Iz Uljanika poslali račun za marendu preminulom radniku
Page 1 of 1
Iz Uljanika poslali račun za marendu preminulom radniku
STRAŠNO
Stotine radnika Uljanika nedavno su dobile obavijest o dugovima za marende uz prijetnju ovrhe, a ‘čestitka’ je šokirala i obitelj radnika koji je nedavno - preminuo. Nakon gubitka voljenog supruga i oca, to je bio dodatni udarac za obitelj.
Moj suprug je preminuo 14. veljače ove godine, a Uljanik Standard mu je poslao račun na 80 kuna koje je navodno dužan za topli obrok. Nisam se još niti oporavila od gubitka muža i ovo je bio niski udarac, dno dna. Pa moj Livio je 44 godine radio u Uljaniku, svoj život je poklonio Uljaniku, a ovako mu vraćaju. 80 prokletih kuna za 44 godine rada. Došlo mi je da napišem mail Upravi u ime supruga, da će vratiti novce kad mu uplate neisplaćene plaće, a ako imaju kakvih pitanja da ga potraže na groblju, na adresi Monte Giro, pod brojem 158 - u šoku je kazala Blanka Šćulac (54) iz Pule.
--------------------------------------
http://novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Cestitka-na-racunu-sokirane-obitelji-Iz-Uljanika-poslali-racun-za-marendu-preminulom-radniku
To što dobijaju račune za marendu, iako u tom periodu nisu dobijali plaću, to je u redu. Ne mreš jest besplatno!
A i ovo, otkud mi znamo tko je umro, a tko nije? A i baš nas briga!
Čovjek je jeo!
Nek plate njegava djeca ili unuci!
"Čestitka" na računu šokirane obitelji: Iz Uljanika poslali račun za marendu - preminulom radniku
Stotine radnika Uljanika nedavno su dobile obavijest o dugovima za marende uz prijetnju ovrhe, a ‘čestitka’ je šokirala i obitelj radnika koji je nedavno - preminuo. Nakon gubitka voljenog supruga i oca, to je bio dodatni udarac za obitelj.
Moj suprug je preminuo 14. veljače ove godine, a Uljanik Standard mu je poslao račun na 80 kuna koje je navodno dužan za topli obrok. Nisam se još niti oporavila od gubitka muža i ovo je bio niski udarac, dno dna. Pa moj Livio je 44 godine radio u Uljaniku, svoj život je poklonio Uljaniku, a ovako mu vraćaju. 80 prokletih kuna za 44 godine rada. Došlo mi je da napišem mail Upravi u ime supruga, da će vratiti novce kad mu uplate neisplaćene plaće, a ako imaju kakvih pitanja da ga potraže na groblju, na adresi Monte Giro, pod brojem 158 - u šoku je kazala Blanka Šćulac (54) iz Pule.
http://novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Cestitka-na-racunu-sokirane-obitelji-Iz-Uljanika-poslali-racun-za-marendu-preminulom-radniku
To što dobijaju račune za marendu, iako u tom periodu nisu dobijali plaću, to je u redu. Ne mreš jest besplatno!
A i ovo, otkud mi znamo tko je umro, a tko nije? A i baš nas briga!
Čovjek je jeo!
Nek plate njegava djeca ili unuci!
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Iz Uljanika poslali račun za marendu preminulom radniku
Dobili su placu od uljanika a ako nisu dobili su je od drzave. A ako su rucali mjesec dana za 10 eura onda ni nije cudo da su propali. Tako da, ovo je jedan pateticni proljev.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
...crvenkasti wrote:život je poklonio Uljaniku, a ovako mu vraćaju.
Inače se to zove radni odnos, a poklanjanje života je nešto drugo...
Ukratko je ta ekipa žderala, lokala i plaće dobivala iz državnog proračuna jer nisu bili sposobni zaraditi plaću ni topli obrok...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
vlasnici uljanika su navodno radnici uljanika, tak da... nek se dogovore
» Smijete se šaliti na račun drugih političara ali na Senfov ne smijete. Maja Sever zavapila da se ne šalite na Senfov račun jer to 'nije smiješno.'
» Ratna šteta u Vukovaru je 9,5 milijardi kuna. "Spašavanje" Uljanika je 10,5
» Paraziti ponovo napadaju: "Radnici uljanika ustanite protiv kapitala"
» Sto smo naucili iz primjera Uljanika i Hajduka?Vlasnistvo bez odgovornosti dovodi do kaosa
» Buna u Istri zbog 'Uljanika',radnici vikali 'IDS lopovi',pjevali Thompsona a Flegu zalili pivom i vodom
» Ratna šteta u Vukovaru je 9,5 milijardi kuna. "Spašavanje" Uljanika je 10,5
» Paraziti ponovo napadaju: "Radnici uljanika ustanite protiv kapitala"
» Sto smo naucili iz primjera Uljanika i Hajduka?Vlasnistvo bez odgovornosti dovodi do kaosa
» Buna u Istri zbog 'Uljanika',radnici vikali 'IDS lopovi',pjevali Thompsona a Flegu zalili pivom i vodom
Page 1 of 1