ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Znate li što se događa s mozgom čovjeka koji ne spava 30 dana?

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Znate li što se događa s mozgom čovjeka koji ne spava 30 dana?  - Page 2 Empty Re: Znate li što se događa s mozgom čovjeka koji ne spava 30 dana?

Post by veber 4/8/2019, 20:15

ne ubiju te, ne strpaju te u ludaru, samo te malo uspavaju...

veber

2014-12-30

Back to top Go down

Znate li što se događa s mozgom čovjeka koji ne spava 30 dana?  - Page 2 Empty Re: Znate li što se događa s mozgom čovjeka koji ne spava 30 dana?

Post by RayMabus 4/8/2019, 20:17

veber wrote:ne ubiju te, ne strpaju te u ludaru, samo te malo uspavaju...
Nije nego neman šta pametno radit na ovoj planeti pošto čekam treći svijetski i pad matrijahalne imperije. Inače smo aktivniji al to je kad ima smisla se trudit nešto. Sad nema.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 4/8/2019, 20:30

treći je počeo, ali si prespavao.
matrijahat te jebe, nađi si dečka. to je danas full popularno.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/8/2019, 20:34

Nije bitan treći svijetski nego pad matrijaharne imperije koja je dio trećeg svijetskog. Nije to još počelo. Ovo ti je predigra. Reč ću ti ja kad počne. 

A i kad počne ne pada odma matrijaharna iimperija nego negdje na polovici trećeg svijetskog.

Kako god svejedno nemamo ništa za radit do tada.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 4/8/2019, 20:44

i kako se zaštiti?
volim žene. kaj da postanem duplonka?

jel u tome spas?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/8/2019, 20:47

veber wrote:i kako se zaštiti?

jel u tome spas?
Šta ja znam štaš ti. Pitaš me za planove GF a to san i ja pa san ti reka koji su : spavanje i mozak na pašu dok ne počne ww3
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 4/8/2019, 20:54

a jel sex sa ženama dozvoljen u GF ili moraš spavat?

ili si osuđen na ru(j)ku?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/8/2019, 20:55

veber wrote:a jel sex sa ženama dozvoljen u GF ili moraš spavat?

ili si osuđen na ru(j)ku?
Pa moš dubit na glavi ako oćeš. Šta koga brige šta će netko radit dok čeka.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 4/8/2019, 21:06

odoh biti kreativan, sove mi dosadile. mogao bi nekaj drugo sprintat.

recimo jednu ru(j)ku

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Leviathan2 4/8/2019, 22:07

unistili laboraatorij, spalili dokumentaciju i neki 5paracki 100% plasira pricu koju je vec plasiralo 3 oko , i slicni nadobudni listovi alternativnog svijeta nekoliko godina ranije, jebena reciklaza

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Leviathan2 4/8/2019, 22:08

mortal wrote:
Eroo wrote:
aben wrote:ke pizdarije za dicu
Za Sovjete, tu i tamo...I Mengele je imao slične pizdarije.
to sam htjela reći
Mengele i Švabe fašisti , zločinci, drugi radili iste , čak i gore stvari, ne spominje ih se u negativnom kontekstu

a vidiš i ovi su djelovali četrdesetih godina

i tko zna na kolikim masama, ali skrivaju
staljin je bio poznat po diktaturi i umorstvima
da li je?

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Guest 4/8/2019, 22:31

by Leviathan2 Today at 16:07

unistili laboraatorij, spalili dokumentaciju i neki 5paracki 100% plasira pricu koju je vec plasiralo 3 oko , i slicni nadobudni listovi alternativnog svijeta nekoliko godina ranije, jebena reciklaza
==========================================================================
Bravo majstore..eto fino je prochitati da ima josh ljudi kojima mozak sluzi za neshto,,plus toga se vidi da si pravi intelektualac bez obzira na shkolu koju si zavrshio i posao kojim se bavish,,Sumnjam,,,znachi postojim,,Ove razne fukare se brzo saginju i slijede nove trendove bez da pomisle ,,jebo te,,,da li me to netko jebe u zdrav mozak,,A danas je furka sve shto objavi smisli neka budala da bi imala shto vishe klikova odjednom istina..Eto taj 11b3 je budala parexelence..Gdje su dokazi d aje taj eksperiment uopce postojao..Ja mogu objaviti da mogu zadovoljiti 100 zena u roku pola sata i ta ce budala povjerovati zato jer on ne moze ni jednu..Staljin ovo,,,staljin ono,,,rusi,,,srbi,,,kurac palac,,i pazi sve je to po vukovima sa dinare i T.rexima...Erojima istina,,Oni sebi kad zabriju ni bog ih ne moze razuvjeriti u neshto,,,Eroo je nashao slichnost sa sobom u ne spavanju i eto odjednom je i on nadchovjek,,,Ma daj goni se u sto pizdi materinih,,,moj buraz je mogo cugat pet dana i pet noci ,,pa nije poludio do kraja::)))On,,bio je otporan na alkohol,,ali da je bio nadchovjek,,,u svojoj ludosti valjda jeste,.Upravo zbog njega sam ja pokushao da ne spavam i da cugam dva dana i dvije noci da vidim kako se osjeca,,,pa jebiga,,,sve je trening,,a moguce i genetika,,Iks puta sam se pokushao napiti u zrakoplovu dok letim po deset 12 sati..Nemoguca misija,,Chak mislim da mi uvale anesteziju da ne bi djelovala,,Fora je u tome shto ljudi zele biti prisutni svjesno u najgorim dogadjajima,,.Eroo..je samo poslao dobru poruku koja ima smisla,,,tvrdoglavost je dobra ako je usmjerena na neke pozitivne ciljeve..Rad,,,sport,,,stvaralashtvo,,kreativnost,,Ostalo shto on zeli da proturi je kurchina od ovna...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by IL Risorto 4/8/2019, 22:55

Eroo wrote:
pismejker wrote:
Eroo wrote:
pismejker wrote:Prirodno nakon 10 dana,ako covjek ne spava,umire,negdje sam procitao,ali mozda i grijesim...kakogod,odlican tekst Ero.. :tu
Prije mjesec, mjesec i pol, sam  jedan projekt vratio investitoru, jer sam, nakon mjesec dana rada i veoma malo spavanja,
shvatio da će mi za završetak biti potrebno još barem 2 takva mjeseca. Jedne noći sam doslovce "raspao" na sastavne dijelove
i mejlom javio da odustajem. To se mi dogodilo prvi put u životu - mislim to da odustanem, da ne mogu nastaviti.
Trebalo mi je mjesec dana da se rekuperiram... :)
Ehhh,Ero,nismo vise 20jest,30jest godina...baklju treba predati mladjim generacijama..snaznijim i izdrzljivijim.. :starac
Još nisam sreo nikoga tko bi izdržao moj tempo...još uvijek.
Moj radni dan i danas traje od 16 do 20 sati. I vikendom... i bez ikakva problema.
Radiš ti kurac,inače ne bi stigao po cjele dane lupetat gluposti na forumu.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by IL Risorto 4/8/2019, 23:01

RayMabus wrote:

jel u tome spas?
Šta ja znam štaš ti. Pitaš me za planove GF a to san i ja pa san ti reka koji su : spavanje i mozak na pašu dok ne počne ww3
Tvoj biološki sat neće izdržat toliko čekanje,jer okolnosti se mjenjaju iz trenutka u trenutak,promjena smjernica,strategije,tak da,načekat ćeš se. :starac
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Eroo 4/8/2019, 23:34

Znate li što se događa s mozgom čovjeka koji ne spava 30 dana?  - Page 2 Index

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 4/8/2019, 23:35

Znate li što se događa s mozgom čovjeka koji ne spava 30 dana?  - Page 2 1-5

2016-07-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/8/2019, 02:24

סמאל wrote:
RayMabus wrote:

jel u tome spas?
Tvoj biološki sat neće izdržat toliko čekanje,jer okolnosti se mjenjaju iz trenutka u trenutak,promjena smjernica,strategije,tak da,načekat ćeš se. :starac
WW3 je vrlo blizu vremenski. Radi se o tek par godina.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eroo 5/8/2019, 02:47

סמאל wrote:
Eroo wrote:
pismejker wrote:
Eroo wrote:
pismejker wrote:Prirodno nakon 10 dana,ako covjek ne spava,umire,negdje sam procitao,ali mozda i grijesim...kakogod,odlican tekst Ero.. :tu
Prije mjesec, mjesec i pol, sam  jedan projekt vratio investitoru, jer sam, nakon mjesec dana rada i veoma malo spavanja,
shvatio da će mi za završetak biti potrebno još barem 2 takva mjeseca. Jedne noći sam doslovce "raspao" na sastavne dijelove
i mejlom javio da odustajem. To se mi dogodilo prvi put u životu - mislim to da odustanem, da ne mogu nastaviti.
Trebalo mi je mjesec dana da se rekuperiram... :)
Ehhh,Ero,nismo vise 20jest,30jest godina...baklju treba predati mladjim generacijama..snaznijim i izdrzljivijim.. :starac
Još nisam sreo nikoga tko bi izdržao moj tempo...još uvijek.
Moj radni dan i danas traje od 16 do 20 sati. I vikendom... i bez ikakva problema.
Radiš ti kurac,inače ne bi stigao po cjele dane lupetat gluposti na forumu.
I1b* s vama sve odradi s jednim elektronom...zapravo s dva elektrona. Bez posebnog naprezanja. :D

2016-07-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/8/2019, 03:52

Ako želiš imat dobre odnose sa ženama onda nemoraš čekat ww3 i pad matrijaharne imperije , budeš ljubazan , ne vičeš na nikoga , pokažeš joj da ćeš joj pružit psihički i materijalni oslonac u životu i ono to ti je to.

No ima problem jer i njeni i tvoji roditelji su generacija koja je hipy generacija i ima malo djece dakle kad dođu unuci oni su rijetki i svak se bori za njih i ako dođe do svađe između vas dvoje onda njeni roditelji i tvoji roditelji staju na njenu stranu radi unuka a protiv tebe.

Ako imaš sestru koja ima djecu onda i ona kotira u tom hijerahijskom lancu iznad tebe.

Država i kapitalisti ćim vide da imaš dite odma nanjuše da si slab pa te ucjenjuju.

Tako pad matrijaharne imperije koji dolazi padom stanovništva ( negativan prirodni prirast i iseljavanje ) te antiimgrantskom desnicom u zapadnoj Europi koja neće Arape i crnce tebe dovodi u puno bolji položaj u odnosu na sve neprijatelje oko tebe koji ti rade o glavi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by melkior 5/8/2019, 13:55

RayMabus wrote:Ako želiš imat dobre odnose sa ženama onda nemoraš čekat ww3 i pad matrijaharne imperije , budeš ljubazan , ne vičeš na nikoga , pokažeš joj da ćeš joj pružit psihički i materijalni oslonac u životu i ono to ti je to.

No ima problem jer i njeni i tvoji roditelji su generacija koja je hipy generacija i ima malo djece dakle kad dođu unuci oni su rijetki i svak se bori za njih i ako dođe do svađe između vas dvoje onda njeni roditelji i tvoji roditelji staju na njenu stranu radi unuka a protiv tebe.

Ako imaš sestru koja ima djecu onda i ona kotira u tom hijerahijskom lancu iznad tebe.

Država i kapitalisti ćim vide da imaš dite odma nanjuše da si slab pa te ucjenjuju.

Tako pad matrijaharne imperije koji dolazi padom stanovništva ( negativan prirodni prirast i iseljavanje ) te antiimgrantskom desnicom u zapadnoj Europi koja neće Arape i crnce tebe dovodi u puno bolji položaj u odnosu na sve neprijatelje oko tebe koji ti rade o glavi.
:tu
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 5/8/2019, 13:58

Muškarci su danas samo prigodni rasplodni repro-materijal i dežurni bankomati za žene. I ženama i državi i kapitalistima/poslodavcima paše da budemo dežurne budale.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics