Kobila od žene...
Page 1 of 1
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Re: Kobila od žene...
tko zna..
ako bi se možda predstavio kao konj možda bi privukao pozornost
Last edited by mortal on 16/7/2019, 22:32; edited 1 time in total
immortal-
2014-04-16
T. wrote:Ima super prdenku ali ne moš je uvatit... :scratch:r
ja bi tebi uvalio u tvoju prdekaru ručnu granatu baš me zanima koliko bi brzo galopirao Makarskom rivijerom.
Guest- Guest
by mortal Today at 16:23
zko zna..
----------------------------------------------------------------------------------------------
Moras imati kurchinu da bi se prestavijo ko konj...Nije ona glupa ...zato i glumi kobilu..a da se ovaj Sisoje skine sigurno bi vrisnula,,,krme jedno ustrojeno:::)))))
zko zna..
----------------------------------------------------------------------------------------------
Moras imati kurchinu da bi se prestavijo ko konj...Nije ona glupa ...zato i glumi kobilu..a da se ovaj Sisoje skine sigurno bi vrisnula,,,krme jedno ustrojeno:::)))))
Guest- Guest
by Gnječ Today at 16:31
@T. wrote:
Ima super prdenku ali ne moš je uvatit... :scratch:r
ja bi tebi uvalio u tvoju prdekaru ručnu granatu baš me zanima koliko bi brzo galopirao Makarskom rivijerom.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ne bi mu valjda izvadijo osigurach::)) Al bi bilo ustashkih govana ..Makarska se nikad vishe ne bi mogla oporaviti od toga::))
@T. wrote:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ne bi mu valjda izvadijo osigurach::)) Al bi bilo ustashkih govana ..Makarska se nikad vishe ne bi mogla oporaviti od toga::))
Guest- Guest
frka wrote:by Gnječ Today at 16:31
@T. wrote:
bi. on bi morao jako stisnut šupak da ona ručka ostane u neutralnom položaju i ne detonira granatu. baš me zanima koliko bi vremena mogao izdržati sa stisnutim čmarom.
Guest- Guest
To mi neće bit problem...mortal wrote:tko zna..
Predstaviti se za konja...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Similar topics
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Ode Kamala kobila u tri pm
» Kobila Kamala
» Konj se zaljubio u kravu, kobila ljubomorna
» Sindrom 'Živi zid' zahvatio sdp-ovce obrušili se na Kolaričku:"Kobra,kobila,bolesna krava,šuga,glupača,potrošena fufa..."
» Ode Kamala kobila u tri pm
» Kobila Kamala
» Konj se zaljubio u kravu, kobila ljubomorna
» Sindrom 'Živi zid' zahvatio sdp-ovce obrušili se na Kolaričku:"Kobra,kobila,bolesna krava,šuga,glupača,potrošena fufa..."
Page 1 of 1