni oslonac u životu i ono to ti je to.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Muškarci su danas samo prigodni rasplodni repro-materijal i dežurni bankomati za žene. I ženama i državi i kapitalistima/poslodavcima paše da budemo dežurne budale.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ZA OVAKVU DRŽAVU JE POGINUO BLAGO ZADRO: Hrvatska plaća čovjeka koji savjetuje Komšića, koji bi rušio Pelješki i čiji fanovi prijete silovanjem RH predsjednici
» POTRESNI VAPAJ ČOVJEKA KOJI TVRDI DA IMA 145 GODINA
» U Zagreb primili čovjeka koji je naredio pokolj Hrvata! Što je sljedeće?
» '' VIDEO KOJI JE ZGROZIO HRVATSKU 'Što se tu događa, pa vidite i sami. Većina to radi' ''
» Pero Ćorić agentom KOS-a proglasio čovjeka koji je 1991. završavao osnovnu školu
» POTRESNI VAPAJ ČOVJEKA KOJI TVRDI DA IMA 145 GODINA
» U Zagreb primili čovjeka koji je naredio pokolj Hrvata! Što je sljedeće?
» '' VIDEO KOJI JE ZGROZIO HRVATSKU 'Što se tu događa, pa vidite i sami. Većina to radi' ''
» Pero Ćorić agentom KOS-a proglasio čovjeka koji je 1991. završavao osnovnu školu
Page 2 of 3