ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Čak 56 posto građana Crne Gore podržava ulazak u NATO

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Čak 56 posto građana Crne Gore podržava ulazak u NATO - Page 3 Empty Re: Čak 56 posto građana Crne Gore podržava ulazak u NATO

Post by RayMabus 7/11/2015, 23:08

A znate li kako bi teško bilo da se vama da referendum jer eto neka navodna manjina vas želi ugurati unutra a da vi to isto sutra osporavete narodu u BiH jer eto opet neka manjina to neželi.

Oprez ....Lucifer je ovdje prisutan.

Lucifer iskušava ljude.

99,99% je šansa da ćete pogrješiti ....budete li išta odlučivali ....slobodnom voljom.

ŽELITE LI JOŠ UVIJEK REFERENDUM ?

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Čak 56 posto građana Crne Gore podržava ulazak u NATO - Page 3 Empty Vojnici SAD: Učimo od srpskih vojnik

Post by Guest 8/11/2015, 18:24

Čak 56 posto građana Crne Gore podržava ulazak u NATO - Page 3 1200807735563f7bcac1f02904105343_v4_big
foto: Tanjug

Ričard Matison i Denijel Houkins su američki vojnici koji su srpskoj jedinici dodeljeni kao oficiri za vezu sa kojima je Tanjug razgovarao. Oni su prvi put na vežbi u Nemačkoj, a nakon dve nedelje neprestanog druženja sa srpskim kolegama, kažu da su mnogo naučili.

"Ovakve zajedničke vežbe su bitne jer pomažu da radimo zajedno, gradimo odnos kroz trening, i da naučimo mnogo jedni od drugih. Radio sam sa srpskom vojskom kao izviđač i mogao sam da ih nauučim neke stvari koje mi praktikujemo u SAD, a oni će to znanje moći da prenesu kolegama kod kuće", kazao je Houkins

Naučio sam stvari od kojih se vojska SAD udaljila, a VS, zato što nema toliko tehnološke opreme, to i dalje radi. Mi, na primer, koristimo GPS umesto proučavanja mape, koristimo tehnologije za noćno izviđanje, a oni to rade bez ikakve tehnologije, onako kako su naši vojnici nekada radili. To i mi sada vežbamo", rekao je on
Guest
Guest

Back to top Go down

Čak 56 posto građana Crne Gore podržava ulazak u NATO - Page 3 Empty Re: Čak 56 posto građana Crne Gore podržava ulazak u NATO

Post by veber 8/11/2015, 18:35

a tek kada su upoznali srpski pasulj tko će ih vratiti u jues

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Čak 56 posto građana Crne Gore podržava ulazak u NATO - Page 3 Empty tanjug- eksluzivno-srpski vojnici odlicni u fiktivnim borbama

Post by Guest 8/11/2015, 18:41

Čak 56 posto građana Crne Gore podržava ulazak u NATO - Page 3 0811_novi_dan_vezba_pok1

http://www.tanjug.rs/multimedia.aspx?izb=v&&GalID=185861

naši bre ima  da ih opkole u sred nemačke :))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/11/2015, 18:47

Zanimljiv video. A ono kopnena vojska , izviđaćki vod , udarne čete pješadije , vježba je uvijek plus , bolje nego da leže u vojarni i nerade ništa. Vidim voze Humwie tamo. Ima ih VS.

HumveeČak 56 posto građana Crne Gore podržava ulazak u NATO - Page 3 23px-Flag_of_the_United_States.svg United StatesLight utility vehicle21Čak 56 posto građana Crne Gore podržava ulazak u NATO - Page 3 120px-Hamer_VS_1U.S. donation for peacekeeping missions.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=05&dd=28&nav_id=717698
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 8/11/2015, 18:54

da bi srbe i srbiju privoleli za nato, morace malo ( vise ) da se potrude.
ovako, slabe su šanse. da srpske manastire nude šiptarima da ih cuvaju.
šiptari ih ruse vekovima, a mi da prihvatimo njihovo cuvanje, gluposti.
zasto im zapad ne obezbedi da cuvaju šiptarsku bastinu na kosmetu.
neka cuvaju svoje šiptarske spomenike i sl. ali ih nema, ne postoje.
nema sanse-
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/11/2015, 18:56

Mislim da Srbiju nemaju namjeru još jako dugo pozvat u NATO. Vi ste malo specifićni slućaj koji je trenutno na čekanju.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 8/11/2015, 18:57

mi, pa srbija je najpozivanije zemlja u nato.
sa svakog samita dobijemo pozitivne signale,
pitaj kolindu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/11/2015, 18:58

a usrecili bi se... :clown..jedino na ruskoj strateskoj mapi mozete dobiti osnaku krizica kao mete king
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/11/2015, 18:59

ne, ne msm da je to nesto obavezno ok. ali jeste tako.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/11/2015, 19:02

pizzon wrote:mi, pa srbija je najpozivanije zemlja u nato.
sa svakog samita dobijemo pozitivne signale,
pitaj kolindu.
Pa vjerovatno vas i zovu al ok ima koraci dok se dođe do toga ...uostalom evo ovdje imaš trenutni odnos Srbija : NATO --pojedinaćna suradnja

https://en.wikipedia.org/wiki/Foreign_relations_of_NATO#Serbia

https://en.wikipedia.org/wiki/Individual_Partnership_Action_Plan

Kako god ipak ste vi specifićan slućaj na čekanju i ova razina je ok tj suradnja.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics