Đoković - Federer
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Đoković - Federer
Evo finale Wimbledona u 15 sati
https://sportske.jutarnji.hr/tenis/grand-slam/uzivo-dokovic-nakon-ivanisevica-u-pomoc-pozvao-jos-jednu-hrvatsku-legendu-mario-ancic-glumio-rogera-federera-uoci-spektakla-u-finalu-wimbledona/9119171/
Inače ne pratin taj tenis al ovo ću baš s gušton pogledat
Ajmo Đoković
https://sportske.jutarnji.hr/tenis/grand-slam/uzivo-dokovic-nakon-ivanisevica-u-pomoc-pozvao-jos-jednu-hrvatsku-legendu-mario-ancic-glumio-rogera-federera-uoci-spektakla-u-finalu-wimbledona/9119171/
Inače ne pratin taj tenis al ovo ću baš s gušton pogledat
Ajmo Đoković
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Đoković - Federer
1 set Đoković na jedvite jade al dobro je , sad se lakše diše
http://www.novosti.rs/vesti/sport.296.html:806209-UZIVO-Djokovic-Federer-76
Sad neka ga dobije i drugi set i to ti je to
http://www.novosti.rs/vesti/sport.296.html:806209-UZIVO-Djokovic-Federer-76
Sad neka ga dobije i drugi set i to ti je to
2014-04-11
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Znan da se igra na tri dobijena al ovaj drugi set neće dobit jer već gubi 4;1 a to je teško dobit pa imamo 1;1 u setovima dakle oduljit će se.dzango wrote:Jok bre, igra se na tri dobijena.
2014-04-11
dzango wrote:Jok bre, igra se na tri dobijena.
Nije ti dosta što navija za Đokovića, nego još insistiraš na znanju pravila.
Guest- Guest
Bravo Đoković , dobija i treći set , 2:1 za Đokovića
Još dva seta do kraja utakmkce i dovoljno mu je dobit jednog i pobjednik je a Federeru tribaju dva dobivena seta.
Još dva seta do kraja utakmkce i dovoljno mu je dobit jednog i pobjednik je a Federeru tribaju dva dobivena seta.
2014-04-11
Bravo. Čestitke. Već san mislija da neće. Pet sati su igrali. Koja utakmica. Vrhunska.
2014-04-11
Nole im se usrao u život, celom stadionu kojo je navijao za Rodžera. Njegova prkosna faca na kraju govori sve. Stvarno ima muda samo takva.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Jes vidija. Neće za Balkanca da navijaju. Neka ih je dobija. Sad Srbija ima više osvojenih Wimbeldona od Njemačke i izjednačila se sa Švedskom.dzango wrote:Nole im se usrao u život, celom stadionu kojo je navijao za Rodžera. Njegova prkosna faca na kraju govori sve. Stvarno ima muda samo takva.
Nekam, neka , baš mi je drago. Čestitke , svaka čast.
2014-04-11
Bravo Nole, uživao sam!
Štatije hr zaprška...
Štatije hr zaprška...
bravo nole
hvala nole
nole i simona
pobednici wimbldona
nije bilo lako igrati protiv punog stadiona na celu sa federerom.
hvala nole
nole i simona
pobednici wimbldona
nije bilo lako igrati protiv punog stadiona na celu sa federerom.
Guest- Guest
Šampioni Wimbledona u obe konkurencije pravoslavci. Bela religija za beli sport...
Guest- Guest
Mene zanima,kako jos Regoč nije poceo svojatati Đokoviča i govoriti da je u sustini Hrvat...
Guest- Guest
Ako mu je Ivanisevic drzao predavanje o taktici ili servisu onda je skoro uspjeshno obavio posao za Federera.Pa jebo te..dobio je ovaj jebeni Wimbledon ali sa takvom zicerashkom igrom da sam ga prestao gledati u 4 setu..Ochajno slab return jedno do njgovih pravih oruzna ..Serve je bio na nivou 200 na rang listi..Federer definitivno bolji ali se broji rezultat..I on sam je svjestan toga pa se nije ni neshto radovao.Ubi ga onaj guru shpanac mada je izostalo slanje srca..Ajd u pichku materinu sa tim glpostima..Jelena nije bila prisutna ..moguce da su se fajtali pa je to razlog njegove nezainteresiranosti,,Meni je izgledalo da ga boli kurac hoce li ili nece pobijediti..Sve u svemu skro je sam sebe pobijedio..Kada ga Federer nije dobio u ovako loshem izdanju...vjerojatno ga nikad nece ni dobiti..Sada mu je ushao u glavu definitivn..Pitat ce se ...pa kako je moguce da me ovakav kilav pobijedio..Chestitka ipak..obadva trofeja su na Balkanu..Radujte se narodi::)))A sad odoK na roshtiljadu ..Litra loze je u gepeku::))
Guest- Guest
frka wrote:Chestitka ipak..obadva trofeja su na Balkanu..Radujte se narodi::)))A sad odoK na roshtiljadu ..Litra loze je u gepeku::))
Ivan Dodig osvojio Wimbledon u mješovitim parovima!
H.V. prije 8 sati
IVAN Dodig osvajač je Wimbledona! Hrvatski tenisač slavio je u finalu mješovitih parova s Latishom Chan s Tajvana 6:2, 6:3 protiv švedsko-latvijske kombinacije Roberta Lindstedta i Jelene Ostapenko.
Čak tri puta su Dodig i Chan uzimali servis Lindstedtu i Ostapenko u prvom setu, a rezultat je mogao biti još uvjerljiviji da i sami nisu ispustili servis u sedmom gemu seta.
Šveđanin i Latvijka su se bolje držali u drugom setu, sve do rezultata 4:3 za Dodig i Chan koji su tada stigli do 15:40 i odmah iskoristili prvu break-priliku. Nakon toga pri servisu za meč nije bilo nikakvih problema.
To je treći naslov za Dodiga i Chan na Grand Slam turnirima u mješovitim parovima. Prošle godine su uzeli Roland Garros, a u Parizu su bili najbolji i ove godine, što znači da im je to drugi Grand Slam naslov zaredom
Eroo- Posts : 79071
2016-07-22
Jebiga..tenis je 70% psiha,,kako reche Nikola Pilic moj najomiljeniji trener svih vremena..Novak trenutak iskrenosti..
https://www.youtube.com/watch?v=dYcDYZJdl4M
https://www.youtube.com/watch?v=dYcDYZJdl4M
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» SRĐAN ĐOKOVIĆ O SRBIMA I HRVATIMA!
» Persona non grata ------- đoković
» Đoković je osramotio Srbiju
» Đoković polomio reket
» Đoković stigao na Gripe
» Persona non grata ------- đoković
» Đoković je osramotio Srbiju