Test inteligencije forumskih korisnika
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Test inteligencije forumskih korisnika
frka wrote:A kako se tek srbi loze na ove gluposti..dokaz da je Ero Srbin..Mada na B92 ima najvishe hrvata i shipaca..sad svi portali iz bivshe YU prenose ovo..Znachi shpijuniraju svoje korisnike..i prate im tragove ..Sunce ti jebem svijet je fakat skroz poludio,,,UZAS..posebno komentari..4 osnovne..
https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2019&mm=07&dd=23&nav_id=1569393
Možda pižon i njemu slični, a pižon je Srbin nažalost...
Guest- Guest
znaci na djelu je obavjestajni rat forumskih korisnika portala u 'regionu'... ..spijuniranje sve u sesnaestfrka wrote:A kako se tek srbi loze na ove gluposti..dokaz da je Ero Srbin..Mada na B92 ima najvishe hrvata i shipaca..sad svi portali iz bivshe YU prenose ovo..Znachi shpijuniraju svoje korisnike..i prate im tragove ..Sunce ti jebem svijet je fakat skroz poludio,,,UZAS..posebno komentari..4 osnovne..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
to si ti napisala da se pokažeš kako si inteligentnaNoor wrote:glupača ti napise rješenje, a tebi pametnoj ni to nije dovoljno da shvatiš,mortal wrote:pa na cijenu koju si ti ponudila kao odgovorNoor wrote:ti ni pitanje nisi u stanju shvatitimortal wrote:jesi dojašila??Sora wrote:Mortalka se napusila
Ne zna oduzeti decimalni broj
stvar je u tom što automatski na cijenu loptice dodajem dolar više kao trgovac a ne pokušavam doći do cijene reketa kao u matematičkom zadatku riječima
na koju crnu cijenu loptice ti nešto dodaješ...pa ta cijena i jest ono što se traži
glupačo !!
pa ni ti očito nisi u stanju pročitati i shvatiti što piše
za odgovor ti je trebalo ni manje ni više nego SAT I POL vremena
ima li tu uopće mjesta za primisao "inteligentna Norka"
baš kako je frka napisao
ubacili se u tražilicu pa tek onda kurchenje s navodnom pameću
immortal-
2014-04-16
Matematika i logika ne poznaju bahatosti.melkior wrote:Pa jasno je da si bahati seronja.Eroo wrote:melkior wrote:1. 10 centi je 0,1 dolar. 50 centi je 0,5 dolara. 100 centi je 1 dolar.marcellus wrote:Eroo wrote:
- Palica za bejzbol i loptica koštaju 1,10 dolara. Palica košta 1 dolar više od loptice. Koliko košta loptica?
- Ukoliko 5 strojeva za 5 minuta naprave 5 uređaja, za koje vrijeme će 100 strojevaće napraviti 100 uređaja?
- U jezeru se nalazi ostrvce ljiljana. Svakog dana ono se dva puta uvećava. Ukoliko je potrebno 48 dana da cijelo jezero bude prekriveno ljiljanima, koliko će im trebati da pokriju pola jezera?
1. 0,05 dolara
2. 5 minuta
3. 47 dana
2. Da li jedan stroj za jednu minutu napravi 1 uređaj ili jedan stroj za jednu minutu napravi 5 uređaja? Ili jedan stroj za 5 minuta napravi 1 uređaj? To se iz osnovnog pitanja ne vidi. Pitanje je bezobrazno postavljeno i možeš kako hoćeš.
3. Odgovor ima smisla...
Ne može kako hoćeš, nego onako kako je napisano.
Bez uvrede, ja sam svoje potomke u matematici naučio da najprije pročitaju tekst
onako kako je napisan i to pretvore u logične zapise-zaključke, pa tek onda neka nastave sa računanjem.
5 strojeva - 5 minuta - 5 uređaja --> 1 stroj - 5 minuta - 1 uređaj -->100 strojeva - 5 minuta - 100 uređaja.
Šta nije jasno?
3. Ne da ima smisla, nego je posve točan.
Nije hendikep ako si u deficitu s time. Višak bezobrazluka se da smanjit, ako se potrudiš...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ti bi bija dobar Hrvat, ima u tebi materijala, samo bi te prekrstili... Za nivo "crvenkastog" bi se mora jako potrudit.frka wrote:A kako se tek srbi loze na ove gluposti..dokaz da je Ero Srbin..Mada na B92 ima najvishe hrvata i shipaca..sad svi portali iz bivshe YU prenose ovo..Znachi shpijuniraju svoje korisnike..i prate im tragove ..Sunce ti jebem svijet je fakat skroz poludio,,,UZAS..posebno komentari..4 osnovne..
2016-07-22
Ero ti se bahatiš tuđim navodnim znanjem točnije rečeno podvalamaEroo wrote:Matematika i logika ne poznaju bahatosti.melkior wrote:Pa jasno je da si bahati seronja.Eroo wrote:melkior wrote:1. 10 centi je 0,1 dolar. 50 centi je 0,5 dolara. 100 centi je 1 dolar.marcellus wrote:
1. 0,05 dolara
2. 5 minuta
3. 47 dana
2. Da li jedan stroj za jednu minutu napravi 1 uređaj ili jedan stroj za jednu minutu napravi 5 uređaja? Ili jedan stroj za 5 minuta napravi 1 uređaj? To se iz osnovnog pitanja ne vidi. Pitanje je bezobrazno postavljeno i možeš kako hoćeš.
3. Odgovor ima smisla...
Bez uvrede, ja sam svoje potomke u matematici naučio da najprije pročitaju tekst
onako kako je napisan i to pretvore u logične zapise-zaključke, pa tek onda neka nastave sa računanjem.
5 strojeva - 5 minuta - 5 uređaja --> 1 stroj - 5 minuta - 1 uređaj -->100 strojeva - 5 minuta - 100 uređaja.
Šta nije jasno?
Nije hendikep ako si u deficitu s time. Višak bezobrazluka se da smanjit, ako se potrudiš...
meni si se zgadio do temelja
na sve to još se preseratorskim upisima obraćaš kao s nekog višeg nivoa inteligencije, a ku.ac si ti
i druge kao tješiš trpajući ih ispod nivoa, a ustvari si ti taj deficit koji se drugačije ne možeš zadovoljiti
gade licemjerni
tako su navukli mase Hrvata na švicarske kredite pa im takvim postupcima podvala naplatili kredit više puta a ne samo jednom kao što se inače radi
na isti način su uništili i državu
sve s prjevarama sličnog tipa
2014-04-16
Sora, jesil to ti?mortal wrote:Ero ti se bahatiš tuđim navodnim znanjem točnije rečeno podvalamaEroo wrote:Matematika i logika ne poznaju bahatosti.melkior wrote:Pa jasno je da si bahati seronja.Eroo wrote:melkior wrote:
1. 10 centi je 0,1 dolar. 50 centi je 0,5 dolara. 100 centi je 1 dolar.
3. Odgovor ima smisla...
Šta nije jasno?
na sve to još se preseratorskim upisima obraćaš kao s nekog višeg nivoa inteligencije, a ku.ac si ti
i druge kao tješiš trpajući ih ispod nivoa, a ustvari si ti taj deficit koji se drugačije ne možeš zadovoljiti
gade licemjerni
tako su navukli mase Hrvata na švicarske kredite pa im takvim postupcima podvala naplatili kredit više puta a ne samo jednom kao što se inače radi
2016-07-22
Kuromicin joj je potreban, definitivno. I to onaj 1000mg
Guest- Guest
Ero!! mater ti jebemEroo wrote:Sora, jesil to ti?mortal wrote:Ero ti se bahatiš tuđim navodnim znanjem točnije rečeno podvalamaEroo wrote:Matematika i logika ne poznaju bahatosti.melkior wrote:Pa jasno je da si bahati seronja.Eroo wrote:
Šta nije jasno?
gade licemjerni
immortal-
2014-04-16
vi ste plačimački!!Serbia Strong wrote:Kuromicin joj je potreban, definitivno. I to onaj 1000mg
vjeruj
znam što govorim
immortal-
2014-04-16
Serbia Strong wrote:Kuromicin joj je potreban, definitivno. I to onaj 1000mg
sigurno ti imaš takav????
Hvališ se
jebem te pametnog šugo glupi
1000 mg ti je samo jedan jebeni gram
srpska inteligencija
a !!
Serbo daj na ovo izbaci bar jedno a ili ja ...
Last edited by mortal on 24/7/2019, 11:41; edited 2 times in total
immortal-
2014-04-16
2016-07-22
Test je u svakom slučaju polučio odlične rezultate. Nepogrješiv je.
daEroo wrote:Test je u svakom slučaju polučio odlične rezultate. Nepogrješiv je.
ti si se svakako zaštitio od razotkrivanja vlastite smušenosti kod takvih iznenadnih pitanja
postavio drugima kao da si ti sam tvorac istih
opet si se pokazao ljigom većim od drugih
najbolje si pokazao samoga sebe
u svakom trenutko spreman porugati se , ismijati druge
još bolje drugima to prepustiti
pao si !!!! uzelo ti se ..puno!
immortal-
2014-04-16
ma koji si ti ...c licemjerni da tako podcjenjuješ ljudeEroo wrote:
Matematika i logika ...
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:Serbia Strong wrote:Kuromicin joj je potreban, definitivno. I to onaj 1000mg
Hvališ se
srpska inteligencija
a !!
od danas si kitonja od jednog grama
stavi i to u potpis
immortal-
2014-04-16
...mortal wrote:mortal wrote:Serbia Strong wrote:Kuromicin joj je potreban, definitivno. I to onaj 1000mg
Hvališ se
srpska inteligencija
a !!
stavi i to u potpis
još se reklamira okolo...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
i misli kako je neki "baja" kako oni to kažuT. wrote:...mortal wrote:mortal wrote:Serbia Strong wrote:Kuromicin joj je potreban, definitivno. I to onaj 1000mg
Hvališ se
srpska inteligencija
a !!
stavi i to u potpis
immortal-
2014-04-16
na temi o inteligenciji forumaša...mortal wrote:i misli kako je neki "baja" kako oni to kažuT. wrote:...mortal wrote:mortal wrote:Serbia Strong wrote:Kuromicin joj je potreban, definitivno. I to onaj 1000mg
Hvališ se
srpska inteligencija
a !!
stavi i to u potpis
T.- Posts : 17557
2014-04-14
da i ja koliko podajem važnosti tome cijelo dopodne mi je prošlo u dežuranju na upisima
jednostavno me jako iziritiralo
jučer prekinem posao, reko malo predaha i naletim na nagazno-naguznu minu
od tog trena fajt , posao ispašta
jednostavno me jako iziritiralo
jučer prekinem posao, reko malo predaha i naletim na nagazno-naguznu minu
od tog trena fajt , posao ispašta
2014-04-16
mortal wrote:Serbia Strong wrote:Kuromicin joj je potreban, definitivno. I to onaj 1000mg
Hvališ se
srpska inteligencija
a !!
Glupačo najgluplja, ti ne umeš da rzlikuješ neto masu od doze medikamenta.
Jesi li ti poslovno sposobna, da nemaš slučajno staratelja?
Gskk
Guest- Guest
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» PSIHO-TEST… Riješite test i provjerite koji ste političar
» Senf povecava broj korisnika socijalne pomoci
» A STOTINE korisnika Facebooka iz Hrvatske posljednjih je dana blokirano zbog jedne jedine riječi
» POBUNA ZENA FORUMSKIH...
» Registar korisnika ili nista od legalizacije
» Senf povecava broj korisnika socijalne pomoci
» A STOTINE korisnika Facebooka iz Hrvatske posljednjih je dana blokirano zbog jedne jedine riječi
» POBUNA ZENA FORUMSKIH...
» Registar korisnika ili nista od legalizacije
Page 6 of 7