ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Stevandić: Izborom Komšića ekstremne bošnjačke struje su dobile krila

Go down

Stevandić: Izborom Komšića ekstremne bošnjačke struje su dobile krila Empty Stevandić: Izborom Komšića ekstremne bošnjačke struje su dobile krila

Post by Hektorović 1/8/2019, 17:59

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je danas Srni da lider SDA Bakir Izetbegović sa poslušnicima iz Republike Srpske pokušava upravljati Srpskom i srpskim narodom umjesto da ga uvažava, ali da to neće biti dozvoljeno.
Komentirajući novi slučaj preglasavanja srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i njegovu izjavu da će se Srpska u slučaju da vlast na nivou BiH bude formirana bez izbornih pobjednika vratiti na izvorni Daytonski sporazum, Stevandić je istakao da oni koji se bave preglasavanjem i poništavanjem izborne volje građana Republike Srpske trebaju znati da znaju u Srpskoj nije bespomoćna i da zna reagirati na pravi način.
On je dodao da moraju znati i da su u Srpskoj dovoljno pismeni i mudri da ne reagiraju nervozno i neoprezno, već u skladu sa zakonskim, demokratskim i europskim normama.
- Na nama je da vodimo takvu politiku da međunarodnoj javnosti stalno predstavljamo da se sve što radimo temelji na zaštiti naših prava, Daytona, demokratskih principa i izborne volje, odnosno svemu što su principi u Europi, a da su sve što nam trenutno radi Bakir sa poslušnicima iz Srpske šerijatski ili arapski principi. Pokušavaju da upravljaju Srpskom i srpskim narodom umjesto da ga uvažavaju. Mi upravljanje nećemo dozvoliti, već samo uvažavanje - kaže Stevandić.
On je istakao da predstavnici Srpske nisu zainteresirani da upravljaju procesima kod Bošnjaka i Hrvata.
- Možda su izborom /Željka/ Komšića te ekstremne bošnjačke struje dobile krila, ali ne znam gdje će letjeti jer je ovo europski duhovni i demokratski prostor, a ne Bliski istok - naglasio je Stevandić.
Dnevnik.ba
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Stevandić: Izborom Komšića ekstremne bošnjačke struje su dobile krila Empty Re: Stevandić: Izborom Komšića ekstremne bošnjačke struje su dobile krila

Post by Eroo 1/8/2019, 18:07

Ja mislim da su si s time podkresali krila. 
Leđa su im okrenili čak i oni koji su ih do jučer podržavali.

2016-07-22

Back to top Go down

Stevandić: Izborom Komšića ekstremne bošnjačke struje su dobile krila Empty Re: Stevandić: Izborom Komšića ekstremne bošnjačke struje su dobile krila

Post by RayMabus 1/8/2019, 18:16

Eroo wrote:Ja mislim da su si s time podkresali krila. 
Leđa su im okrenili čak i oni koji su ih do jučer podržavali.
:tu

Al neka Komšića , samo će se samopojebat s njime. U biti već su se samopojebali samo to još me kuže.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eroo 1/8/2019, 18:59

Arapskim novcem su si kupili lizalicu "genocid" i "UZP" i s time mašu.
Kad udare glavom u zid onda se priziva  Inzko i međunarodna zajedca. 
Ne pomaže im ni jedno, ni drugo, ni treće...militantni islamizam ne
prolazi više na ovim prostorima. Grdno su se prevarili ako misle da će proći.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics