Ona pakira kofere, jer ovo je država za kriminalce!
Page 1 of 1
Ona pakira kofere, jer ovo je država za kriminalce!
Ana Dujić mlada je žena, trenutno zaposlena u HEP-u (točnije, šibenskoj Elektri), iako joj je školovanje na dvogodišnjem privatnom studiju u Dubrovniku platila njezina bivša tvrtka Gradski parking Šibenik. Nezadovoljna plaćom u GP-u, Ana je, iako ju je školovao GP, prešla na znatno bolje plaćen posao u Elektri.
– Lako joj je kad joj je ćaća Nediljko Dujić – odmah su skočili neki stranački kolege šibensko-kninskog županijskog šefa HDZ-a, koji su se potrudili u javnost plasirati priču kako Gradski parking nije Anu Dujić samo školovao, nego joj je plaćao i ispite (?!).
Ana nije javna osoba, kako to ističe njezin otac, pa interes javnosti za ono što ona radi proizlazi prije svega iz njezina prezimena i rodbinske povezanosti s čelnim čovjekom županijskog HDZ-a. A lokalni HDZ-ovci, nezadovoljni svojim stranačkim šefom, udaraju tamo gdje najviše boli. Što pokazuje da biti kći lokalnog moćnika ima svoje prednosti, ali i mane...
– Neću dopustiti da moja djeca budu taoci moga posla – već je ranije poručivao Nediljko Dujić kad je bio javno prozivan zbog nepotizma.
– Lako joj je kad joj je ćaća Nediljko Dujić – odmah su skočili neki stranački kolege šibensko-kninskog županijskog šefa HDZ-a, koji su se potrudili u javnost plasirati priču kako Gradski parking nije Anu Dujić samo školovao, nego joj je plaćao i ispite (?!).
Ana nije javna osoba, kako to ističe njezin otac, pa interes javnosti za ono što ona radi proizlazi prije svega iz njezina prezimena i rodbinske povezanosti s čelnim čovjekom županijskog HDZ-a. A lokalni HDZ-ovci, nezadovoljni svojim stranačkim šefom, udaraju tamo gdje najviše boli. Što pokazuje da biti kći lokalnog moćnika ima svoje prednosti, ali i mane...
– Neću dopustiti da moja djeca budu taoci moga posla – već je ranije poručivao Nediljko Dujić kad je bio javno prozivan zbog nepotizma.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Ona pakira kofere, jer ovo je država za kriminalce!
– Moja kći pakira kofere i odlazi u Irsku. Ovo je država za kriminalce. Neka se piše što se piše. Moje dijete može biti sretno samo ako kupi jednosmjernu avionsku kartu za Irsku. Odlazi jer ne želi biti talac probisvijeta koji sisaju ovu državu – revoltirano je "ispalio", očigledno ogorčen na sve što se u hrvatskom društvu događa i ovako se reflektira na njegovu obitelj.
Zamolili smo ga za kontakt s Anom, no on je to odlučno odbio uz obrazloženje:
– Ana nije javna osoba, ona ne daje izjave. Točno, punoljetna je i sama o tome može odlučivati, ali ja vas uvjeravam da ona ne želi razgovarati o tome. Uostalom, pitat ću je, i ako odluči drugačije, dat ću joj vaš broj da vam se javi.
Naravno, Ana Dujić nije se javila.
Zamolili smo ga za kontakt s Anom, no on je to odlučno odbio uz obrazloženje:
– Ana nije javna osoba, ona ne daje izjave. Točno, punoljetna je i sama o tome može odlučivati, ali ja vas uvjeravam da ona ne želi razgovarati o tome. Uostalom, pitat ću je, i ako odluči drugačije, dat ću joj vaš broj da vam se javi.
Naravno, Ana Dujić nije se javila.
2014-04-12
Za Anino školovanje Gradski parking je uplatio 9200 kuna ukupno, odnosno, godišnja školarina na studiju Odnosa s javnošću Sveučilišta Dubrovnik, koji je pohađala, iznosila je 4600 kuna. Sve dodatne troškove Ana je, tvrdi Bulat, podmirivala sama, a GP nije imao nikakvih drugih troškova osim školarine.
– Moja djeca nisu neprijatelji sustava i imaju pravo zaposliti se u skladu s propisanom procedurom... – ljutito je rekao u intervjuu za Šibenski list.
Na upit zašto se ljuti ako je sve regularno, zar ne razumije da je javna osoba i da mora biti spreman i na neugodna pitanja, žestoko je zapucao:
– Je, ljutim se zato što se mene pita za javni natječaj, obmanjuje se i laže, dok drugi zapošljavaju ljubavnice, po tri-četiri, i nitko ih ništa ne pita. I neću odgovarati na ova pitanja. Neka se provjeri. Zašto nitko nije to isto pitanje postavio dok je sa srednjom stručnom spremom moja kći prodavala karte na Autobusnom kolodvoru... Sada ima i visoku stručnu spremu, a s višom se zaposlila. Moja je kći diplomirala na Veleučilištu u Šibeniku, ekonomistica je i promociju je imala prošli vikend na Dubrovačkom sveučilištu.
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/sibenik/clanak/id/614175/lako-je-kad-ti-je-caca-nediljko-dujic-sefu-zupanijskog-hdz-a-kcer-skolovao-gradski-parking-a-zaposlio-hep-dujic-sokirao-odgovorom-o-njenoj-buducnosti-ona-pakira-kofere-jer-ovo-je-drzava-za-kriminalce
– Moja djeca nisu neprijatelji sustava i imaju pravo zaposliti se u skladu s propisanom procedurom... – ljutito je rekao u intervjuu za Šibenski list.
Na upit zašto se ljuti ako je sve regularno, zar ne razumije da je javna osoba i da mora biti spreman i na neugodna pitanja, žestoko je zapucao:
– Je, ljutim se zato što se mene pita za javni natječaj, obmanjuje se i laže, dok drugi zapošljavaju ljubavnice, po tri-četiri, i nitko ih ništa ne pita. I neću odgovarati na ova pitanja. Neka se provjeri. Zašto nitko nije to isto pitanje postavio dok je sa srednjom stručnom spremom moja kći prodavala karte na Autobusnom kolodvoru... Sada ima i visoku stručnu spremu, a s višom se zaposlila. Moja je kći diplomirala na Veleučilištu u Šibeniku, ekonomistica je i promociju je imala prošli vikend na Dubrovačkom sveučilištu.
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/sibenik/clanak/id/614175/lako-je-kad-ti-je-caca-nediljko-dujic-sefu-zupanijskog-hdz-a-kcer-skolovao-gradski-parking-a-zaposlio-hep-dujic-sokirao-odgovorom-o-njenoj-buducnosti-ona-pakira-kofere-jer-ovo-je-drzava-za-kriminalce
2014-04-12
ne kužin, radi čega odlazi?
2014-04-16
kako ne razumis ?aben wrote:ne kužin, radi čega odlazi?
zbog indexa i sorosa bogati
2014-04-12
ma je:)debotoijusto wrote:kako ne razumis ?aben wrote:ne kužin, radi čega odlazi?
vjerojatno joj elektra daje godinu dana plaćenog odsustva, pa ide malo vidit svita dok je još mloda...
2014-04-16
aben wrote:ma je:)debotoijusto wrote:kako ne razumis ?aben wrote:ne kužin, radi čega odlazi?
vjerojatno joj elektra daje godinu dana plaćenog odsustva, pa ide malo vidit svita dok je još mloda...
kao visi stupnik privatnog faksa iz sibenika za menadzment sva vrata svijeta su otvorena
2014-04-12
Debo što se ti toliko iživljavaš nad tim
Zar komunjare nisu svojim simpatizerima dijelile diplome na radnim akcijama i po ćaći i mami s komunističkim pedigreom, isto tako i radna mjesta
pojedinci se trude izvući na površinu neke posebne slučajeve iseljavanja pa ispada kako se mladi iseljavaju iz objesti, ne iz očaja u koji ih natjerala politika ove zemlje jer mnogi nemaju mogućnost za kruha zaraditi
Zar komunjare nisu svojim simpatizerima dijelile diplome na radnim akcijama i po ćaći i mami s komunističkim pedigreom, isto tako i radna mjesta
pojedinci se trude izvući na površinu neke posebne slučajeve iseljavanja pa ispada kako se mladi iseljavaju iz objesti, ne iz očaja u koji ih natjerala politika ove zemlje jer mnogi nemaju mogućnost za kruha zaraditi
2014-04-16
E jadno je to kad se sisoje počnu svađat oko sve jadnije sise tko više sisa.
vili40-
2015-08-02
debotoijusto wrote:
ovo-je-drzava-za-kriminalce
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Iseljavaju zbog tih istih komunista kojima su roditelji kupili diplome na radnim akcijama, a ne zbog političara koji pozdravljaju s faljen isus...mortal wrote:Debo što se ti toliko iživljavaš nad tim
Pa nek ide ća. Kad su utekli i drugi može i ona. Jedan il jedna više manje koga brige više.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» Fenomen Hercegovina : Nije država, ali je u sportu jača i od većih država
» Masovan bijeg gejeva iz Rusije, država istočne Europe ali i iz drzava bivše ex yu na Zapad.
» Rio Tinto pakuje kofere iz Srbije
» PAKIRAJTE KOFERE: NJEMAČKA TRAŽI NAJMANJE 655.000 RADNIKA
» Yanis varoufakis udario na kriminalce, zapadne tzv. vođe...
» Masovan bijeg gejeva iz Rusije, država istočne Europe ali i iz drzava bivše ex yu na Zapad.
» Rio Tinto pakuje kofere iz Srbije
» PAKIRAJTE KOFERE: NJEMAČKA TRAŽI NAJMANJE 655.000 RADNIKA
» Yanis varoufakis udario na kriminalce, zapadne tzv. vođe...
Page 1 of 1