Jefrina radna snaga prijavila gazdu jer ih je izbacio iz stana i nije isplatio dodatke
Page 1 of 1
Jefrina radna snaga prijavila gazdu jer ih je izbacio iz stana i nije isplatio dodatke
Ha ha ha jeftina radna snaga ha ha ha ha
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2101083
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Jefrina radna snaga prijavila gazdu jer ih je izbacio iz stana i nije isplatio dodatke
davno je trebalo.. još nije kasno
da ste tako štitili mlade Hrvatske ne bi se iseljavali
ovakvoj Hrvatskoj nije mjesto u EU
to nije kapitalizam i zakon jačeg to je najsramotnija pljačka i bjedan status jedne države
samo beskarakterna osoba može ponosno stajati na čelu takve konstrukcije
svatko pametan bi se stidio i nastojao dovesti stvari u red
imam sve papire svog slučaja i rješenja suda
kako se gamad postavi, laže, osuđuje bez krivnje, potraživanja uredno uskraćuju
čudim se da je ovaj završio s kaznenom prijavom
vrijeme da se pokrene lavina
da ste tako štitili mlade Hrvatske ne bi se iseljavali
ovakvoj Hrvatskoj nije mjesto u EU
to nije kapitalizam i zakon jačeg to je najsramotnija pljačka i bjedan status jedne države
samo beskarakterna osoba može ponosno stajati na čelu takve konstrukcije
svatko pametan bi se stidio i nastojao dovesti stvari u red
imam sve papire svog slučaja i rješenja suda
kako se gamad postavi, laže, osuđuje bez krivnje, potraživanja uredno uskraćuju
čudim se da je ovaj završio s kaznenom prijavom
vrijeme da se pokrene lavina
2014-04-16
Re: Jefrina radna snaga prijavila gazdu jer ih je izbacio iz stana i nije isplatio dodatke
da .. s koliko samo omalovažavanja podređuju ljude nazivajući ih jeftinom radnom snagomRayMabus wrote:Ha ha ha jeftina radna snaga ha ha ha ha
jeftina uhljebnička gamad
najprije ostave narod i mlade bez posla, raznih profila i naobrazbe, pretežno Hrvate po nacionalnosti
zatim ih tretiraju ovakvim nazivima.. prljava, lopovska posla od vrha države do dna
ovdje je slučaj sa dva državljana BIH, inače više stotina tisuća puta proživljena priča mladih Hrvata o neisplati plaća i progonu
Longi.... ti si taj koji ih tako nazivaš???
koma .. ali znam da nisi jedini
immortal-
2014-04-16
Pa tako ih ti tzv rvatski kapitalisti nazivaju a ja iz sarkazma to tako nazivam jer znam da nit su jeftina nit išta jer je radna snaga iz uvoza uvijek skuplja a ovi je iša zajebat Bosance ka šta je zajeba masu domaćih a ovi ga fino prijavili i u pravu su skroz jer ih je iša zajebat.
To su ti naši kapitalisti koji ti kažu Ako nećeš ti ima tko oće pa bi radnu snagu iz Bangladeša za kikiriki pa će ih onda ić zajebat a ovi nisu baš da će ti pustit.
To su ti naši kapitalisti koji ti kažu Ako nećeš ti ima tko oće pa bi radnu snagu iz Bangladeša za kikiriki pa će ih onda ić zajebat a ovi nisu baš da će ti pustit.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa tako ih ti tzv rvatski kapitalisti nazivaju a ja iz sarkazma to tako nazivam jer znam da nit su jeftina nit išta jer je radna snaga iz uvoza uvijek skuplja a ovi je iša zajebat Bosance ka šta je zajeba masu domaćih a ovi ga fino prijavili i u pravu su skroz jer ih je iša zajebat.
čuj, ovi iz bangladeša su muslimani kad im dopizdi lako se opasaju eksplozivom i razore firmu, gazdu i cijelu njegovu obitelj do stoljeća sedmog.
Guest- Guest
Pa 25 godina ja slušam priče Ako nećeš ti ima tko će radit.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Pa tako ih ti tzv rvatski kapitalisti nazivaju a ja iz sarkazma to tako nazivam jer znam da nit su jeftina nit išta jer je radna snaga iz uvoza uvijek skuplja a ovi je iša zajebat Bosance ka šta je zajeba masu domaćih a ovi ga fino prijavili i u pravu su skroz jer ih je iša zajebat.
čuj, ovi iz bangladeša su muslimani kad im dopizdi lako se opasaju eksplozivom i razore firmu, gazdu i cijelu njegovu obitelj do stoljeća sedmog.
Eto sad kad nema nek ovima koje su uvezli a idu im dat male plaće i zajebat ih suprotno dogovoru nek to isto reču.
Pa nisi tome pajdi iz Bangladeša dao posao pored kuće nego si ga zva da dođe i zajeba si ga jer moga je on tako ostat i doma ili ić radit negdi drugdi.
Ovi in odma skaću na oči i dižu sidro ako ih idu zajebat.
Nije ti to Hrvat kojemu je to posao kraj kuće pa će trpit jer nema u okolici puno mogućnosti za posao.
2014-04-11
Oni misle da će oni dovest ljude iz Filipina i Bangladeša ode na lipe oči pa će ih zajebat i onda druže snađi se a svaki radnik kojeg uvezeš mora MUP odobrit i ti garantiraš za njega i onda ako mu daš nogu a nije radnik kriv on te mora tužit jer nema za platit kartu nazad i ostat će nezakinito u zemlji.
Ja kad san radija u Italiji moj gazda je mora položit par tisuća eura na banku kao garanciju za mene tj ne možeš ti zaposlit stranca iz ne EU zemalja tek tako nego moraš na banku uplatit par tisuća eura pa ako se šta desi da ga država tim novcem može vratit u matičnu državu.
Imat će oni problema s tom radnom snagom iz uvoza a nisu ni svijesni koliko.
Nije ni Hrvatska kao država to još shvatila a shvatit će kad im se naredaju takvi slučajevi di su doveli radnike pa raskinili ugovor a ovi ostali na cesti i nemaju para za vratit se doma u Bangladeš.
Ja kad san radija u Italiji moj gazda je mora položit par tisuća eura na banku kao garanciju za mene tj ne možeš ti zaposlit stranca iz ne EU zemalja tek tako nego moraš na banku uplatit par tisuća eura pa ako se šta desi da ga država tim novcem može vratit u matičnu državu.
Imat će oni problema s tom radnom snagom iz uvoza a nisu ni svijesni koliko.
Nije ni Hrvatska kao država to još shvatila a shvatit će kad im se naredaju takvi slučajevi di su doveli radnike pa raskinili ugovor a ovi ostali na cesti i nemaju para za vratit se doma u Bangladeš.
2014-04-11
,.a i taj je 'gazda' pravi..cega je on gazda?..jebote sad kad imas posla on ide zajebat radnike i na njima ustedit...taj je stvarno malo 'jaci' gazda
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa dobio kaznenu prijavu i zatvorilo ga.vuksadinare wrote:,.a i taj je 'gazda' pravi..cega je on gazda?..jebote sad kad imas posla on ide zajebat radnike i na njima ustedit...taj je stvarno malo 'jaci' gazda
2014-04-11
nije to poanta..poanta je kakav je on 'gazda' i cega..sad kad ima posla on ide zajebat radnike i na njima stedit..onda to znaci da je u kurcu sa poslom i da mu lose ideRayMabus wrote:Pa dobio kaznenu prijavu i zatvorilo ga.vuksadinare wrote:,.a i taj je 'gazda' pravi..cega je on gazda?..jebote sad kad imas posla on ide zajebat radnike i na njima ustedit...taj je stvarno malo 'jaci' gazda
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa išlo bi mu dobro da je moga zajebat radnike.vuksadinare wrote:nije to poanta..poanta je kakav je on 'gazda' i cega..sad kad ima posla on ide zajebat radnike i na njima stedit..onda to znaci da je u kurcu sa poslom i da mu lose ideRayMabus wrote:Pa dobio kaznenu prijavu i zatvorilo ga.vuksadinare wrote:,.a i taj je 'gazda' pravi..cega je on gazda?..jebote sad kad imas posla on ide zajebat radnike i na njima ustedit...taj je stvarno malo 'jaci' gazda
Uvezeš radnike , naplatiš posao a radnike pošalješ u pm i zapritiš im. Ko da jedan taki u državi.
2014-04-11
Iz mog iskustva takva je većina bilaRayMabus wrote:Pa išlo bi mu dobro da je moga zajebat radnike.vuksadinare wrote:nije to poanta..poanta je kakav je on 'gazda' i cega..sad kad ima posla on ide zajebat radnike i na njima stedit..onda to znaci da je u kurcu sa poslom i da mu lose ideRayMabus wrote:Pa dobio kaznenu prijavu i zatvorilo ga.vuksadinare wrote:,.a i taj je 'gazda' pravi..cega je on gazda?..jebote sad kad imas posla on ide zajebat radnike i na njima ustedit...taj je stvarno malo 'jaci' gazda
Uvezeš radnike , naplatiš posao a radnike pošalješ u pm i zapritiš im. Ko da jedan taki u državi.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Ti baš nisi ima neke sriće s poslodavcima koliko vidin.AssadNaPodmornici wrote:Iz mog iskustva takva je većina bilaRayMabus wrote:Pa išlo bi mu dobro da je moga zajebat radnike.vuksadinare wrote:nije to poanta..poanta je kakav je on 'gazda' i cega..sad kad ima posla on ide zajebat radnike i na njima stedit..onda to znaci da je u kurcu sa poslom i da mu lose ideRayMabus wrote:Pa dobio kaznenu prijavu i zatvorilo ga.vuksadinare wrote:,.a i taj je 'gazda' pravi..cega je on gazda?..jebote sad kad imas posla on ide zajebat radnike i na njima ustedit...taj je stvarno malo 'jaci' gazda
Da takvi su ti bili većina a i danas gledaju kako će koga zajebat pa misle ukinit kvote pa dovodit ekipu iz Zimbavea i onda ih zajebat na zadnjoj i predzadnjoj plaći tj neisplatiti im ih uopće.
To taki mentalni sklopovi a ja ih skužin odma pa onda neman s njima puno posla a i kad iman netraje radni odnos dugo nego iden ća , iman pametnijeg posla i šta ću stavit na svoju vremensku stazu.
2014-04-11
Similar topics
» Mrak sve mracnija!Sama sebe prijavila u komisiju.Zaradila 40 000 kuna i nije prijavila to u imovinskoj kartici
» Jeftina radna snaga
» Jeftina radna snaga u Srbiji i Hrvatskoj
» Uvozna radna snaga u elitnom turizmu
» Nova radna snaga dolazi s Dalekog istoka
» Jeftina radna snaga
» Jeftina radna snaga u Srbiji i Hrvatskoj
» Uvozna radna snaga u elitnom turizmu
» Nova radna snaga dolazi s Dalekog istoka
Page 1 of 1