Bernardic mjerilo za glupost!
Page 1 of 1
Bernardic mjerilo za glupost!
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2103374
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Bernardic mjerilo za glupost!
ti si ovom izjavom popusio izbore i nisi vise dobrodosao u vukovar...glup do boli..
2015-09-08
bero da se malo educiras i pogledas ovu tugu pa ne lupetaj onda sto vec lupetas
https://m.youtube.com/watch?v=DbwPA-oIJrg
https://m.youtube.com/watch?v=DbwPA-oIJrg
2015-09-08
Lider, vođa, to će uvijek napraviti...vuksadinare wrote:ti si ovom izjavom popusio izbore i nisi vise dobrodosao u vukovar...glup do boli..
red wolf-
2016-02-10
Podcijenili ste Bernardića. Niste vjerovali rezultatima europskih izbora...U razgovoru s Bernardićem, ja sam znao da će se to dogoditi par dana prije izbora...
red wolf-
2016-02-10
Izbori se više ne gube,niti dobijaju poradi Srba,ili poradi odnosa sa njima.
To je prošlost.
Srbi više nisu adut(osim ako je tijesan rezultat,pa HDZ-u u pomoć priskoči Milorat).
To je prošlost.
Srbi više nisu adut(osim ako je tijesan rezultat,pa HDZ-u u pomoć priskoči Milorat).
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Vi Srbi nam nikad niste bili presudni moment...Vi oduvijek držite ljestve HDZ-u...Zašto je to tako, ne znam...I ne tiče me se...jastreb wrote:Izbori se više ne gube,niti dobijaju poradi Srba,ili poradi odnosa sa njima.
To je prošlost.
red wolf-
2016-02-10
Gledaj,Vuče,ja nisam pravoslavac,ali znam da ih ima dosta koji misle da će se izbori dobiti na antisrpskoj kampanji i histeriji. To čine uglavnom pravaši (zato uvijek i gube),te HDZ-ovi jastrebovi,koji polako otpadaju iz HDZ-ovog vlaka,poput neispravnih vagona.red wolf wrote:Vi Srbi nam nikad niste bili presudni moment...Vi oduvijek držite ljestve HDZ-u...Zašto je to tako, ne znam...I ne tiče me se...jastreb wrote:Izbori se više ne gube,niti dobijaju poradi Srba,ili poradi odnosa sa njima.
To je prošlost.
Također isti ti misle da će neki ljevičar izgubiti izbore jer je Srbima nešto obećao.
Ako su nam Srbi u Hrvatskoj glavni problem i ako se sve vrti oko njih,onda mi nismo Hrvatska,već nekakva Srbatska,odnosno prelazni oblik iz hrvatske u srpsku državu.
2014-04-22
Ne trebate nam...Radite što hoćete...Volite HDZ i eto Vam ga...jastreb wrote:Gledaj,Vuče,ja nisam pravoslavac,ali znam da ih ima dosta koji misle da će se izbori dobiti na antisrpskoj kampanji i histeriji. To čine uglavnom pravaši (zato uvijek i gube),te HDZ-ovi jastrebovi,koji polako otpadaju iz HDZ-ovog vlaka,poput neispravnih vagona.red wolf wrote:Vi Srbi nam nikad niste bili presudni moment...Vi oduvijek držite ljestve HDZ-u...Zašto je to tako, ne znam...I ne tiče me se...jastreb wrote:Izbori se više ne gube,niti dobijaju poradi Srba,ili poradi odnosa sa njima.
To je prošlost.
Također isti ti misle da će neki ljevičar izgubiti izbore jer je Srbima nešto obećao.
Ako su nam Srbi u Hrvatskoj glavni problem i ako se sve vrti oko njih,onda mi nismo Hrvatska,već nekakva Srbatska,odnosno prelazni oblik iz hrvatske u srpsku državu.
red wolf-
2016-02-10
Dobro,nije dosta što si me proglasio Srbinom,sad sam još i HDZ-ovac?red wolf wrote:Ne trebate nam...Radite što hoćete...Volite HDZ i eto Vam ga...jastreb wrote:Gledaj,Vuče,ja nisam pravoslavac,ali znam da ih ima dosta koji misle da će se izbori dobiti na antisrpskoj kampanji i histeriji. To čine uglavnom pravaši (zato uvijek i gube),te HDZ-ovi jastrebovi,koji polako otpadaju iz HDZ-ovog vlaka,poput neispravnih vagona.red wolf wrote:Vi Srbi nam nikad niste bili presudni moment...Vi oduvijek držite ljestve HDZ-u...Zašto je to tako, ne znam...I ne tiče me se...jastreb wrote:Izbori se više ne gube,niti dobijaju poradi Srba,ili poradi odnosa sa njima.
To je prošlost.
2014-04-22
Vi volite HDZ...Samo dalje od nas...I sve O.K.jastreb wrote:Dobro,nije dosta što si me proglasio Srbinom,sad sam još i HDZ-ovac?red wolf wrote:Ne trebate nam...Radite što hoćete...Volite HDZ i eto Vam ga...jastreb wrote:Gledaj,Vuče,ja nisam pravoslavac,ali znam da ih ima dosta koji misle da će se izbori dobiti na antisrpskoj kampanji i histeriji. To čine uglavnom pravaši (zato uvijek i gube),te HDZ-ovi jastrebovi,koji polako otpadaju iz HDZ-ovog vlaka,poput neispravnih vagona.red wolf wrote:Vi Srbi nam nikad niste bili presudni moment...Vi oduvijek držite ljestve HDZ-u...Zašto je to tako, ne znam...I ne tiče me se...jastreb wrote:Izbori se više ne gube,niti dobijaju poradi Srba,ili poradi odnosa sa njima.
To je prošlost.
red wolf-
2016-02-10
Ne bih baš rekao. Imaš li neki dokaz kojijem bi mogao potkrijepiti svoju izjavu?red wolf wrote:
Vi volite HDZ...Samo dalje od nas...I sve O.K.
2014-04-22
Zaboli me za tvoje mišljenje...I samo dalje od nas...jastreb wrote:Ne bih baš rekao. Imaš li neki dokaz kojijem bi mogao potkrijepiti svoju izjavu?red wolf wrote:
red wolf-
2016-02-10
Evo,evo...idem...Idem spavat. Laku noć!red wolf wrote:Zaboli me za tvoje mišljenje...I samo dalje od nas...jastreb wrote:Ne bih baš rekao. Imaš li neki dokaz kojijem bi mogao potkrijepiti svoju izjavu?red wolf wrote:
2014-04-22
Samo želim ti prije odlaska na počinak reći,kako Srbi više nisu faktor kojim se dobijaju izbori.
2014-04-22
Reci to HDZ-ovcima...Ne meni...Ismijat će te s pravom...jastreb wrote:Samo želim ti prije odlaska na počinak reći,kako Srbi više nisu faktor kojim se dobijaju izbori.
red wolf-
2016-02-10
Similar topics
» Mjerilo za blesimetar-Dino Radja
» Zaustavite ovu glupost?
» glupost je neunistiva
» Čovjek koji je dokazao da su poligrafi glupost
» Legendarna glupost Jace:Thompson nije taj koji ujedinjuje Hrvate
» Zaustavite ovu glupost?
» glupost je neunistiva
» Čovjek koji je dokazao da su poligrafi glupost
» Legendarna glupost Jace:Thompson nije taj koji ujedinjuje Hrvate