Živi zid pozvao Kolindu da povuće vojsku i proglasi vojnu neutralnost
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Živi zid pozvao Kolindu da povuće vojsku i proglasi vojnu neutralnost
Iskra wrote:Eto, ja slučajno bila u "omraženoj" Americi, puna predrasuda o zločestim Amerima. Ostala ugodno iznenađena koliko su ljubazni, susretljivi, komunikativni, spremni pomoći.pismejker wrote:Dobro,dva najjaca jesu,ali nikako nisu isti,pogotovo mentalitetom..Poznam puno Rusa i to su sve odreda opusteni ljudi,neskloni konfliktima..onako samopouzdani,kojima ne treba dokazivanje..Ne kazem da su od Zlata,ali svakako nisu nikom prijetnja,a pogotovo globalno,ne turaju u svaki problem nos..ako gdje i ulete,ulete na pristojan poziv i zamolbu,dakle sve legality..Iskra wrote:Igraju se dva giganta ... jedan od "zlata" a drugi od "blata" ...pismejker wrote:ahhhh..lijepo..samo naprijed..
Pa Previse zemalja u svijetu kritikuju americko nametanje cijelom svijetu svojih blesavstina..cisto zato jer Jemeri misle da su bogomdani,pa mogu kontrolirati cijeli svijet..misle da je to njihovo dvoriste..neka prcija na drugom kraju planeta se usija,a oni odmah,"odgovorni" kakvi jesu,proglase to prijetnjom americkoj sigurnosti,i pod tom krilaticom,jebu sve,od svojih gradjana,do ostatka svijeta,bar one koji su slabiji i manji..
Rusi..medvjed koji obicno uglavnom spava..nema neke pretenzije poput Amera..bolje ga ne dirati..
Cilj im je isti ... jedan drugoga da "slisti" ...
ja sam bas bio protiv njih,do prije par godina,a onda,kad sam vidio sto Jemeri rade svabiji i Europi(sankcije namjenjene kaobajagi Rusiji),malo me nagnalo da razmislim..veliki strasni medo rusija,toliko zla,a opet,nitko stete od nje..i Jemerika,pravedni Avenger,moralan i castan,a sve gdje upetlja prste,ode kvragu..jedino ne tamo,odakle muze enormnu korist..
Evo ti na zadnji njuzevi..Japanci,Kinezi,Svabi,sele svoje autoindustrije u Rusiju...Japanci vec naveliko rade...
Tocno Sparky,no JA govorim o DRZAVNOJ politici i vlasti...svugdje su ljudi obicni uglavnom oke,tu si u pravu za Jemere..
Guest- Guest
Imaš već 2 žuta od mene. Pazi, znam biti verbalno jako neugodan.pismejker wrote:Ero,ti si stari i posjenili Bedak..
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ŽIVI zid je, nakon napada na hrvatske vojnike u Afganistanu, pozvao predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović da povuče sve hrvatske vojnike iz misija u svijetu te da proglasi trajnu neutralnost po uzoru na neke europske zemlje.
"Pozivamo predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović, kao vrhovnu zapovjednicu vojske, da momentalno vrati naše vojnike u Hrvatsku, da proglasi trajnu neutralnost, po uzoru na druge države u Europi, poput Švedske, Finske, Austrije, Cipra, Malte, Irske i Švicarske", poručio je saborski zastupnik Damjan Vucelić.
zivi zid ima - za ovaj sramotan istup politikanstva na tragediji koja zadesila obitelj i drzavu
zatim jos jedan veliki - za budalastine oko "trajne neutralnosti"
4 recenice 2 - , to ni kolinda u najboljim danima vrijedjanja inteligencije nije imala
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
tri zuta - jedanaesterac ?Eroo wrote:Imaš već 2 žuta od mene. Pazi, znam biti verbalno jako neugodan.pismejker wrote:Ero,ti si stari i posjenili Bedak..
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Cinjenice ostaju..bedak,navijac,bez ikakvih argumenata...slobodno pokazi svoj kucni odgoj,ali se drzi Menea iskljucivo,da ja ne bih postao Neugodan..opcenito..Eroo wrote:Imaš već 2 žuta od mene. Pazi, znam biti verbalno jako neugodan.pismejker wrote:Ero,ti si stari i posjenili Bedak..
Guest- Guest
NATO sendvičar,umalo zaboravih..
Guest- Guest
Živozidaške budalaštine! Hrvatski vojnici tamo trjebaju ostati, Hrvatska mora imati snage u veličini zdruga po svjetskih kriznih žarištih kako bi nam svi profesionalni vojnici imali ratno iskustvo.
Šta kažu, imate li vojsku za proglasit neutralnost?
Koja blebetala, majko mila...
Koja blebetala, majko mila...
Nisam ti se uopće obraćao.pismejker wrote:Cinjenice ostaju..bedak,navijac,bez ikakvih argumenata...slobodno pokazi svoj kucni odgoj,ali se drzi Menea iskljucivo,da ja ne bih postao Neugodan..opcenito..Eroo wrote:Imaš već 2 žuta od mene. Pazi, znam biti verbalno jako neugodan.pismejker wrote:Ero,ti si stari i posjenili Bedak..
Ne bih ni sada, ali eto...samo nastavi, ne pusti se smetat.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Mile Ronhill proglasio vojnu neutralnost
» Zašto Vulin krši vojnu neutralnost Srbije
» Zelenski na aparatima : Turska proglasila vojnu neutralnost u sukobima Rusije i Ukrajine
» Komšić pozvao Kolindu Grabar-Kitarović i Andreja Plenkovića u zvaničnu posjetu Sarajevu
» Index otkriva: HDZ pozvao veleposlanicu Kolindu na luksuzni vikend pa sve platio iz gradske blagajne
» Zašto Vulin krši vojnu neutralnost Srbije
» Zelenski na aparatima : Turska proglasila vojnu neutralnost u sukobima Rusije i Ukrajine
» Komšić pozvao Kolindu Grabar-Kitarović i Andreja Plenkovića u zvaničnu posjetu Sarajevu
» Index otkriva: HDZ pozvao veleposlanicu Kolindu na luksuzni vikend pa sve platio iz gradske blagajne
Page 3 of 3