Priprema se velika koalicija HDZ-a i SDP-a
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Priprema se velika koalicija HDZ-a i SDP-a
A čuj. Avetima prošlosti ne valja vjerovati.maggie13 wrote:docekasmo i taj dan,da..:Djastreb wrote:Pa i ne više toliko.epikur37 wrote:Z
Plebsu se puste priče o ustašama i partizanima,
Evo,samo na ovom forumu su te teme potpuno zamrle.
Samo,dokad :P
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Da,a ne misiliš li da će taj glas završiti kod HDZ&SDP i ovako i onako,ako glasuješ za neku takvu stranku koja će na kraju ipak nekome presuditi i pomoći da postane premijer.neoliberalni_placenik wrote:gle nisam neki fatalni idealist da polažem nade u neku partiju, pouzdan se u se i svoje kljuse, a usput u ovoj lakrdiji od izbora, dat ću glas samo da SDP/HDZ ne dobiju moj glas. ostaneš li doma, SDP/HDZ profitiraju. ako daš glas nekoj maloj stranci koja ne prijeđe prag, opet HDZ/SDP podjele tvoj glas.Antif_No1 wrote:A ja sam smatrao kako si ti mnogo mudriji.Zar zaista misliš da će MOST zapapriti bilo kome ?neoliberalni_placenik wrote:ja se mislim tko će najviše zapapriti HDZ/SDPu, most ili ŽZ, mislim da ću ipak za most
Za ŽZ mislim da možda i bi,jer ako su doista onakvi principjelni,anarhični i nepotkupljivi kako se prikazuju,onda bi njihova brojnost u saboru doista mogla zapapriti,ali s MOSTOM će se mnogi razočarati,što ćemo uskoro i viditi.
Meni osobno,jedino je ŽZ garancija da glas neće završiti kod HDZ&SDP,dok za MOST sam siguran da će na kraju završiti kod jednih ili drugih.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
treba uvijek bit oprezan,da..premda se sad pojavio zajednicki neprijatelj,pa cemo tesko uspjet vise međusobno ratovat..a,i komunizam se sad zove ekstremni znamo sto.. :-ojastreb wrote:A čuj. Avetima prošlosti ne valja vjerovati.maggie13 wrote:docekasmo i taj dan,da..:Djastreb wrote:Pa i ne više toliko.epikur37 wrote:Z
Plebsu se puste priče o ustašama i partizanima,
Evo,samo na ovom forumu su te teme potpuno zamrle.
Samo,dokad :P
2014-04-12
Ovi izbori sada,tj.ova kampanja za predstojeće izbore ima najmanje nacionalnog naboja od prvih višestranačkih izbora.
Također nema ni onog antikomunističkog ,a još manje antisrpskog "štiha" kojima su dosadašnji izbori bili protkani.
Što se to događa???
Također nema ni onog antikomunističkog ,a još manje antisrpskog "štiha" kojima su dosadašnji izbori bili protkani.
Što se to događa???
2014-04-22
to bi bilo nešto novo,da se dva manja tornada spoje u jedan veliki,naravno na dobrobit svih koji mu vjeruju,još će ga mašući i dočekati...
vili40-
2015-08-02
2.06 pa nadalje..Tornado otpufo Marcelusa..
Guest- Guest
I ne samo to,već je sve teže razlikovati predizborne skupove HDZ-a i SDP-a,čak ona Karamarkova opaska nije ni blesava.S ovakvom retorikom,Milanović kao da je šef HDZ-a,a ne jedne moderne,napredne i progresivne urbane stranke.jastreb wrote:Ovi izbori sada,tj.ova kampanja za predstojeće izbore ima najmanje nacionalnog naboja od prvih višestranačkih izbora.
Što se to događa???
2015-07-23
to je zato,jer je narod dovoljno iznuren i iscrpljen,sfaknut u glavu,i nema volje za nis,pa je ovima pala maska i dosadilo im izigravati Pozitivniju stranu..ukratko,rade sto hoce,narod ne moze nis protiv...Antif_No1 wrote:I ne samo to,već je sve teže razlikovati predizborne skupove HDZ-a i SDP-a,čak ona Karamarkova opaska nije ni blesava.S ovakvom retorikom,Milanović kao da je šef HDZ-a,a ne jedne moderne,napredne i progresivne urbane stranke.jastreb wrote:Ovi izbori sada,tj.ova kampanja za predstojeće izbore ima najmanje nacionalnog naboja od prvih višestranačkih izbora.
Što se to događa???
Guest- Guest
Velika koalicija - lijepo zakažu i s time završe kao sekundarna sirovina.
Morat ću pljunuti sam sebe preksutra i zaokružiti nešto što veze s razumom nema.
Morat ću pljunuti sam sebe preksutra i zaokružiti nešto što veze s razumom nema.
Guest- Guest
Zelene Fenix,zelene..oni nikad ne mase..jestda imaju uvrnutu podrsku seksualno afirmiranim izopacenicima,ali stos...nis nije idealno
Guest- Guest
ORAH i slične nakaze nikad. Glasujem za daljnje rasturanje jer kod mene je odavno sve potonulo.
Guest- Guest
Kupi za odstupnicu neku kucu i istocnoj Svabiji...sigurnije je..
Guest- Guest
Programski,Orah mi je najbliži,te bih bez razmišljanja zaokružio njih kada bih znao da neće biti samo marioneta SDP-a,nego graditi konzistentnu politiku i profilirati jednu neovisnu zelenu i liberalnu stranku.
2015-07-23
bogomdani wrote:Kupi za odstupnicu neku kucu i istocnoj Svabiji...sigurnije je..
Ja radije preferiram nešto poput Sv. Helene i sl. otoka usred Atlantika ili Pacifika. Kad dođe jedan tsunami i odnese me, sve 5.
Bolje nego ovaj investicijski tsunami zadnje 4 godine od Kukuriku.
Guest- Guest
Također primjećujem da pravaške stranke nikada nisu bile tiše.Antif_No1 wrote:Programski,Orah mi je najbliži,te bih bez razmišljanja zaokružio njih kada bih znao da neće biti samo marioneta SDP-a,nego graditi konzistentnu politiku i profilirati jednu neovisnu zelenu i liberalnu stranku.
Kao da i sami uviđaju da je njihovo vrijeme prošlo.
2014-04-22
Eeeee,bas nisam da budem ogranicen sa toliko vode...volim veliki prostor..pustare Sibira su idealne..Fénix wrote:bogomdani wrote:Kupi za odstupnicu neku kucu i istocnoj Svabiji...sigurnije je..
Ja radije preferiram nešto poput Sv. Helene i sl. otoka usred Atlantika ili Pacifika. Kad dođe jedan tsunami i odnese me, sve 5.
Guest- Guest
Po mom mišljenju najveći gubitnik ovih izbora biti će Milorat Pupovac.
2014-04-22
Nije ni to loše, ali one rupetine su postale pravo sranje u Rusiji.bogomdani wrote:Eeeee,bas nisam da budem ogranicen sa toliko vode...volim veliki prostor..pustare Sibira su idealne..Fénix wrote:bogomdani wrote:Kupi za odstupnicu neku kucu i istocnoj Svabiji...sigurnije je..
Guest- Guest
Pickice,samo znaju lajati,no kad je par tisca Khozoepa zagrmilo,ovi se uvukli u svoje ljusture..Sto je sad sa "nacionalnom" drzavom,bem ih khukavne??jastreb wrote:Također primjećujem da pravaške stranke nikada nisu bile tiše.Antif_No1 wrote:Programski,Orah mi je najbliži,te bih bez razmišljanja zaokružio njih kada bih znao da neće biti samo marioneta SDP-a,nego graditi konzistentnu politiku i profilirati jednu neovisnu zelenu i liberalnu stranku.
Kao da i sami uviđaju da je njihovo vrijeme prošlo.
Guest- Guest
Koje rupe?ne znam na sto mislis?Fénix wrote:Nije ni to loše, ali one rupetine su postale pravo sranje u Rusiji.bogomdani wrote:Eeeee,bas nisam da budem ogranicen sa toliko vode...volim veliki prostor..pustare Sibira su idealne..Fénix wrote:bogomdani wrote:Kupi za odstupnicu neku kucu i istocnoj Svabiji...sigurnije je..
Guest- Guest
Šta se toga tiče preferiram planine. Ili švicarske Alpe,ili bosanske gudure mračne Andrićeve Bosne.Fénix wrote:Nije ni to loše, ali one rupetine su postale pravo sranje u Rusiji.bogomdani wrote:Eeeee,bas nisam da budem ogranicen sa toliko vode...volim veliki prostor..pustare Sibira su idealne..Fénix wrote:bogomdani wrote:Kupi za odstupnicu neku kucu i istocnoj Svabiji...sigurnije je..
2014-04-22
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Velika lopovska koalicija!!!
» Daleko je velika koalicija
» Velika koalicija.....odmah!
» Velika koalicija 2020
» Raspada se Hadezeova koalicija, a dotle Zoka priprema preuzimanje vlasti
» Daleko je velika koalicija
» Velika koalicija.....odmah!
» Velika koalicija 2020