ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Poznati Bh. novinar se obratio predsjednici Hrvatske: "J*bem ti mater, kobilo ustaška"

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Poznati Bh. novinar se obratio predsjednici Hrvatske: "J*bem ti mater, kobilo ustaška" - Page 2 Empty Re: Poznati Bh. novinar se obratio predsjednici Hrvatske: "J*bem ti mater, kobilo ustaška"

Post by RayMabus 1/8/2019, 11:56

vuksadinare wrote:ja kad procitam sorin upis sasma mi je jasno da nesto nije u redu lol!
lol!

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Poznati Bh. novinar se obratio predsjednici Hrvatske: "J*bem ti mater, kobilo ustaška" - Page 2 Empty Re: Poznati Bh. novinar se obratio predsjednici Hrvatske: "J*bem ti mater, kobilo ustaška"

Post by epikur37 1/8/2019, 12:00

vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:
Ringo10 wrote:Ovi vulgarni prostakluci su karakteristicni za taj mentalni sklop.

Ali mnogo je tragicnija ta vjecna hrvatska sutnja
epikur je zadovoljan ta trebao bi biti i ti onda Basketball

ja jesam....muje, pravaši i yugosi na aparatima :)
sto meni govoris..istomisljenik ti ej nezadovoljan..smatra da ej koli trebala ratno stanje proglasit i sto nije dala takvu izjavu..daj se dogovorite Basketball

očito nismo istomišljenici :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 1/8/2019, 12:02

epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:
Ringo10 wrote:Ovi vulgarni prostakluci su karakteristicni za taj mentalni sklop.

Ali mnogo je tragicnija ta vjecna hrvatska sutnja
epikur je zadovoljan ta trebao bi biti i ti onda Basketball

ja jesam....muje, pravaši i yugosi na aparatima :)
sto meni govoris..istomisljenik ti ej nezadovoljan..smatra da ej koli trebala ratno stanje proglasit i sto nije dala takvu izjavu..daj se dogovorite Basketball

očito nismo istomišljenici :)
e jebiga onda..nastavljam gledati šoguna i starin japan..koničiva epi san farao
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 1/8/2019, 12:44

Ali u kom su društvenom kanalu bošnjooooci. Pa njima su elita ovaj kreten bakir, pa onaj ,,bugarin'' hadžihafizbegović, diletanti poput suljagića i reufa bajrovića i na kraju krajeva bakir izetbegović, megadegenirik. 

Pa jbt, kada uporediš njih i aliju ili muhameda filipovića, ova dvojica ti dođu kao alah lično u odnosu na ove kretene dole koji zbirno ne mogu da doguraju do IQ-a 100... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 1/8/2019, 17:16

Sad kad onaj hadzi- nesto vrati putovnicu
Il mozda ipak nece:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Eroo 1/8/2019, 17:40

Dodik je za muslimansku "elitu" oličenje kulture, pa i po pitanju sposobnosti. 
Dodik ih voda ko cigo mečku na vašaru.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by crvenkasti 1/8/2019, 17:44

Volim kad su muslimani žestoki. Četnici cu najebali.

Doduše, i mi smo. 
Ali manje, ipak.
Više oni mrze njih nego nas.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics