nešto se događa ??
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: nešto se događa ??
Đelateli opet napravio dobru stvar..klon Cremisimo sladoleda upol cijene...tak otreba...
Guest- Guest
by AlfaOmega Today at 12:20
Pukla i ti mortal kak te ero i Noorka izjebaše na onom testu inteligencije.
=======================================================
A kaj bi ti malo hrskavica,,,krvi ,,cherupanja...morti da neshto doznash vishe o nekim privatnim stvarima...Kod mene svaka rijech ima svoju smisao samo shto poneki chitatelji ne chitaju sa razumijevanjem a poneki koji ionako nemaju mozga chitaju onako kako im odgovara u njihovom filmu koji su stvorili u svojoj glavi paim fali par bitnih detalja..
Noorka je postala normalna pa zato nemam potrebu da se njome bavim,,,ja komuniciram samo sa opichenim zenama,,,ali u tishini interneta::))))
Ja na tome testu nisam ni uchestvovao jer se nemam kome shto dokazivati poshto sam siguran da ne znam nishta...parafraziram jednog antichkog filozofa...onaj tko misli da je pametan...jebeno se vara...ja sam glup ..priznajem..shta fali biti glup...i to je ljudski ...ali biti pokvaren i gnjida a josh i "pametan" e to je bolest...Mortalka mi je simpa zato shto je iskrena i ne glumi kao ostale ovdje neku velichin...Prirodna zena ..koja je samo malo politichki zatranila...ali cu ja to dovest u red,,,onda cemo cijeli zivot biti sretni...amo da je razoruzam:::))
Pukla i ti mortal kak te ero i Noorka izjebaše na onom testu inteligencije.
=======================================================
A kaj bi ti malo hrskavica,,,krvi ,,cherupanja...morti da neshto doznash vishe o nekim privatnim stvarima...Kod mene svaka rijech ima svoju smisao samo shto poneki chitatelji ne chitaju sa razumijevanjem a poneki koji ionako nemaju mozga chitaju onako kako im odgovara u njihovom filmu koji su stvorili u svojoj glavi paim fali par bitnih detalja..
Noorka je postala normalna pa zato nemam potrebu da se njome bavim,,,ja komuniciram samo sa opichenim zenama,,,ali u tishini interneta::))))
Ja na tome testu nisam ni uchestvovao jer se nemam kome shto dokazivati poshto sam siguran da ne znam nishta...parafraziram jednog antichkog filozofa...onaj tko misli da je pametan...jebeno se vara...ja sam glup ..priznajem..shta fali biti glup...i to je ljudski ...ali biti pokvaren i gnjida a josh i "pametan" e to je bolest...Mortalka mi je simpa zato shto je iskrena i ne glumi kao ostale ovdje neku velichin...Prirodna zena ..koja je samo malo politichki zatranila...ali cu ja to dovest u red,,,onda cemo cijeli zivot biti sretni...amo da je razoruzam:::))
Guest- Guest
by pismejker Today at 12:22
Kibla jedno litra,1.65 ojra..Cremissimo 3.25..tako nesh..
======================================
A shta ti je to Kibla jebate,,to mi zvuchi kao da sam u nekom bosanskom klozetu::)))
A shta ti je to Kibla jebate,,to mi zvuchi kao da sam u nekom bosanskom klozetu::)))
Guest- Guest
a meni zvuci na baustelu i kiblu za betonfrka wrote:by pismejker Today at 12:22
nije vrag da su poceli sladoled radit na baustelama i prodavat u kiblama
by pismejker Today at 12:22
@frka wrote:
by Leviathan2 Today at 13:37
a meni zvuci na baustelu i kiblu za beton
===========================================================
Ma ,,mislim da je to neki turcizam..a ja ne podnosim nikakvu tudjicu u hrvatskosrpkom jeziku bila ona germanskog..talijanskog...francuskog ili turskog porijekla..
Meni je najveci kompliment kada dodjem na podruchje bivshe YU i kada mi malo pametniji ljudi kazu da je chudo kako nemam ni jednu tudjicu u svom maternjem jeziku kojim pricham sa njima iako govorim i pishem par stranjskih jezika koji mi ionako sluze za kurac:::)))Kada zivish u nekoj drugoj zemlji i dok ne znash dobro njihov jezik mislish kako su ljudi predivni,,,,,a kad nauchish i pochnesh sa njima prichati vidish da nema velike razlike medju ljudima diljem svijeta...zato ...moj savjet je ..onima koji su otishli,,,ne trudite se revishe uchiti jezik osim onih najbitnijih rijechi koje su vam potrebne za jednu svakodnevnu komunikaciju i snalazenje,,Ja i dan danas kada vidim s kim imam posla i ako mu zelim shuknuti neshto na finjaka unaprijed se ogradim ...isprichavam se na mome poznavanju vasheg jezika ...ako budem shto rekao a vi me pogreshno shvatite::))Ta fora uvijek pali...a zadovoljstvo je nevidjen...hahahhahahahahahahahahaa..
Guest- Guest
sad si me podsjetio kad si upao u beton :)Leviathan2 wrote:a meni zvuci na baustelu i kiblu za betonfrka wrote:by pismejker Today at 12:22
al, cek..jesu na tebe i kiblu istresli ili te pumpa zasula?! ;)
oo Bogo dragi,pomokrih se skoro od smijeha..Noor wrote:sad si me podsjetio kad si upao u beton :)Leviathan2 wrote:a meni zvuci na baustelu i kiblu za betonfrka wrote:by pismejker Today at 12:22
Guest- Guest
a znaš da naš Levy ima dogodovština za 3 normalna života :)pismejker wrote:oo Bogo dragi,pomokrih se skoro od smijeha..Noor wrote:sad si me podsjetio kad si upao u beton :)Leviathan2 wrote:a meni zvuci na baustelu i kiblu za betonfrka wrote:by pismejker Today at 12:22
Noor wrote:a znaš da naš Levy ima dogodovština za 3 normalna života :)pismejker wrote:oo Bogo dragi,pomokrih se skoro od smijeha..Noor wrote:sad si me podsjetio kad si upao u beton :)Leviathan2 wrote:a meni zvuci na baustelu i kiblu za betonfrka wrote:by pismejker Today at 12:22
Ihhhh..!!! Levy je Legenda prava...
Guest- Guest
uffff,34 grada,a20.15..uri...Dobro Kaya rekla,jos ce se nama Gastarbajterima kuhati joojca..
Guest- Guest
AlfaOmega wrote:Pukla i ti mortal kak te ero i Noorka izjebaše na onom testu inteligencije.
izjebali oni sami sebe
nikog drugog
debilna stoka vadi sa srpskih portala pitalice pa se tu pravi pametan a inteligentna Norka temu vidjela odmah a odgovara sat i pol kasnije
očito si i ti jači lumen kao većina s ovog portala
džabalebaroši i porugljivci
dno dna
immortal-
2014-04-16
Morty je meni sasvim oke..osjeca se nepokvarenost i spontanost u nje..
Guest- Guest
Joj svetac, nemoj ti meni pusa ...ovo... ono. Mi se i dalje "ne mirišemo".pismejker wrote:pusa i svak odobro...
Svako dobro i ja tebi želim.
Guest- Guest
Bistra, odmah sam počela ja računati i dosla do retultata, al nisam htjela biti party breaker, pa radije čekala tvoj proser...a bome i docekala, vjeruj :))))mortal wrote:AlfaOmega wrote:Pukla i ti mortal kak te ero i Noorka izjebaše na onom testu inteligencije.
izjebali oni sami sebe
nikog drugog
debilna stoka vadi sa srpskih portala pitalice pa se tu pravi pametan a inteligentna Norka temu vidjela odmah a odgovara sat i pol kasnije
dno dna
Pjetliću, pjetliću...brzdaj višak emocija, samo tebi škodi, meni ne.mortal wrote:AlfaOmega wrote:Pukla i ti mortal kak te ero i Noorka izjebaše na onom testu inteligencije.
izjebali oni sami sebe
nikog drugog
dno dna
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ahhh..upravo iz takvih odnosa se zna roditi ono najzdravije..potvrdjeno u praksi,..ipak respektiram skepsu,pa ipak,svako dobro zelim..Iskra wrote:Joj svetac, nemoj ti meni pusa ...ovo... ono. Mi se i dalje "ne mirišemo".pismejker wrote:pusa i svak odobro...
Svako dobro i ja tebi želim.
Guest- Guest
pokaži jednom vlastito znanjeEroo wrote:Pjetliću, pjetliću...brzdaj višak emocija, samo tebi škodi, meni ne.mortal wrote:AlfaOmega wrote:Pukla i ti mortal kak te ero i Noorka izjebaše na onom testu inteligencije.
izjebali oni sami sebe
nikog drugog
dno dna
nešto svoje pa se istakni
naškodilo tebi i toj tuki više nego meni
immortal-
2014-04-16
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Nešto čudno se događa. Dogovoreno? Tko i di?
» S američkom ekonomijom događa se nešto nezabilježeno u povijesti
» Nešto se opasno događa s Atlantikom. Može li se Golfska struja stvarno ugasiti?
» Nešto čudno se događa na mjestu InSight-a (Mars). Isparavanje podzemnog leda?
» ''KATOLIČKA CRKVA U HRVATSKOJ U SVE TEŽIM KADROVSKIM PROBLEMIMA 'Događa se nešto što prije nismo mogli ni pomisliti da će biti dovedeno u pitanje' ''
» S američkom ekonomijom događa se nešto nezabilježeno u povijesti
» Nešto se opasno događa s Atlantikom. Može li se Golfska struja stvarno ugasiti?
» Nešto čudno se događa na mjestu InSight-a (Mars). Isparavanje podzemnog leda?
» ''KATOLIČKA CRKVA U HRVATSKOJ U SVE TEŽIM KADROVSKIM PROBLEMIMA 'Događa se nešto što prije nismo mogli ni pomisliti da će biti dovedeno u pitanje' ''
Page 2 of 3