Brutalno iskren:U regiji nece biti stabilan mir iducih 30-tak godina prije su izvjesniji sukobi nizeg i viseg inteziteta
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Brutalno iskren:U regiji nece biti stabilan mir iducih 30-tak godina prije su izvjesniji sukobi nizeg i viseg inteziteta
Poker?epikur37 wrote:jastreb wrote:Vuksadinaresinucesloboda hvata se za svaku slamku, ocekujuc rat sa Srbima.
a mi sa srbima u savezu, njemu aparati
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Brutalno iskren:U regiji nece biti stabilan mir iducih 30-tak godina prije su izvjesniji sukobi nizeg i viseg inteziteta
jastreb wrote:Poker?epikur37 wrote:jastreb wrote:Vuksadinaresinucesloboda hvata se za svaku slamku, ocekujuc rat sa Srbima.
otvoreni...
mi pristajemo na neovisnost Srpske i prisajedinjenje a oni nama daju podršku za treći i prisajedinjenje....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
,znaci bogic bogicevic laze...sve cvate i ljubuje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
b.t.w...sto jastrebe ti ne kreses neku iz aleksinca a ne valjeva..navodno da ce te se i zenit...muljas ti nesto..bojim se nista nit navodno ove iz aleksinca a bogami i valjeva...
2015-09-08
vuksadinare wrote:,znaci bogic bogicevic laze...sve cvate i ljubuje
ne laže nego je glup
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Mislio sam na poker aparate.epikur37 wrote:jastreb wrote:Poker?epikur37 wrote:jastreb wrote:Vuksadinaresinucesloboda hvata se za svaku slamku, ocekujuc rat sa Srbima.
otvoreni...
2014-04-22
Kad će već jednom ti avioni,što se čeka?
vili40-
2015-08-02
vuksadinare wrote:b.t.w...sto jastrebe ti ne kreses neku iz aleksinca a ne valjeva..navodno da ce te se i zenit...muljas ti nesto..bojim se nista nit navodno ove iz aleksinca a bogami i valjeva...
Ne budi Tutlek,Fuk..Znas dobro kako je Europa grcala u krvi i ratovima,sve dk se nije pozenila mladj kraljevskih lozija za mladj neprijateljskih kraljevstava,pa je zavladao napokon mir.tako i vi treba sto vise da se mješate sa srbima,na sto vcim nivojima..ovi doli se nikad nisu niti prestali krizati,ali od toga nema koristi...
Guest- Guest
:)pismejker wrote:vuksadinare wrote:'Nitko na prostorima bivse drzave iskreno ne zeli suradnju pa i mir sa susjedima jer tako ce biti ozigosani kao izdajnici medju svojim narodima.Nema tu mira i stabilizacije iducih trideset godina vise je vjerojatno nekakvi sukobi viseg i nizeg inteziteta',zakljucio je u svom razgovoru za N1 televiziju nekadasnji clan predsjednistva SFRJ Bogic Bogicevic.
Mavanje mlitavim Ćunama..moshte se samo jezičinama sjeci,jerbo za drugo nemate niti snage,niti volje,a bogumi,niti ljuctva koje bi islo u takve kretenske poduhvate..
Pusa i najbolje zelje u ljubavi sa Srbima(hrvacke žene nikad nisu niti prekinule kontakte sa njima.. )
To mi zbog stabilnosti .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
respect Kayo,ti si prava Žena..ne ove sto kao po nacionalnoj osnovi ne bi,a medjunozje im gori,kad vide stamenog Srbina,sa opankom broj 48 i glavudžom kao u medjeda...Žene su Žene,Muski su Muski..samo Picajzle ostaju Picajzle..kaya wrote::)pismejker wrote:vuksadinare wrote:'Nitko na prostorima bivse drzave iskreno ne zeli suradnju pa i mir sa susjedima jer tako ce biti ozigosani kao izdajnici medju svojim narodima.Nema tu mira i stabilizacije iducih trideset godina vise je vjerojatno nekakvi sukobi viseg i nizeg inteziteta',zakljucio je u svom razgovoru za N1 televiziju nekadasnji clan predsjednistva SFRJ Bogic Bogicevic.
Mavanje mlitavim Ćunama..moshte se samo jezičinama sjeci,jerbo za drugo nemate niti snage,niti volje,a bogumi,niti ljuctva koje bi islo u takve kretenske poduhvate..
Pusa i najbolje zelje u ljubavi sa Srbima(hrvacke žene nikad nisu niti prekinule kontakte sa njima.. )
To mi zbog stabilnosti .
Guest- Guest
Što će im stabilnost? Triba i' samo dobro naoružat.
Eroo- Posts : 78947
2016-07-22
Glavno oruzje je ono u Gaća,ali ti si preomatorio da bi shvatio da je to danasnjoj mladezi bitnije
Guest- Guest
pa ti nisi mladez...drugo danasnja mladez je extremnija polticki nego starijipismejker wrote:Glavno oružje je ono u Gaća, ali ti si preomatorio da bi shvatio da je na današnjoj mladezi bitnije
2015-09-08
Današnja mladaž su salonski ekstremisti.vuksadinare wrote:pa ti nisi mladez...drugo danasnja mladez je extremnija polticki nego starijipismejker wrote:Glavno oružje je ono u Gaća, ali ti si preomatorio da bi shvatio da je na današnjoj mladezi bitnije
Njih će 10 navaliti na jadnog konobara iz Čačka,ili će ispisivati ustaške oparole po napuštenim autobusnim čekaonicama.
A gdje su ti ekstremi kad Cigići udare??? Pa Cigići te tvoje ekstreme mlate sve do Karlovca,preko Like,pa do Rijeke. I niko im ne mere niš.
O Čakovcu,Koprivnici i onim tamo krajevima gdje nema tih ekstrema da se i ne govori.
2014-04-22
u zagrebu grdo prodjujastreb wrote:Današnja mladaž su salonski ekstremisti.vuksadinare wrote:pa ti nisi mladez...drugo danasnja mladez je extremnija polticki nego starijipismejker wrote:Glavno oružje je ono u Gaća, ali ti si preomatorio da bi shvatio da je na današnjoj mladezi bitnije
Njih će 10 navaliti na jadnog konobara iz Čačka,ili će ispisivati ustaške oparole po napuštenim autobusnim čekaonicama.
A gdje su ti ekstremi kad Cigići udare??? Pa Cigići te tvoje ekstreme mlate sve do Karlovca,preko Like,pa do Rijeke. I niko im ne mere niš.
O Čakovcu,Koprivnici i onim tamo krajevima gdje nema tih ekstrema da se i ne govori.
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa ti nisi mladez...drugo danasnja mladez je extremnija polticki nego starijipismejker wrote:Glavno oružje je ono u Gaća, ali ti si preomatorio da bi shvatio da je na današnjoj mladezi bitnije
danas mi Rujka bas kaze da vise i intenzivnije rokam u krevetu,nego danasnja Mladez..a 20 godina mladja od Menea...Kaze da jedva odrzava korak sa mnom,umjesto da ja to govorim...
Drago mi je onda sto vise nisam Mladež,a to sto su politicki ekstremniji i aktivniji,samo nama starežima,ostavlja na izbor puno vise mladjahnih cura na servisiranje..
Guest- Guest
na tvom mjestu ja bi se zapitala...a odakle to ona zna?!pismejker wrote:vuksadinare wrote:pa ti nisi mladez...drugo danasnja mladez je extremnija polticki nego starijipismejker wrote:Glavno oružje je ono u Gaća, ali ti si preomatorio da bi shvatio da je na današnjoj mladezi bitnije
danas mi Rujka bas kaze da vise i intenzivnije rokam u krevetu,nego danasnja Mladez..a 20 godina mladja od Menea...Kaze da jedva odrzava korak sa mnom,umjesto da ja to govorim...
Noor wrote:na tvom mjestu ja bi se zapitala...a odakle to ona zna?!pismejker wrote:vuksadinare wrote:pa ti nisi mladez...drugo danasnja mladez je extremnija polticki nego starijipismejker wrote:Glavno oružje je ono u Gaća, ali ti si preomatorio da bi shvatio da je na današnjoj mladezi bitnije
pa jebla se prije menea sa drugim likovima..nisam je dobio u autosalonu,kao noje auto..
Guest- Guest
pa s tobom je već 4-5 godina, otkako pišem tu na forumu pričaš o njoj, trebala je već zaboravit tu mlitavu Mladežpismejker wrote:Noor wrote:na tvom mjestu ja bi se zapitala...a odakle to ona zna?!pismejker wrote:vuksadinare wrote:pa ti nisi mladez...drugo danasnja mladez je extremnija polticki nego starijipismejker wrote:Glavno oružje je ono u Gaća, ali ti si preomatorio da bi shvatio da je na današnjoj mladezi bitnije
pa jebla se prije menea sa drugim likovima..nisam je dobio u autosalonu,kao noje auto..
ahh,a jesil ti zaboravila svoja prva iskustva??Daj pliz ne tarapanaj...svi se sjecamo svih i svega..Noor wrote:pa s tobom je već 4-5 godina, otkako pišem tu na forumu pričaš o njoj, trebala je već zaboravit tu mlitavu Mladežpismejker wrote:Noor wrote:na tvom mjestu ja bi se zapitala...a odakle to ona zna?!pismejker wrote:vuksadinare wrote:
pa ti nisi mladez...drugo danasnja mladez je extremnija polticki nego stariji
Guest- Guest
bogumi nisam, tko bi to i mogopismejker wrote:ahh,a jesil ti zaboravila svoja prva iskustva??Daj pliz ne tarapanaj...svi se sjecamo svih i svega..Noor wrote:pa s tobom je već 4-5 godina, otkako pišem tu na forumu pričaš o njoj, trebala je već zaboravit tu mlitavu Mladežpismejker wrote:Noor wrote:na tvom mjestu ja bi se zapitala...a odakle to ona zna?!pismejker wrote:
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Projekcije za idućih 50 godina : Europljana će biti sve manje , 30% će biti starci
» '' 'Hrvatska želi biti lider u regiji, stvarati utjecaj, ali taj film neće gledati' ''
» Hrvatska od ponoći više nikad neće biti ista- SRETNA NOVA GODINA!
» PAPINSKI NUNCIJ U SRBIJI 'Postupak proglašenja svetim Alojzija Stepinca neće biti nastavljen prije dogovora Hrvata i Srba'
» Bivši izbornici o debaklu košarkaša, Gjergja brutalno iskren: ‘Rezultati vrište odite više u tri p***e ma****e!‘
» '' 'Hrvatska želi biti lider u regiji, stvarati utjecaj, ali taj film neće gledati' ''
» Hrvatska od ponoći više nikad neće biti ista- SRETNA NOVA GODINA!
» PAPINSKI NUNCIJ U SRBIJI 'Postupak proglašenja svetim Alojzija Stepinca neće biti nastavljen prije dogovora Hrvata i Srba'
» Bivši izbornici o debaklu košarkaša, Gjergja brutalno iskren: ‘Rezultati vrište odite više u tri p***e ma****e!‘
Page 2 of 3