Nova anketa : HDZ nezaustavljivo pada , SDP snažno raste
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Nova anketa : HDZ nezaustavljivo pada , SDP snažno raste
Bolje od ovoga što sad imate ne možete ni imati.
Izvukli su vas iz balkanske žabokrečine na političku pozornicu Europe.
Ne možete s kadrovima a la Fred "ko-im-jebe-mater" nikud stići.
SDP je jednostavno kadrovski podkapacitiran za vladati bilo čime,
a kamo li s državom. Posebno ne u ovim globalno turbulentnom vremenu.
Oni nisu otišli dalje od fašizam-antifašizam diskursa.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Katastrofa.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Tko je oblikovao javno mišljenje na izborima za EU parlament ?
SDP će dobit iduće izbore. Plenkovic je umišljena velićina i zato će izgubiti sve izbore u budućnosti.
Bero je simpa lik , naivni smušenjak kojeg moraš volit. Čista suprotnost Plenkovicu
Ma budu išli na veliku koaliciju... plenky i bero...
2016-07-22
Ništa od toga...Milanović predsjednik države...Bero predsjednik Vlade RH...hehehehehehehehehehehehHektorović wrote:RayMabus wrote:Tko je oblikovao javno mišljenje na izborima za EU parlament ?
SDP će dobit iduće izbore. Plenkovic je umišljena velićina i zato će izgubiti sve izbore u budućnosti.
Bero je simpa lik , naivni smušenjak kojeg moraš volit. Čista suprotnost Plenkovicu
red wolf-
2016-02-10
Došlo bi do raskola unutar SDPa. Nije ovo Njemačka pa da takve stvari prolaze par mandata bez posljedica. Plenky to priželjkuje al ništa od toga. Mislim može al u tom slučaju SDP nestaje.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Tko je oblikovao javno mišljenje na izborima za EU parlament ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne. Osobno nisam protiv koalicije s HDZ-om, ali pod točno određenim uvjetima. No, uopće nije trenutak za to.RayMabus wrote:Došlo bi do raskola unutar SDPa. Nije ovo Njemačka pa da takve stvari prolaze par mandata bez posljedica. Plenky to priželjkuje al ništa od toga. Mislim može al u tom slučaju SDP nestaje.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Tko je oblikovao javno mišljenje na izborima za EU parlament ?
red wolf-
2016-02-10
Sve ono što se trpa pod teću snagu, pada...Ljude su razočarali...To je sasvim razumljivo...
red wolf-
2016-02-10
SDP nije profiliran kao stranka. Njihovi birači su nakupina nečega z'brda-z'dola.RayMabus wrote:Došlo bi do raskola unutar SDPa. Nije ovo Njemačka pa da takve stvari prolaze par mandata bez posljedica. Plenky to priželjkuje al ništa od toga. Mislim može al u tom slučaju SDP nestaje.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Tko je oblikovao javno mišljenje na izborima za EU parlament ?
Barem polovica njihovih birača nema blage veze sa socijaldemokracijom.
2016-07-22
Ja nemam ništa protiv takve koalicije. Meni odgovara. Plenkovic onda mora bit premijer a Bero će bit predsjednik Sabora il tako nešto.red wolf wrote:Ne. Osobno nisam protiv koalicije s HDZ-om, ali pod točno određenim uvjetima. No, uopće nije trenutak za to.RayMabus wrote:Došlo bi do raskola unutar SDPa. Nije ovo Njemačka pa da takve stvari prolaze par mandata bez posljedica. Plenky to priželjkuje al ništa od toga. Mislim može al u tom slučaju SDP nestaje.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Tko je oblikovao javno mišljenje na izborima za EU parlament ?
Meni nesmeta velika koalicija.
2014-04-11
Ne. U ovom trenutku je to nepotrebno. Postoji velika vjerojatnost da će se HDZ raspasti.RayMabus wrote:Ja nemam ništa protiv takve koalicije. Meni odgovara. Plenkovic onda mora bit premijer a Bero će bit predsjednik Sabora il tako nešto.red wolf wrote:Ne. Osobno nisam protiv koalicije s HDZ-om, ali pod točno određenim uvjetima. No, uopće nije trenutak za to.RayMabus wrote:Došlo bi do raskola unutar SDPa. Nije ovo Njemačka pa da takve stvari prolaze par mandata bez posljedica. Plenky to priželjkuje al ništa od toga. Mislim može al u tom slučaju SDP nestaje.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Tko je oblikovao javno mišljenje na izborima za EU parlament ?
Meni nesmeta velika koalicija.
red wolf-
2016-02-10
Ko tvoji lijevi u Sloveniji...hahahahahahahahahahaEroo wrote:SDP nije profiliran kao stranka. Njihovi birači su nakupina nečega z'brda-z'dola.RayMabus wrote:Došlo bi do raskola unutar SDPa. Nije ovo Njemačka pa da takve stvari prolaze par mandata bez posljedica. Plenky to priželjkuje al ništa od toga. Mislim može al u tom slučaju SDP nestaje.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Tko je oblikovao javno mišljenje na izborima za EU parlament ?
Barem polovica njihovih birača nema blage veze sa socijaldemokracijom.
red wolf-
2016-02-10
HDZ ima svoje vjerno glasačko tijelo koje varira od 25% do 35%. Oni se neće raspat.
2014-04-11
Jebeš glasače...Nisu oni bitni...Bitni su odnosi unutar stranke...Mi smo znali što će im se dogoditi na europskim izborima, jer smo već tada znali da kreće raspad te stranke...RayMabus wrote:HDZ ima svoje vjerno glasačko tijelo koje varira od 25% do 35%. Oni se neće raspat.
red wolf-
2016-02-10
A pa to je druga stvar. Možda maknu Plenkovica al nemaju baš neku zamjenu za njega tako ....a ono mogu pokušat s nekim drugim samo Stier i nije neki jaki protukandidat.red wolf wrote:Jebeš glasače...Nisu oni bitni...Bitni su odnosi unutar stranke...Mi smo znali što će im se dogoditi na europskim izborima, jer smo već tada znali da kreće raspad te stranke...RayMabus wrote:HDZ ima svoje vjerno glasačko tijelo koje varira od 25% do 35%. Oni se neće raspat.
Al tko zna. O tom potom.
2014-04-11
HDZ je specifična stranka koja se nikad nije profilirala iz pokreta u stranku...I tu se krije največi potencijal da taj projekt propadne...RayMabus wrote:A pa to je druga stvar. Možda maknu Plenkovica al nemaju baš neku zamjenu za njega tako ....a ono mogu pokušat s nekim drugim samo Stier i nije neki jaki protukandidat.red wolf wrote:Jebeš glasače...Nisu oni bitni...Bitni su odnosi unutar stranke...Mi smo znali što će im se dogoditi na europskim izborima, jer smo već tada znali da kreće raspad te stranke...RayMabus wrote:HDZ ima svoje vjerno glasačko tijelo koje varira od 25% do 35%. Oni se neće raspat.
Al tko zna. O tom potom.
red wolf-
2016-02-10
Narodni pokret.
Ma ionako su in svi utekli vanka a natalitet krahira. Morat će uvozit Srbe i mujage.
Oni imaju svojih sigurnih 25% a ostalo šta bude. Snać se oni čak i ako budu bili u oporbi.
Manje je bitno tko je na vlasti od činjenice da nam se demografija neće oporavit idućih pola stoljeća šta vuče određene društveno ekonomske probleme.
Ma ionako su in svi utekli vanka a natalitet krahira. Morat će uvozit Srbe i mujage.
Oni imaju svojih sigurnih 25% a ostalo šta bude. Snać se oni čak i ako budu bili u oporbi.
Manje je bitno tko je na vlasti od činjenice da nam se demografija neće oporavit idućih pola stoljeća šta vuče određene društveno ekonomske probleme.
2014-04-11
Eroo wrote:Bolje od ovoga što sad imate ne možete ni imati.
Ideološki rat i podjela je neminovnost kad je SDP u pitanju
SDP i 21,4%
Malo je to da bi se dokopali vlasti osim ako ne budu išli u široku koaliciju i tad mogu prestić HDZ.
Ne bojim se dolaska SDPa na vlast pošto mi u Njemalkoj raste podrška AfDu pa onda neka SDP objasni di će sa pustim Arapima kad navale ovamo.
SDP može samo zakucat posljednji čavao u lijes zvan Hrvatska
Pa neka ga zakucaju
Malo je to da bi se dokopali vlasti osim ako ne budu išli u široku koaliciju i tad mogu prestić HDZ.
Ne bojim se dolaska SDPa na vlast pošto mi u Njemalkoj raste podrška AfDu pa onda neka SDP objasni di će sa pustim Arapima kad navale ovamo.
SDP može samo zakucat posljednji čavao u lijes zvan Hrvatska
Pa neka ga zakucaju
2014-04-11
red wolf wrote:Ništa od toga...Milanović predsjednik države...Bero predsjednik Vlade RH...hehehehehehehehehehehehHektorović wrote:RayMabus wrote:Tko je oblikovao javno mišljenje na izborima za EU parlament ?
Koli ostaje, a i Plenki... Bero bude potpredsjednik vlade.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
HDZ-a nikakva šteta, Kolinda će bit predsjednica, a SDP nije u stanju vladat ni općinom Pušća bistra, oni unište sve čega se dotaknu (samo treba pogledat kak Rijeka izgleda nakon 20 godina haračenja Obresnela)
hdz nema alternative, doduse svakih 10 godina je epizoda sdpa
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:hdz nema alternative, doduse svakih 10 godina je epizoda sdpa
HDZ je odron i treba ga se riješit a SDP jasno nije alternativa jer su hrpa nesposobnih debila
Similar topics
» Nova anketa: HDZ duplo jači od SDP-a, Možemo raste, Škoro pada
» Nova anketa: Živi zid snažno pao, a Dalija Orešković jako porasla
» Nova anketa: Milanović ima sve manju potporu. mucka djubrad prevaranti & prodavaci price vode, SDP i dalje pada
» Arapi na aparatima: potražnja nafte nezaustavljivo pada
» Radikalno desnom AfD-u potpora snažno raste
» Nova anketa: Živi zid snažno pao, a Dalija Orešković jako porasla
» Nova anketa: Milanović ima sve manju potporu. mucka djubrad prevaranti & prodavaci price vode, SDP i dalje pada
» Arapi na aparatima: potražnja nafte nezaustavljivo pada
» Radikalno desnom AfD-u potpora snažno raste
Page 2 of 3