Poznati Bh. novinar se obratio predsjednici Hrvatske: "J*bem ti mater, kobilo ustaška"
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Poznati Bh. novinar se obratio predsjednici Hrvatske: "J*bem ti mater, kobilo ustaška"
vuksadinare wrote:ja kad procitam sorin upis sasma mi je jasno da nesto nije u redu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Poznati Bh. novinar se obratio predsjednici Hrvatske: "J*bem ti mater, kobilo ustaška"
vuksadinare wrote:sto meni govoris..istomisljenik ti ej nezadovoljan..smatra da ej koli trebala ratno stanje proglasit i sto nije dala takvu izjavu..daj se dogovoriteepikur37 wrote:vuksadinare wrote:epikur je zadovoljan ta trebao bi biti i ti ondaRingo10 wrote:Ovi vulgarni prostakluci su karakteristicni za taj mentalni sklop.
Ali mnogo je tragicnija ta vjecna hrvatska sutnja
ja jesam....muje, pravaši i yugosi na aparatima :)
očito nismo istomišljenici :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
e jebiga onda..nastavljam gledati šoguna i starin japan..koničiva epi sanepikur37 wrote:vuksadinare wrote:sto meni govoris..istomisljenik ti ej nezadovoljan..smatra da ej koli trebala ratno stanje proglasit i sto nije dala takvu izjavu..daj se dogovoriteepikur37 wrote:vuksadinare wrote:epikur je zadovoljan ta trebao bi biti i ti ondaRingo10 wrote:Ovi vulgarni prostakluci su karakteristicni za taj mentalni sklop.
Ali mnogo je tragicnija ta vjecna hrvatska sutnja
ja jesam....muje, pravaši i yugosi na aparatima :)
očito nismo istomišljenici :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ali u kom su društvenom kanalu bošnjooooci. Pa njima su elita ovaj kreten bakir, pa onaj ,,bugarin'' hadžihafizbegović, diletanti poput suljagića i reufa bajrovića i na kraju krajeva bakir izetbegović, megadegenirik.
Pa jbt, kada uporediš njih i aliju ili muhameda filipovića, ova dvojica ti dođu kao alah lično u odnosu na ove kretene dole koji zbirno ne mogu da doguraju do IQ-a 100...
Pa jbt, kada uporediš njih i aliju ili muhameda filipovića, ova dvojica ti dođu kao alah lično u odnosu na ove kretene dole koji zbirno ne mogu da doguraju do IQ-a 100...
Guest- Guest
Sad kad onaj hadzi- nesto vrati putovnicu
Il mozda ipak nece:)
Il mozda ipak nece:)
dijagram-
2015-08-09
Dodik je za muslimansku "elitu" oličenje kulture, pa i po pitanju sposobnosti.
Dodik ih voda ko cigo mečku na vašaru.
Dodik ih voda ko cigo mečku na vašaru.
Volim kad su muslimani žestoki. Četnici cu najebali.
Doduše, i mi smo.
Ali manje, ipak.
Više oni mrze njih nego nas.
Doduše, i mi smo.
Ali manje, ipak.
Više oni mrze njih nego nas.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Poznati novinar i književnik Šimleša opleo po Crkvi
» Poznati psihijatar o propadanju Hrvatske
» Ugledna arhitektica odlazi iz Hrvatske: "Prokockali smo šansu od Hrvatske učiniti pristojnu zemlju"
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» Milović: Zašto je veleposlanik Hrvatske Ivan Sabolić uvrijedio HVO i priznao agresiju Hrvatske na BiH?
» Poznati psihijatar o propadanju Hrvatske
» Ugledna arhitektica odlazi iz Hrvatske: "Prokockali smo šansu od Hrvatske učiniti pristojnu zemlju"
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» Milović: Zašto je veleposlanik Hrvatske Ivan Sabolić uvrijedio HVO i priznao agresiju Hrvatske na BiH?
Page 2 of 2