Džaferović se ne želi ispričati zbog napada na Kolindu , sad optužuje i Hrvatsku
Page 1 of 1
Džaferović se ne želi ispričati zbog napada na Kolindu , sad optužuje i Hrvatsku
A samo čekam da se digne AfD u Njemačkoj , a jeba ću van mater
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2105607
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2105607
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Džaferović se ne želi ispričati zbog napada na Kolindu , sad optužuje i Hrvatsku
Nizozemska zabranila nošenje burke na javnim mjestima
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2105599
Čekaj nek ti zabranim ovo na razini EU pa ćeš se samo moć u Federaciji kurčit s time.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2105599
Čekaj nek ti zabranim ovo na razini EU pa ćeš se samo moć u Federaciji kurčit s time.
2014-04-11
Re: Džaferović se ne želi ispričati zbog napada na Kolindu , sad optužuje i Hrvatsku
Hrvatska očito nastavlja sa starom tuđmanovom politikom podjele Bosne i Hercegovine, za što je i osuđena u Hagu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
..i nije agresivno đaferovicu desetljecima gledati kako rafinerija truje ljude u slavonskom brodu i okolici a nista en poduzimati...i sutjeti na upozorenja o tome..IQ 70
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ma ne triba s njima ulpće pričat. Samo zabranit burke i onda nek Dodik zabrani i eto ih u okruženju , evropska država a puna burki. Nek je Nizozemska zabranila. To lagano ide dok ne ostane samo Federacija BiH a onda jedna slika tisuću riječi.
Oni to ne mogu zabranit jer će zamirit Meki i Medini
Oni to ne mogu zabranit jer će zamirit Meki i Medini
2014-04-11
ok..ima nekih stvari koje i nama ne sluzi na cast poput nerjesavanaj zaostataka iz mirovinskog i socijalnog radnicima iz bh-a..pa neplacanje struje itd itd..zato mi ponekad smeta sto dajemo materijal ovim cobanima pa onda sutimo kad nas zbog toga prozivaju..jbg budale i mi
2015-09-08
vuksadinare wrote:ok..ima nekih stvari koje i nama ne sluzi na cast poput nerjesavanaj zaostataka iz mirovinskog i socijalnog radnicima iz bh-a..pa neplacanje struje itd itd..zato mi ponekad smeta sto dajemo materijal ovim cobanima pa onda sutimo kad nas zbog toga prozivaju..jbg budale i mi
Krivi smo i mi oni od ove bratoubilačke svađe samo srbalji imaju korist...
Kolinda je pretjerala, ispričajmo se braći u sarajevu.
ZDS
2015-08-06
Ispričat ću in se kurac. Samo čekam porast desnice u zapadnoj Europi jer su ovi naši političari za kurac. Eno Plenkovic opet drobi kako je Hr najbolji prijatelj BiH na putu u eu i nato. Kreten.
Srića pa se diže antiislamska desnica kojoj nije na pamet primit dva miljona mujaga u ....Austriju.
Srića pa se diže antiislamska desnica kojoj nije na pamet primit dva miljona mujaga u ....Austriju.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ispričat ću in se kurac. Samo čekam porast desnice u zapadnoj Europi jer su ovi naši političari za kurac. Eno Plenkovic opet drobi kako je Hr najbolji prijatelj BiH na putu u eu i nato. Kreten.
Naš interes i geopolitički savez je Sarajevo-Priština - Tirana.
Uz ovaj blok s muslimanima pravoslavci nam ne mogu ništa. A možda izađemo i na drinu skupa šnjima.
ZDS
2015-08-06
Naš interes je hrvataki član predsjedništva i BiH pod hrvatskom kontrolom.
Kraj rasprave.
Kraj rasprave.
2014-04-11
RayMabus wrote:Naš interes je hrvataki član predsjedništva i BiH pod hrvatskom kontrolom.
Kraj rasprave.
Pa imate hrvatskog člana predsjedništva. A BiH pod kontrolom držimo kroz savez s muslimanima.
2015-08-06
Trenitno imaš srpskog i dva bobošnjačka člana predsjedništva. Hrvatska je izbačena. Sad neće ni u EU ni Nato a do tada investicije kupi Srbija.
Ta Bosna će ostat teška rupa i na kraju će morat vratit nama našeg predsjednika unutar predsjedništva i to je njihova kapitulacija.
Ajmo antiislamska desnica , kakvo prijateljstvo i ostali bakrači.
Ta Bosna će ostat teška rupa i na kraju će morat vratit nama našeg predsjednika unutar predsjedništva i to je njihova kapitulacija.
Ajmo antiislamska desnica , kakvo prijateljstvo i ostali bakrači.
2014-04-11
Kako god, Hrvatima su svakako bliži muslimani nego kršćani.
2015-08-06
Nemamo.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Naš interes je hrvataki član predsjedništva i BiH pod hrvatskom kontrolom.
Kraj rasprave.
Pa imate hrvatskog člana predsjedništva. A BiH pod kontrolom držimo kroz savez s muslimanima.
Ovako kako su namištene stvari oni mogu legalno pokrenit i vojnu akciju prema Dalmaciji.
Nije ode nitko glup samo ih se pustilo da se vidi dokle će to ić.
Srbija ima investicije a oni ne jer će ostat rupa i na kraju ih antiislamska desnica neće htjet u EU.
Do tada će in sve iselit , triba punit i proračun pa će se raja okrenit protiv njih i njihove politike ( SDA )
2014-04-11
krivi smo jer volimo i mi zamagliti,đabe uzeti,ne platiti i to nema veze sa bh-a nego opcenito pa nam onda zbog toga ovi vani izbijaju adute iz ruku koje imamo zbog gluposti prijasnjih ili sadasnjihepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ok..ima nekih stvari koje i nama ne sluzi na cast poput nerjesavanaj zaostataka iz mirovinskog i socijalnog radnicima iz bh-a..pa neplacanje struje itd itd..zato mi ponekad smeta sto dajemo materijal ovim cobanima pa onda sutimo kad nas zbog toga prozivaju..jbg budale i mi
ZDS
2015-09-08
vuksadinare wrote:krivi smo jer volimo i mi zamagliti,đabe uzeti,ne platiti i to nema veze sa bh-a nego opcenito pa nam onda zbog toga ovi vani izbijaju adute iz ruku koje imamo zbog gluposti prijasnjih ili sadasnjihepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ok..ima nekih stvari koje i nama ne sluzi na cast poput nerjesavanaj zaostataka iz mirovinskog i socijalnog radnicima iz bh-a..pa neplacanje struje itd itd..zato mi ponekad smeta sto dajemo materijal ovim cobanima pa onda sutimo kad nas zbog toga prozivaju..jbg budale i mi
ZDS
Zato se sada bez potrebe svađamo s muslimanima a srbalji se samo raduju
2015-08-06
svađaju se lopine po sistemu..'dr'z lopova'...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:krivi smo jer volimo i mi zamagliti,đabe uzeti,ne platiti i to nema veze sa bh-a nego opcenito pa nam onda zbog toga ovi vani izbijaju adute iz ruku koje imamo zbog gluposti prijasnjih ili sadasnjihepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ok..ima nekih stvari koje i nama ne sluzi na cast poput nerjesavanaj zaostataka iz mirovinskog i socijalnog radnicima iz bh-a..pa neplacanje struje itd itd..zato mi ponekad smeta sto dajemo materijal ovim cobanima pa onda sutimo kad nas zbog toga prozivaju..jbg budale i mi
ZDS
Zato se sada bez potrebe svađamo s muslimanima a srbalji se samo raduju
2015-09-08
Similar topics
» Tihomir Dujmović:'Ne braneči Kolindu od pljuvanja i vrijeđanja na čvrst način on je Kolindu pustio niz vodu zbog sna o Velikoj koaliciji sa Milanovićem na Pantovščaku'
» Orban optužuje Europsku uniju da napada Mađarsku
» Džaferović u Pakistanu kritizirao EU nakon terorističkih napada
» Djakic se ne zeli ispricati.Rusi li desno krilo HDZ-a,Vladu i Plenkovica?
» Izraelci dolaze u Hrvatsku da se ispričaju. Index se ne namjerava ispričati…
» Orban optužuje Europsku uniju da napada Mađarsku
» Džaferović u Pakistanu kritizirao EU nakon terorističkih napada
» Djakic se ne zeli ispricati.Rusi li desno krilo HDZ-a,Vladu i Plenkovica?
» Izraelci dolaze u Hrvatsku da se ispričaju. Index se ne namjerava ispričati…
Page 1 of 1