Guverner Vujčić : Ljudi odlaze , nema radnika , treba povećati plaće
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Guverner Vujčić : Ljudi odlaze , nema radnika , treba povećati plaće
RayMabus wrote:Ako ćemo iskreno većina ljudi u Hrvatskoj nije uopće zadovoljna trentutnom političkom i ekonomskom klimom u društvu.epikur37 wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:Ja sam zadovoljan, otkad je to arogancija? Mislim da je Hrvatska u glavnom ok.
jako mnogo građana svakodnevno puši kurčinu da bi ti i tvoja vojska šugavih uhljeba bili zadovoljni. ne zaboravi to. a mnogi imaju kratak fitilj poput onog u Đakovu. po tvojoj maloumnoj zadovoljnoj procjeni koliko misliš da ima takvih građana koji lutaju hrvatskom kao tempirane bombe? malo? puno? zanemarivo?
Pa većina je ljudi zadovoljna i voli Hrvatsku.
Mah to je tako oduvijek, ljudi su uvijek oporba vlasti i vazda grintaju....ali u stvari većini nije loše, uvijek može bolje a i vole Hrvatsku.
A tko ju ne bi volio ovako lijepu, plodnu i raznorodnu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Možda ne živimo u istoj državi kad je percepcija kako nam je u pitanju.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Ako ćemo iskreno većina ljudi u Hrvatskoj nije uopće zadovoljna trentutnom političkom i ekonomskom klimom u društvu.epikur37 wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:Ja sam zadovoljan, otkad je to arogancija? Mislim da je Hrvatska u glavnom ok.
jako mnogo građana svakodnevno puši kurčinu da bi ti i tvoja vojska šugavih uhljeba bili zadovoljni. ne zaboravi to. a mnogi imaju kratak fitilj poput onog u Đakovu. po tvojoj maloumnoj zadovoljnoj procjeni koliko misliš da ima takvih građana koji lutaju hrvatskom kao tempirane bombe? malo? puno? zanemarivo?
Mah to je tako oduvijek, ljudi su uvijek oporba vlasti i vazda grintaju....ali u stvari većini nije loše, uvijek može bolje a i vole Hrvatsku.
Al nema veze uvijek postoji iseljavanje di je bolje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Možda ne živimo u istoj državi kad je percepcija kako nam je u pitanju.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Ako ćemo iskreno većina ljudi u Hrvatskoj nije uopće zadovoljna trentutnom političkom i ekonomskom klimom u društvu.epikur37 wrote:Gnječ wrote:
Al nema veze uvijek postoji iseljavanje di je bolje.
Ljudi su naivni, evo sve više ih se i vraća...
manje-više sve je ok.
2015-08-06
Ne vraća se nitko. Vraća se onih 20% koji su ionako otišli privremeno.
Ja mislim da imamo potpuno drukčije poglede na državu kad je stanje u istoj u pitanju no hvala Bogu sutra Austrija a tu je i Njemačka kojoj svake tekuče godine fali novih pola do miljon radnika više , pa Irska i drugi.
Široko nam je polje a Hrvatsku ćemo volit al s pristojne udaljenosti i jednom godišnje ode na odmor i to je to.
Ja mislim da imamo potpuno drukčije poglede na državu kad je stanje u istoj u pitanju no hvala Bogu sutra Austrija a tu je i Njemačka kojoj svake tekuče godine fali novih pola do miljon radnika više , pa Irska i drugi.
Široko nam je polje a Hrvatsku ćemo volit al s pristojne udaljenosti i jednom godišnje ode na odmor i to je to.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ne vraća se nitko. Vraća se onih 20% koji su ionako otišli privremeno.
mae...a evo j i ti zavaljeni pred kompom, cugamo i nikud ne idemo...
doduše ti kmečiš valjda ti je to za pred spavanje dobro
2015-08-06
Spava san cilo popodne do šest popodne. Naspava san se. Najia oko podne i zaspa i spava do šest popodne. Ja ću gledat filmove cilu noć.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Ne vraća se nitko. Vraća se onih 20% koji su ionako otišli privremeno.
mae...a evo j i ti zavaljeni pred kompom, cugamo i nikud ne idemo...
doduše ti kmečiš valjda ti je to za pred spavanje dobro
Ja nisam zadovoljan stanjem u državi. Zato san i da otkaz prije tri godine. Ne ispalti se više radit.
2014-04-11
ja ću još dva gemišta i u postelju....sutra valja trčati ili plivati...ljeti se uvijek uzdebljam
2015-08-06
Nemoj pretjerivat s tim fizičkim naprezanjem. Nikidan mi govori zet kako mu je umra kolega na poslu od 33 godine od srca a da je svaki dan iša plivat najmanje pola ure. Ostavija ženu s ditetom malim i u visokom stupnju trdnoće i ova rodila par dana drugo dite nakon njegove smrti.epikur37 wrote:ja ću još dva gemišta i u postelju....sutra valja trčati ili plivati...ljeti se uvijek uzdebljam
Nije ti to baš zdravo toliko se fizički naprezat.
2014-04-11
RayMabus wrote:Nemoj pretjerivat s tim fizičkim naprezanjem. Nikidan mi govori zet kako mu je umra kolega na poslu od 33 godine od srca a da je svaki dan iša plivat najmanje pola ure. Ostavija ženu s ditetom malim i u visokom stupnju trdnoće i ova rodila par dana drugo dite nakon njegove smrti.epikur37 wrote:ja ću još dva gemišta i u postelju....sutra valja trčati ili plivati...ljeti se uvijek uzdebljam
Nije ti to baš zdravo toliko se fizički naprezat.
Ma ne, pokušat ću sutra pokrenuti se lagano u 6 sati 7 kilometara pretrčati.
Plivanje mi je za sada nedostupno, pao sam na brodu i vjerujem da sam slomio rebro ili da je napuklo. Evo mjesec dana je prošlo ali i dalje me probada kada zamahnem rukom, doduše sve manje.
2015-08-06
Inače da, po vrućini ne treba pretjerivati ni sa čim. Ako treniraš išta aerobno to ti je od 5-7 ujutro.
2015-08-06
Ja ne trenirram ništa. Zadnje tri godine se samo izležavan al iman takvu genetiku da mnogi misle da nešto treniram jer ćim malo uvućem trbuh odma ispada da san neki tip koji se bavi sportom a nije.
Samo ležanje. Ne vataju mi se kilogrami. Takva genetika.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ja ne trenirram ništa. Zadnje tri godine se samo izležavan al iman takvu genetiku da mnogi misle da nešto treniram jer ćim malo uvućem trbuh odma ispada da san neki tip koji se bavi sportom a nije.
Sigurno te i ženske ćapaju...nije ni to lako.
Uvijek neka u dućanu, pa nešto dobaci ili je nešto mislila, okolo po kafiću...
2015-08-06
Ne družim se s ženama uopće odavno jer su mi dopizdile i pale u očima.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Ja ne trenirram ništa. Zadnje tri godine se samo izležavan al iman takvu genetiku da mnogi misle da nešto treniram jer ćim malo uvućem trbuh odma ispada da san neki tip koji se bavi sportom a nije.
Evo sad san uganija nogu kako se sa starin svađa i to je bilo 21.06 i ja ti od tada samo ležin na kauču jer ne mogu se uopće kretat jer mogu samo na jednoj nozi skakutat.
Netko bi popizdija na mon mistu al ja san ti ono doslovno ko neki kip , mogu ležat cili život.
Samo mi triba kava , duvan , spiza i internet il neke knjige za zanimaciju i ja ti neću godinama izać iz kuće.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ne družim se s ženama uopće odavno jer su mi dopizdile i pale u očima.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Ja ne trenirram ništa. Zadnje tri godine se samo izležavan al iman takvu genetiku da mnogi misle da nešto treniram jer ćim malo uvućem trbuh odma ispada da san neki tip koji se bavi sportom a nije.
Evo sad san uganija nogu kako se sa starin svađa i to je bilo 21.06 i ja ti od tada samo ležin na kauču jer ne mogu se uopće kretat jer mogu samo na jednoj nozi skakutat.
Netko bi popizdija na mon mistu al ja san ti ono doslovno ko neki kip , mogu ležat cili život.
Samo mi triba kava , duvan , spiza i internet il neke knjige za zanimaciju i ja ti neću godinama izać iz kuće.
U konačnici u pravu si, boli te kiki. Pojedeš, baciš oko na internet, zapališ, popiješ i u krpe.
2015-08-06
A šta bi me to tribalo zanimat vani sad kad ne radim ? Žene koje samo gledaju koliko ti para imaš. Seks koji me zanima u dvadesetima a sad mogu i bacit drkicu jer mi se ne trči za njima radi pičke.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Ne družim se s ženama uopće odavno jer su mi dopizdile i pale u očima.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Ja ne trenirram ništa. Zadnje tri godine se samo izležavan al iman takvu genetiku da mnogi misle da nešto treniram jer ćim malo uvućem trbuh odma ispada da san neki tip koji se bavi sportom a nije.
U konačnici u pravu si, boli te kiki. Pojedeš, baciš oko na internet, zapališ, popiješ i u krpe.
Nema me šta zanimat vanka , izađen možda dvadeset puta godišnje iz kuće jer moran nešto obavit i to je to i još četrdesetqk puta tu na kilometar od kuče do prijatelja , na plaži il u polje i to mi je dovoljno i više mi i ne triba. Ostatak san doma i ležin i bmk šta se dešava na ulici i u vanjskom svijetu u praksi.
2014-04-11
Sve u mom životu bar kad su viši ciljevi u pitanju je podređeno Galaktičkoj federaciji čak i ovo moje nečinjenjenje ničega a u biti radi se o čekanju budućih događaja na vremenskoj stazi pošto su mi pokazali gdje da tražim podatke iz budućnosti.
Do prije 12 godina konta san ono nađeš srodnu dušu pa onda zajedno al se zasralo i na kraju mora nać tekst o srodnim dušama na ovoj planeti pa da zbog vrlo sličnog karaktera koji ako se pojavi iti malo ega završavaju svađom a tek svako osmi par uspije a ne da mi se prolazit sedam puta kroz to da bi naša pravu pa san odusta od traženja i sad kad mi i uleti neka da je u tin vodama to je kod mene Hvala i doviđenja.
Zato san se preorjentira na drugu taktiku koja daje puno bolje rezultate a to je proučija budućnost na globalnoj razini i sad čekam sukob civilizacija između zapada i islamskog svijeta.
Riječ je o svojevrsnom Feniksu koji će se rodit iz tog pepela sukoba civilizacija dakle ja osobno jedino šta moram radit je ništa i samo čekat.
Do prije 12 godina konta san ono nađeš srodnu dušu pa onda zajedno al se zasralo i na kraju mora nać tekst o srodnim dušama na ovoj planeti pa da zbog vrlo sličnog karaktera koji ako se pojavi iti malo ega završavaju svađom a tek svako osmi par uspije a ne da mi se prolazit sedam puta kroz to da bi naša pravu pa san odusta od traženja i sad kad mi i uleti neka da je u tin vodama to je kod mene Hvala i doviđenja.
Zato san se preorjentira na drugu taktiku koja daje puno bolje rezultate a to je proučija budućnost na globalnoj razini i sad čekam sukob civilizacija između zapada i islamskog svijeta.
Riječ je o svojevrsnom Feniksu koji će se rodit iz tog pepela sukoba civilizacija dakle ja osobno jedino šta moram radit je ništa i samo čekat.
2014-04-11
Ray nitko ti ne može reći da si u krivu...tvoja računica je posve pragmatična...do u detalj.
2015-08-06
ni istina, jo morin
2014-04-16
Nema to veze s u krivu u pravu. Jednostavno mi podaci iz budućnosti daju sliku koju ne vidi ostatak populacije.
Npr Plenkovic misli da će se održati a ne zna da će sad imigranti navaliti još jače na Hrvatsku šta će u kombinaciji s porastom desnice u zapadnoj Europi dovest do toga da i u Hrvatskoj još jače raste desnica posebno jer je izrevoltirana ljevičarom Plenkovicem i da će teško on moć dobit iduće parlamentarne izbore.
Kako i SDP stoji loše očito ćemo imat zavrzlamu i možda dva puta izlazit na izbore a u međuvremenu će imigranti i dalje navaljivat a desničari rasti u zapadnoj Europi.
U praksi naći ćemo se u sendviću između sve desnije zapadne Europe i imigranata koji navaljuju a to nije politička situacija u kojoj jedan ljevičarski premijer na čelu stranke desnog centra može uspiješno plivat.
Npr Plenkovic misli da će se održati a ne zna da će sad imigranti navaliti još jače na Hrvatsku šta će u kombinaciji s porastom desnice u zapadnoj Europi dovest do toga da i u Hrvatskoj još jače raste desnica posebno jer je izrevoltirana ljevičarom Plenkovicem i da će teško on moć dobit iduće parlamentarne izbore.
Kako i SDP stoji loše očito ćemo imat zavrzlamu i možda dva puta izlazit na izbore a u međuvremenu će imigranti i dalje navaljivat a desničari rasti u zapadnoj Europi.
U praksi naći ćemo se u sendviću između sve desnije zapadne Europe i imigranata koji navaljuju a to nije politička situacija u kojoj jedan ljevičarski premijer na čelu stranke desnog centra može uspiješno plivat.
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Guverner Vujčić: Plaće u Hrvatskoj su niže nego što se mislilo, to znači da smo konkurentniji
» Guverner Vujčić piša po sirotinji
» Guverner Vujčić : Ne bih predlagao uvođenje eura da to nije u interesu Plenkovica
» Guverner Vujčić: nakon uvođenja Eura cijene ne bi puno porasle, recimo 50%
» Guverner HNB-a: Morat ćemo raditi duže i uvesti veliki broj stranih radnika
» Guverner Vujčić piša po sirotinji
» Guverner Vujčić : Ne bih predlagao uvođenje eura da to nije u interesu Plenkovica
» Guverner Vujčić: nakon uvođenja Eura cijene ne bi puno porasle, recimo 50%
» Guverner HNB-a: Morat ćemo raditi duže i uvesti veliki broj stranih radnika
Page 3 of 3